SU ICME ZAMANIMI VARMISBende de yulaf bozuyordu ama 72 yi kirdim canim oneririm yasaklara dikkat ediyorum su icme zamanlarinada ama tam duzene gecemedim geri esim 4 12 gidiyor ise kahvalti isi bozzuyor bizi
Günaydın
Yawrukush kaptanım aktifsin :)
6da uyandım ilk iş gününün heyecanıyla
9:20 gibi evden çıkıcam bari sporumu yapayım da aradan çıksın diye düşünüyorum
Kontrol tartısında 67,3 çıktım. Sanırım cuma 69 çıkmamın sebebi ödem. Dün regl oldum. Yoksa 2 günde 1,7 kg vermedim tabii ki :)
Yawrukush G GCA Arrietty_
Evet sabah serbest ilk ogune yarim saat kalisaya kadar sonra yemekten 2 saat sonrasina kadar icmek yok aksama kadar sebest yine ogunden yarim saat once ve yemekten 2 saat sonrasina kadar ondan sonra devam madensuyunu bol icSU ICME ZAMANIMI VARMIS
Yinede iyi bir sonucSelam kızlar nasılsınız? Artık normal rutinime dönüyorum. Kimseler kalmadı çünkü yine biz bize kaldık oğluşla
reglden sanırım + çıktım
Cuma:68,1
Pazartesi:68,3
Tamam canim sıkıntı yokKızlar ben tatildeyim burda tartı yok ne yazıkki kontrol bildirimi yapamayacağım umarım sorun olmaz. Çarşamba döneceğiz inşallah hatta Cuma’ya kadar hiç çıkmayıp tartıya kendime süpriz olsun diyorum :) inşallah güzel sürprizler olur
Wuhuuu çek gizellgünaydın, maşallah 2 günde nası farketti kilolarınız öyle beaaah :')
benim:
cuma: 73.1
bugün: 72.8
cumaya 72.5 görsem uçarımg
pesto26
Ben de sevindimdenizcim iyi haftalar diliyorum. Bence cuma tartısı tatil ve regl ödemi bence. Çok sevindim sonucuna
Tansu tebrik ederim canim benimmGecen cuma 70.4
Bugun 70.7
Dikkat etmiyorum ondan galiba ama yine az az vermeye devam ileride geri almamak icin
Yawrukush Arrietty_ @Hyperborea17
Canim birakmamaliydin zaten lutfen toparlan artikSelam arkadaşlar
Ben tartışmayı unuttum gitti. Eve geldim birde yemek yedim.uzerine
Arkadaşlarım beni görünce hemen zayıflamışsın dedi. Beni en son gördüklerinde 89 dum çünkü. Âmâ doğum yapan arkadaşlar vardı 6 aylık 4 aylık. Hiç hamile olmamış gibi formlarına dönmüşlerkıskanmadım ama imrendim mi denir ne denir. Zaten zayıftılar 20 kilo aldım diyorlardı.
Sanırım bu benim diyetime dönmeme motive olacak.
Diyet işi tembellere göre değil ama ya
Metobalizmam be tembel
Hosgeldin canim evet bayagidir dikkat ettimTansu tebrik ederim canim benimmiki aydir aranizda yoktum emzirdigim icin ayrılmıştım aranizdan bi bakiyim dedim kim var kim yok grupta inan seni boyle zayıflamış görünce cok mutlu oldum kiz masallah ne guzel vermissin oylee enson 80 falandin ne olur sırrını benlede paylas bebegim 5 aylik oldu insallah bende cok kisa surede yaniniza gelecegim kilo almadim kaptanim ayniyim cok ozledim sizleri Yawrukush CEYDOS ❤
Tabiki canim butun sirlari dokerimTansu tebrik ederim canim benimmiki aydir aranizda yoktum emzirdigim icin ayrılmıştım aranizdan bi bakiyim dedim kim var kim yok grupta inan seni boyle zayıflamış görünce cok mutlu oldum kiz masallah ne guzel vermissin oylee enson 80 falandin ne olur sırrını benlede paylas bebegim 5 aylik oldu insallah bende cok kisa surede yaniniza gelecegim kilo almadim kaptanim ayniyim cok ozledim sizleri Yawrukush CEYDOS ❤
Senin enerjine hayranım zatenIsten ciktim cocuklari alip Eve biraktim ve spora geldim.
Vaktim yok demeyin kizlar hic
Daha Eve gidip aksam yemegi, buyuk ile ders ve cocuklarla oynama fasli var. Temizligi katmiyorum bile
Canim birakmamaliydin zaten lutfen toparlan artik
Bak verilmek istedikten sonra nasil veriliyor
Hosgeldin canim evet bayagidir dikkat ettim
Tabiki canim butun sirlari dokerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?