Hangi programı?Chole yapıyorum ben
Yeni başladım
Bana katılır mısın?
Tamam aklımda bulunsun ben de denerim bi:)
Mathildablue Sibelcim youtubeda fitnessblender ve popsugar kanallarinin egzersizlerini kendim yaptim, yapiyorum ,tavsiye ederim.
Umarim seninde isine yarar :)
Ben 14 günlük olanı yapıyorum. Biraz karıştırdım aslında. İlk 2 gün 28 günlüğe başladım. Sonra 14 günlüğe döndüm bugün. Dedim onu sonra yapayım.Hangi programı?
Canım bnm ya ne özürüAaa gidiyor musun pestom, siirlerle ugurlarim seni :))
Pin ucaga , kus gibi suzul,
Ekmege soslu biber kizartmasini ban, gomul :)
Sakin kokorec, doner, simit yemeden donme,
Tatlilari da huplet gumbur gumbur :)
Okadar hasret kalmissin, soyleme takimdakilere gotuuuuuuurr :)))
Cok ozur dilerim yaslilik pestom, guncellleyecegim
Bu ne arkadas, zalim tarti...
Pilini ne zaman degistirdin en son Denizcim?
Ozur dilerim gulum, ekleyecegim bugun
Aramiza hosgeldiniz :)
Basiniz sagolsun, annenize Allah rahmet eylesin..
Beraber kilolari verecegimize eminim.
Bu arada ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim ,2 oglum var :)
Herkes kendi diledigi beslenme tarzi ve egzersizlerle kilo veriyor.
Eger beslenme duzeni ve egzersiz konusunda yardima ihtiyaciniz varsa, her daim yardim edebilirim :)
Tekrar hosgeldin Sibelcim :)
Kozledikten sonra salatadan karniyariga, yogurtlu corbadan alinazige kadar cesitli urunler yapabilirsin kaptanim. Afiyet olsunAfiyet olsun canim
Patlicani gorunce acaba dedim bana bir mesaj mi bu. Gunlerdir canim istiyor ama ne yapabilirim bilmiyorum.
Adim sayinda su miktarinda
Kahvalti ya diyecek birsey yok. Gayet dengeli. Ya sen ne kadar guzel gidiyorsun bence.
Evde kosturmacayla geciyor kaptanim. Sen nasilsin, temponun yogunlugunu okuyorum kolay gelsinYine harika bir gun :)
Nasil geciyor haftasonun canim?
1 saat bir egzersiz aletinde kalma zaten tas catlasin 20-30dk canim..
Gym rat diye bir tabir vardir zeynebim, onlar fitness salonlarindan cikmazlar, her egzersiz aletinde uzun zaman gecirirler ama onca saat gymde kalmis insanlarda olmasi beklenecek bir fizikleri yoktur.
Cunku obsesif bir sekilde, yanlis antreman yaparlar..
Sakin 1 saat bir egzersizi yapma o yuzden..
Bu hafta metabolizmam bazı oyunlar oynadı ama önümdeki maçlara bakıcamCuma stresi acaba tartiya mi yansiyor?
Uykunu daha iyi almışsındır dinlenmişsindir belki, o fa çok etkiliyorBen de bu sabah 68 çıktım. Tam 1 kilo fark var düne göre. Tartım mı bozuluyor acaba diye düşünüyorum.
Hahaha bu ne güzel şiir böyle bayıldımAaa gidiyor musun pestom, siirlerle ugurlarim seni :))
Pin ucaga , kus gibi suzul,
Ekmege soslu biber kizartmasini ban, gomul :)
Sakin kokorec, doner, simit yemeden donme,
Tatlilari da huplet gumbur gumbur :)
Okadar hasret kalmissin, soyleme takimdakilere gotuuuuuuurr :)))
Cok ozur dilerim yaslilik pestom, guncellleyecegim
Bu ne arkadas, zalim tarti...
Pilini ne zaman degistirdin en son Denizcim?
Ozur dilerim gulum, ekleyecegim bugun
Aramiza hosgeldiniz :)
Basiniz sagolsun, annenize Allah rahmet eylesin..
Beraber kilolari verecegimize eminim.
Bu arada ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim ,2 oglum var :)
Herkes kendi diledigi beslenme tarzi ve egzersizlerle kilo veriyor.
Eger beslenme duzeni ve egzersiz konusunda yardima ihtiyaciniz varsa, her daim yardim edebilirim :)
Tekrar hosgeldin Sibelcim :)
Aynisin bende yasadim canim bugun 69.4 1 lik benimde ah ah gelecek haftada 3 4 1 olur paylasmak istemiyorum ama ben
Bence de oyle persembe basska cuma baska cumartesi bambaska
O yuzden izne bile ayrilasim geliyor o sure zarfinda cumartesileri tartilip vucudu soka ugratmak istiyorum
Hosgeldin canim en altta kendimi taniticam
Hos geldin canim en altta kendimi taniticam
Kaptanim yerinde olsam kol ve simitlere yonelirim
Asureleri gom iyi olur
Ben k yard tansu 27 yasindayim es listesi ve sonuclarindan sorumluyum bir kizim bir oglum var bahcem 2 kurbanligim 1 horoz 6 tavuk 5 civciv sahibi bir onlisans mezunuyum
8 nisandan bu yana kk da kilo vermeye basladim hedefim 58 ama ilk hedef olarak 65 belirledikYawrukush kaptancimla 70 lerde dolaniyorum
Tikanma yasadim yitiksifaa ile kirdim sukur
Sormak istediginiz seyler olursa burdayim
Kolay gelsin canim birazz gec oldu ammaSelam kızlar nasılsınız? Valla ben öldüm bittim. Bugün tarhana çıkarttık kayınvalideme. 2 kişi ovaladık ellerimizle bi ara ablam yardım etti 1 saat kdar sonra o da gitti. Kv sadece kevgirde eledi. Öldük ama. Saat 11 den akşam 6 ya kdar aralıksız sürekli ovala yürü ele getir götür öldüm. Bide sonunda reglde oldum şükür. Başım tuttu açlık ve yorgunluktan çok fenaydı.
Yawrukush bugün ödül yapamadım yarına kalmıştı amma o da cezaya girecek sanırım. Olsun napalım
Bende her persembe yada cuma basliyorum 2 gun sonra isim oluyor bir turlu ayak uyduramiyorumBen 14 günlük olanı yapıyorum. Biraz karıştırdım aslında. İlk 2 gün 28 günlüğe başladım. Sonra 14 günlüğe döndüm bugün. Dedim onu sonra yapayım.
Bugün en baştan 14 günlüğe başladım yani sonuç olarak:)
Cuma zayiflama yarismasinin topikler arasi birinciligini canimNeyi, neden paylaşmak istemiyorsun Tansucuum?
Hoşgeldin takımımıza canımKullanıcı Adı : Engüzelgünlerbizimolsun
İsim (İsteğe Bağlı ): Pelin
Mesleginiz: Denetim
Yaşınız : 50
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kız: 15, 10
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 160
Kilonuz: 73,8
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Liseden bu yana kilo alıyorum. İki defa (biri sağlık sebebiyle öbürü metabolik balans ile) kilo verebildim. En son (ne de güzel kilo vermişken) annemin vefatıyla ipin ucunu kaçırdım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olmak ve güzel görünmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Sağol canımmKolay gelsin canim birazz gec oldu amma
Bende her persembe yada cuma basliyorum 2 gun sonra isim oluyor bir turlu ayak uyduramiyorum
Cuma zayiflama yarismasinin topikler arasi birinciligini canim
Kolay gelsin canim birazz gec oldu amma
Bende her persembe yada cuma basliyorum 2 gun sonra isim oluyor bir turlu ayak uyduramiyorum
Cuma zayiflama yarismasinin topikler arasi birinciligini canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?