Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar
Sabah kosusturmacali gecti. Cocuklari hazirla birini krese otekini okula ordan da ise geldim. Suan biraz Molam var.
Bende artik tarti bildirimleri ile dönüyorum
Sabah 65. 0 dedi tarti.
Galiba 64 ile izne cikmistim
Bakalim Cuma ne diyecek. Ustelik reglim. Ama bitmeye yakin.
Bana tekrar musade. Molayi bol su icmek ile degerlendirecegim. Daha tek yudum icmedim

denizcim iyi haftalar diliyorum. Bence cuma tartısı tatil ve regl ödemi bence. Çok sevindim sonucuna

SU ICME ZAMANIMI VARMIS
Evet sabah serbest ilk ogune yarim saat kalisaya kadar sonra yemekten 2 saat sonrasina kadar icmek yok aksama kadar sebest yine ogunden yarim saat once ve yemekten 2 saat sonrasina kadar ondan sonra devam madensuyunu bol ic
Selam kızlar nasılsınız? Artık normal rutinime dönüyorum. Kimseler kalmadı çünkü yine biz bize kaldık oğluşla
reglden sanırım + çıktım

Cuma:68,1
Pazartesi:68,3
Yinede iyi bir sonuc
Tamam canim sıkıntı yok

Selam arkadaşlar
Ben tartışmayı unuttum gitti. Eve geldim birde yemek yedim.uzerine
Arkadaşlarım beni görünce hemen zayıflamışsın dedi. Beni en son gördüklerinde 89 dum çünkü. Âmâ doğum yapan arkadaşlar vardı 6 aylık 4 aylık. Hiç hamile olmamış gibi formlarına dönmüşler kıskanmadım ama imrendim mi denir ne denir. Zaten zayıftılar 20 kilo aldım diyorlardı.
Sanırım bu benim diyetime dönmeme motive olacak.
Diyet işi tembellere göre değil ama ya
Metobalizmam be tembel

Gecen cuma 70.4
Bugun 70.7
Dikkat etmiyorum ondan galiba ama yine az az vermeye devam ileride geri almamak icin
Yawrukush Arrietty_ @Hyperborea17
Tansu tebrik ederim canim benimm iki aydir aranizda yoktum emzirdigim icin ayrılmıştım aranizdan bi bakiyim dedim kim var kim yok grupta inan seni boyle zayıflamış görünce cok mutlu oldum kiz masallah ne guzel vermissin oylee enson 80 falandin ne olur sırrını benlede paylas bebegim 5 aylik oldu insallah bende cok kisa surede yaniniza gelecegim kilo almadim kaptanim ayniyim cok ozledim sizleri Yawrukush CEYDOS

Canim birakmamaliydin zaten lutfen toparlan artik
Bak verilmek istedikten sonra nasil veriliyor
Hosgeldin canim evet bayagidir dikkat ettim

Tabiki canim butun sirlari dokerim

Isten ciktim cocuklari alip Eve biraktim ve spora geldim.
Vaktim yok demeyin kizlar hic

Daha Eve gidip aksam yemegi, buyuk ile ders ve cocuklarla oynama fasli var. Temizligi katmiyorum bile
Senin enerjine hayranım zaten

Selamlar
Çok saçma sapan bir gün oldu
Sabah 6da uyandım ki öyle bir planım yoktu. Kalkmışken sporumu yapayım aradan çıksın dedim. 1 saat(yarım saat kardiyo, yarım saat chole ting) yaptım.
öncesinde hc yağlı kahve içtim.
Sonrasında kolojen(10 gr protein var içinde)
okula gittim. Öğlen menemen( yaklaşık 2 kaşık, yakın çektiğim için büyük gibi görünüyor tabak ama değil, en küçük pasta tabaklarından) ve 2 parça peynir yedim. Karpuz ve ekmek vardı ama onları yemedim tabii.
17:30a kadar toplantı yaptık. Allahtan okul eve yakın. Aşıırrrııı acıkmıştım. Diğer tabağı hazırladım hemen.
krepler susamdan yapıldı.
ama peynirleri ve süzme yoğurdun yarısını yiyemedim maalesef. Kaldı onlar.
Su 2,5 ama 3-3,5 olur geceye kadar.
Yawrukush G GCA Arrietty_

Eklentiler

• 78EDC928-D1E1-4834-93B5-FB31A2C086CB.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 923EED6C-C4D6-4BE6-9235-B3E62C6365BB.webp
    54 KB · Görüntüleme: 20
Canim birakmamaliydin zaten lutfen toparlan artik
Bak verilmek istedikten sonra nasil veriliyor

Hosgeldin canim evet bayagidir dikkat ettim

Bırakmak.degilde biraz usanmıştım sanirim. Birazda sorunların vardı. Neyse geçti gitti inşallah.

Tabiki canim butun sirlari dokerim

Paylaş artik tanss sormaktan öldük bu arada ahmet apa yöntemlerini kitabını alarak mi öğrendin. Netten video mu. Aidin salih okuduğumda baya etkilenmiştim. Diyete öyle başlamıştım hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…