Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bana layık olmak mı? Aksine sen çok iyi bir eşsin. Benim kafam dağınık bu aralar. Rahat ol yani :)

Çok tatlısın. Olabildiğince gelirim :)

Valla doymadım eve de geç geldik yemek istemedim kahve içtim sadece

Hindiba kahve sindirim sistemini düzenliyor kabızlığa iyi geliyor tok tutma özelliği var en çok ta bn sürekli kabızlık yasayan biriydim rahatladım bunu kullandığından beri canım. Düğüne de mecbur gittik canım tanıdık olunca zaten 2 saat sınırlaması var az kişi de vardı

Hindiba kahve sindirim sistemini düzenliyor kabızlığa iyi geliyor tok tutma özelliği var en çok ta bn sürekli kabızlık yasayan biriydim rahatladım bunu kullandığından beri canım. Düğüne de mecbur gittik canım tanıdık olunca zaten 2 saat sınırlaması var az kişi de vardı

Eheheheh ödülün hakkını vermek lazım
Hemen yapayım :)

Çok iyi beslenilmiş ve puan güzel. Fakat kusura bakma aktif olamıyorum. Bugün büyük eşyaları kocaeli'den Tekirdağ'a taşıdık. Yarın da işlerimiz var
Tamam canim menulere dikkat et
Yapayim hemen kaptanim
Tebrikler canim
Tamam canim olabildigince menulerini yaz

Birgaripanne caağnım bu ahmetcığım ne dıyor yaww ılk yemegınız 1 de yıyın dıyor aksamda 7 de demi
yasaklarda zaten akılda tutulacak seyler ama nescafe olayı moralımı bozdu
Bende de yulaf bozuyordu ama 72 yi kirdim canim oneririm yasaklara dikkat ediyorum su icme zamanlarinada ama tam duzene gecemedim geri esim 4 12 gidiyor ise kahvalti isi bozzuyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…