- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Ben yazdım ama başka yazan olmadı galiba baharArrietty_ selam, dün ölçüm almış mıydınız acaba, son karar ne oldu o konuda?
Eveet :) 1 kg kaldı ilk hedefe. 60la bitirmek istiyorum canım. Devam edicem o yüzden.deniiiz şimdi dikkat ettim 1 kg kalmış hedefine ne güzel. Devam edecek misin peki yeni bir hedef güncellemesi olacak mı
Ben yazdım ama başka yazan olmadı galiba bahar
Canim benim olcum ayni cikti belirtmistim diger hafta daha iyi olur ara az olunca belli de olmuyorArrietty_ selam, dün ölçüm almış mıydınız acaba, son karar ne oldu o konuda?
Sanirim dakikasi bittiginde adim sayisi cikiyorBu egzersiz sayı olarak ne kadar yapıcaz. Bi minimum adeti var mı?
Haftaya daha iyi olurben de önümüzdeki cuma veya bi sonraki ölçümde yazim bari, şimdi bişeyler yedim. maşallah sana negzel inceldin öyle
Sen de benden farklı değilsin :) güzel kilolar verdinben de önümüzdeki cuma veya bi sonraki ölçümde yazim bari, şimdi bişeyler yedim. maşallah sana negzel inceldin öyle
Bu egzersiz sayı olarak ne kadar yapıcaz. Bi minimum adeti var mı?
Arrietty_ selam, dün ölçüm almış mıydınız acaba, son karar ne oldu o konuda?
Her bir hareket 3 puan degilmi . Set basına degilde hareket basına puan?Karin egzersizi ne kadar yaparsan. Ama en az Foto da yazan 3set seklinde tavsiye ederim. Boylece etkisi olur
Evet hareket basina 3 puanHer bir hareket 3 puan degilmi . Set basına degilde hareket basına puan?
Sağol canimGeçmiş olsun
Rahatsızlık adet görüyorum 3. Günüm ama çok agrım oluyo bnm . iyileşene kadar şancı cekiyorum cok zor gerçektenGeçmis olsun canım rahatsızlığın var sanırım. Ben de yapmıyorum ama kalori sayımına başlamayı düşünüyorum porsiyon kontrolü için
Evet hareket basina 3 puan
Plank 20 sn 3 set ya bu 20 saniyelik Eki Görüntüle 2682304 1 set kac puan oluyor.yani ben bunun tümünü yaptım aynı sayıda kac puan yapmış oluyorum
Ben kendime güvenemedim o konuda
Aşırı güzel görünüyorTek tane yetiyor insana. Tatli istegini kesiyor daha dogrusu :)
Eki Görüntüle 2682367
Cok aciktim ama. Yemegim Firinda. Basinda bekliyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?