Hadi bakalım niyet ettim niyet eyledim 3 lt su ve 10 squata..
3 lt nasıl içicez yaben 2 lt yapcam diye debelenirken ofis arkadaşım dayanamayıp suyu gerçekten seviyorsun ha dedi adam yağmur ormanlarından geliyor (köken olarak) ben kadar su içenini görmemiş. Yarın iyice dumur olacak kskff
Bebeyimsinuyanır uyanmaz 2 bardak içersin al sana yarım litre kıs. ben de sana destek olmak için içeyim yarın. şimdi 2.5'tayım zorlicem az daha
Öyle oldu valla ödül var dediler geldiksuper menu olmus canim
cok sey yok menunde ama oglenkiler bomba.
odul hakkini sonuna kadar kullanmissin
neyae artik o guzel tatlilarin verdigi enerjiyle cumaya kadar cok dikkatli devam edersin
bu arada benim canim da cok borek filan istiyo hele simit.. citir simit
challenge tamamlandi efenim.
Çok yanlış bir haftaya denk geldinbak ya yine lahmacun yiyen var... mesajlari gece gece okumak da hic iyi olmuyo. adim sayin super olmus cnm
afiyet olsun cnm. sporda yapsaymissin pek guzel olurmuş
Amen Yarabbi spora bakiyi geceler...
paza menüsu
11.00
1 yumurtadan omlet 5 zeytin
domates biber 3 kasik kadar çökelek
13.30
turk kahvesi ve 1 kayisi
18.00
1.5 kase yesil mercimek corbasi/ yahnisi(suyunu az koydum corbadan cok yemek gibiydi) ve 1 kase yoğurt
su 3 litre
spor
5 setArrietty_ nin challange ı
her 45 sn de yaklasik 90 ip atladim
5×90 400 ip
her 30 snlik squat ta 12/13 civari yaptim
12×5 60
ve 5 x30sn plank 150 sn plank
aksam 4 gibi cocukarla sehir stadyumuna gittik. yaklasik iki saat cocuklarin pesinde top kosturdum ama telefon çoğunda yanimda olmadigi icin adim sayamadi. toplamda 4.000 adim filan olmuş.
puan hesaplamasini yarin yapayim bebis uyandi onu uyutayim. iyi geceler
Çok iyiyiz yaaasen var ya seeeen.. bir çay içtin ve ufkum açıldı adetaaa
Çok iyi beslenilmiş ve puan güzel. Fakat kusura bakma aktif olamıyorum. Bugün büyük eşyaları kocaeli'den Tekirdağ'a taşıdık. Yarın da işlerimiz varMenum
Sabah
3 salcali yumurta
2 ucgen peynir
Aksam
2 kucuk tabak salata
1 k mercimek corbasi
2 lehmecunnnn
Su 10
Spor 10000 500 puan
B bargaArrietty_ Yawrukush Hyperborea17 esim goremiyorum seniiiiii
hindiba kahve nasıl merak ettim geçenlerde menğnde yine gördüm :)Lahmacunu erken yemekle iyi yapmışsın canım
Selam herkeslereee
Bugün ne menüde ne suda ne sporda pek iş yok açıkcası
14.45 (kahvaltı için harika bir saat gerçekten)
2 haşlanmış yumurta içeren yumurta salatası
2 çiğköfte
5 badem
3/4 çikolu kruvasan ☠
20.30
1 haşlanmış tavuk budu
2 yk pilav ☠
Bir avuç falan çeçil peyniri
2-3 çeri 1 yk yoğurt
Su: 2 lt bile olmadı
Spor: evin içinde bir oraya bi buraya gitme ama ne yaptığından tam emin olamama sporu
B barga
Ah o lahmacunbana cok karisik gelmisti ketojenik beslenme detaylarini bilmiyorum tabi ama yazdiklariniza bakilirsa tatli ve lezzetli seyler yiyebiliyorsun.
iyice arastirip yapmak gerekiyor ki siz guzel arastirmissiniz jane le belli. suan cok ilgimi cekmiyor ama önümüzdeki gunlerde cekerse size başvururum canim
cok guzel gun olmus herseyiyle
oh ohh mis. biri yapsa da yesek
ne guzel ne guzel.. darisi basima. ben de 69 u 10 yil once görmüştüm. hepimiz hedefimize ulasalim ins. amin.
ya bak ya yine lahmacun. gece gece gercekten canimi cektirdiniz hatta kokusunu aliyorum sanki. afiyet olsun canim
afiyet olsun bence gayet guzel olmuş
bana cok az geldi cnm. doyabildiysen guzel.
kruvasan hic olmasa daha guzel olurmus pestocum. suyunu yarin 3 yapmaya calis bakalim nasil olcak
Tez bitmis Baharcim, gozunaydin, tebrik ediyorum canim...heellooo günaydın,pesto26
dün gece 1 civarı tezimi yazmayı bitirdim o sebeple akşam yemeğinden sonra biraz eklentiler gelmiş olabilir...
sabah: yulaflı omlet, beytaz peynir, ceviz
öğlen: 2 kaşık kadar fıstıkezmesi yedim
akşam: fırında tavuk, biber kabak patlıcan -blenderda cacık yaptım uzaylı milkshakei gibi oldu
geldik güzel kısma:
gece 2 kadeh kadar şarap, peynir, az kavun ve kuruyemişle güne saat 4.5 ta nokta koydum
spor olarak sadece 40-45 dk yürüdüm, bütün gün çalışmıştım
su: 2 tahminim
Evdeki huzursuzluk insani gercekten cok etkiliyorEmin değilim. Aslında her şey yolunda ama evdeki biri beni çok geriyor. Tüm gün dizi izliyorum. Tek kaçışım bu gibi geliyor.
Odulun dibi olmus ya bu motiveytidimSelamlar, henüz gelebildim,sserendipity yeni eş olmuşuz çok mutlu oldum
Dünkü menüm
Sabah
1 fincan hindiba kahve
1 avuç kuruyemiş
Kk peynir
Öğle (gözlerinizi koruyun, abartılı içerik)
1 dilim pasta
1 dilim tiramisu
Evet aynen söz verdiğim gibi bir önceki gün oldukça az yiyip bugün acısını çıkardım ama fazla oldu kabul ediyorum
Çok özledim dayanamadım buna kusura bakmayın tartı da fazla göstermedi zaten bir sonraki sabah
Akşam
1 porsiyon döner
Salata
Su: 2,5L
Spor: 10000 adım 500p
Kalorisini tutturduğumu düşünüyorum ama karb ağırlıklı olduğu için bir şey diyemeyeceğimvicdan azabından yürüyüş de yaptım
Yawrukush sserendipity
Sok diyet yapmak takimimizda yasak gulum ama bol sebze yemegi yersen bikac gune normale donersin :)Selam canımm ahhh anlatmıyayım hıcc
Hamur yemedım hıc sabah kahvaltıda smit yedım sadece ama 2 saatte bır yemek yendı tabı yalnz olmayınca arkadasların erkısıyle sureklı bı yemek yeme halınde bulduk kendımızı neyse toparlıyacagım nolur bana 3 gunluk şok arınma bıseyler oner
Yine cok guzel bir gun olmus :)Merhabalar
Günlük rapor
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta , light beyaz peynir, domates , salatalık, 5-6 adet patates kızartması:d
Ara: yarım çubuk cikolata
Akşam: yoğurtlu kabak
Spor: 18.500 adım 925 puan
Su: 1bucuk suan yatana kadar 2 ye tamamlıcam. Chloe ting 1. Gün sporunu yapcam bide ama ona puan nasıl hesaplıyoruz bilmiyorum
Ne guzel bilgiler ,tarifler bunlar canim :)Sucuk ve yumurta protein peynir ne tarz peynir ve ne kadar? Findik Badem ve zeytin yag oranindan dolayi iyi. Brezilya Bademi veya cevizi bulursan tavsiye ederim. Yag orani yuksek.
Kabak saglikli Carb ve yesillik ile olan salata da oyle. Zeytin yag ile de yag var ama yine az yag var. Avokado veya Ceviz, Badem olmadi kasar, mozarella ekle derim.
Keto da yag onemli oldugu kadar protein de onemli aslinda. 69 kg isen 69gr protein alman gerek
Aslinda guzel menulerin ama yeterince yag almiyorsun.
2 sey ekleye bilirsin.
1.si keto kahve
Ben icine 20 Gr labne, 20 Gr tereyag, 1kasik kahve veya filtre kahve, bir kac damla sweet drops vanilya tadi olan ekliyor blenderdan geciriyordum
2.si ise fat bombs. Fistik ezmeli, H. C yag veya tereyag ile yapiyordum. 85% bitter cikolata birde. Boyle 2 ara ogun yaparsan yag oranin tamamlanmis Olur.
Fatbombs yapinca hizlaniyordu kilo vermem. Keisnlikle yag makromu doldurdugum icin oldugunu dusunuyorumJaneRizzoli
Lahmacun 2 tane diye 30 squat cezasi geliyor kaptanim :)Menum
Sabah
3 salcali yumurta
2 ucgen peynir
Aksam
2 kucuk tabak salata
1 k mercimek corbasi
2 lehmecunnnn
Su 10
Spor 10000 500 puan
B bargaArrietty_ Yawrukush Hyperborea17 esim goremiyorum seniiiiii
Gayet guzel birgun olmus canim :)afiyet olsun
benim menüm de sabah iki yumurta, 5 zeytin, kuruerik, ceviz
Akşam az miktar spagetti tavuk salata ve ayran
Biraz önce bir acuç taze Antep fıstığı yedim
Yarım saat yüzme bir saat ev işi ile günü tamamladım
2 lahmacuna 30 squat telafi geliyor Banucum :)
Diyecek soz yok ,cok guzel bir gun olmus yine :)Iyi aksamlar
Menu
Sabah
Omlet (2 yumurta, bir dilim salam, 5-6 siyah zeytin, sogan), sogus domates, salatalik, ceyrek avokado ve sut
Ara
Sutlu kahve x2
Ceviz (3)
Aksam
But sarma (kozde 2 porsiyon), koz sogan salatasi, ezme salata, koz biber ve ayran
1 dilim kavun
Su 3 litre
5 bin adim 250 puan
@TanssssArrietty_
Yawrukush
Ah benim guzel arkadasim guzel menusuyle geri donmus :)Kahvaltı
2 koz biber
2 dilim ekmek
5 zeytin
4 kaşık yoğurt
Ikındı
5 köfte ızgara
Domates patlican
1 ayran
Su 2 litre
Spor tüm.gun ev işi yaptım
Yarın okul başlıyor hadi hayırlısı
@MorVampirella
Cok guzel birgun olmus Kubracim :)
Kruvasan mi, hemde bensiz mi hiiiihhhhh , gelsin cezalar :))Selam herkeslereee
Bugün ne menüde ne suda ne sporda pek iş yok açıkcası
14.45 (kahvaltı için harika bir saat gerçekten)
2 haşlanmış yumurta içeren yumurta salatası
2 çiğköfte
5 badem
3/4 çikolu kruvasan ☠
20.30
1 haşlanmış tavuk budu
2 yk pilav ☠
Bir avuç falan çeçil peyniri
2-3 çeri 1 yk yoğurt
Su: 2 lt bile olmadı
Spor: evin içinde bir oraya bi buraya gitme ama ne yaptığından tam emin olamama sporu
B barga
Karpuz biraz fazla olmus kuzum ama genel olarak guzel menu, egzersiz olmamasina 30squat ceza geliyor :)Bugünkü menü
1 dilim tb ekmeği
1 kkden fazla peynir
1 dilim tost peyniri kadar kaşar peyniri (nasıl tarif edeyim bilemedim)
4 zeytin
Domates salatalık
2 dilim salam
2 yeşil biber
Akşam
1 kaşık bulgur 1 kaşık pirinç pilavı
1 porsiyon et döner
Salata
Karpuz (1 yemek tabağına sığacak kadar)
Spor: yok maalesef
Su: 2,3L
sserendipity
Yine harika bir gun :)iyi geceler...
paza menüsu
11.00
1 yumurtadan omlet 5 zeytin
domates biber 3 kasik kadar çökelek
13.30
turk kahvesi ve 1 kayisi
18.00
1.5 kase yesil mercimek corbasi/ yahnisi(suyunu az koydum corbadan cok yemek gibiydi) ve 1 kase yoğurt
su 3 litre
spor
5 setArrietty_ nin challange ı
her 45 sn de yaklasik 90 ip atladim
5×90 400 ip
her 30 snlik squat ta 12/13 civari yaptim
12×5 60
ve 5 x30sn plank 150 sn plank
aksam 4 gibi cocukarla sehir stadyumuna gittik. yaklasik iki saat cocuklarin pesinde top kosturdum ama telefon çoğunda yanimda olmadigi icin adim sayamadi. toplamda 4.000 adim filan olmuş.
puan hesaplamasini yarin yapayim bebis uyandi onu uyutayim. iyi geceler
Canim kolayliklar ve guc - kuvvet diliyorum.Çok iyi beslenilmiş ve puan güzel. Fakat kusura bakma aktif olamıyorum. Bugün büyük eşyaları kocaeli'den Tekirdağ'a taşıdık. Yarın da işlerimiz var
Gunaydin canim ,cok sevindim tartiya :)Günaydın
Yawrukush kaptanım aktifsin :)
6da uyandım ilk iş gününün heyecanıyla
9:20 gibi evden çıkıcam bari sporumu yapayım da aradan çıksın diye düşünüyorum
Kontrol tartısında 67,3 çıktım. Sanırım cuma 69 çıkmamın sebebi ödem. Dün regl oldum. Yoksa 2 günde 1,7 kg vermedim tabii ki :)
Yawrukush G GCA Arrietty_
Teşekkürler kaptanımGunaydin canim ,cok sevindim tartiya :)
Ilk is gununde de kolayliklar diliyorum.
Umarim co keyifli gecer..
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| 30M | - | - | - | |||
| 30M | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | |
| - | - | - | - | |||
@MorVampirella | 30M | 30S | |||||
| |||||||
G GCA | |||||||
| |||||||
@1delimavi | 50S, 50M | ODUL 30S | |||||
@Tanssss | 30S | ||||||
| ODUL | ||||||
@BlueSkyyyy | |||||||
| |||||||
B Beklenen2 | ODUL 50S | ||||||
| |||||||
| MUAF | MUAF | |||||
| 10DK Y | ||||||
B barga | 50S | ODUL | |||||
| 10DK A | ||||||
| ODUL | 30S |
Harika , biraz evin boheminden uzaklasirsin ne guzel canim..Teşekkürler kaptanım
Bizim ekip güzeldir :) keyifli geçer muhtemelen
Sana da iyi dinlenmeler
Ne guzel bir eksiyle haftaya basliyorsun canim,tebrikler ve iyi yuruyusler:)Günaydınlar:) Erkenden uyandım sabah yürüyüşümü yapıcam sahilde. Sabah tartıldım 54.4 çıktım yani eksi 1,6 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?