Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hangi programı?
Ben 14 günlük olanı yapıyorum. Biraz karıştırdım aslında. İlk 2 gün 28 günlüğe başladım. Sonra 14 günlüğe döndüm bugün. Dedim onu sonra yapayım.
Bugün en baştan 14 günlüğe başladım yani sonuç olarak:)

Canım bnm ya ne özürü

Afiyet olsun canim
Patlicani gorunce acaba dedim bana bir mesaj mi bu. Gunlerdir canim istiyor ama ne yapabilirim bilmiyorum.

Adim sayinda su miktarinda
Kahvalti ya diyecek birsey yok. Gayet dengeli. Ya sen ne kadar guzel gidiyorsun bence.
Kozledikten sonra salatadan karniyariga, yogurtlu corbadan alinazige kadar cesitli urunler yapabilirsin kaptanim. Afiyet olsun
Evde kosturmacayla geciyor kaptanim. Sen nasilsin, temponun yogunlugunu okuyorum kolay gelsin

Hahaha bu ne güzel şiir böyle bayıldım Gerçek bir kaptan böyle fırsatların kaçmasına asla izin vermez zaten, helal olsunn Allahtan bişey çıkmazsa da gidersek dediklerini ölçülü şekilde uygulayacağım

Sabah
Salata (içerik uzun peynirli bool yeşillikli )

Öğle
1 tb lavaş arasına domates soğan kapya sotesi

Akşam
Tavuk göğüs 1 parça
Yoğurt
Salata

Ara
1 wasayı 2 ye bölüp arasına fıstık ezme + 1 kare bitter

Su 1 L
Spor 1 saay yürüyüş 240 p
Arrietty_ Yawrukush

Suyum az kaldı dışardaydık unuttum ..

Yawrukush kaptanım yarın 10:00-23:00 çalışacağım bilgin olsun yarın gelemeyeceğim ..

Merhaba herkeseee
Tüm hafta uyku problemi çekip yatağa yapıştım (07.30 gibi kalkıyorum). Bugün 06.30 da açtım gözümü uyuyamadım
Eşimi beklerken çok acıkıp 90 kalorilik diyet kekimsi bişey, 17-18 antep fıstığı, bir altınbaşak tarzı tadı olmayan bisküvi yedim. Sonra başladım ütü macerasına.. 09.00 gibi baktım olmayacak dolabı açtım. Normalde bi ısıtırım falan ama o an gözüm dönmüş olacakki dünden kalan avuç içi kadar hamburgeri hoppidi mideye indirdim. 400-450cal civarında diye düşünüyorum.

15.00 gibi bir dibek kahvesi+bir minimini kare %90kakaolu bitter

19.00da da aşağıdaki foto (sarı şeyler balık, fırında pişti, 4 ü 204 kalori diyor etikette)

Su: az içtim 2 lt olmamıştır
Spor: ev işi +3500 adım

Ay ne uzun yazdım böyle

B barga

Neyi, neden paylaşmak istemiyorsun Tansucuum?

Kolay gelsin canim birazz gec oldu amma
Bende her persembe yada cuma basliyorum 2 gun sonra isim oluyor bir turlu ayak uyduramiyorum
Neyi, neden paylaşmak istemiyorsun Tansucuum?
Cuma zayiflama yarismasinin topikler arasi birinciligini canim

Hoşgeldin takımımıza canım
Kolay gelsin canim birazz gec oldu amma

Bende her persembe yada cuma basliyorum 2 gun sonra isim oluyor bir turlu ayak uyduramiyorum

Cuma zayiflama yarismasinin topikler arasi birinciligini canim
Sağol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…