- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Aynen öyle... Dünya turu atmışlarcanim kiyisili form cay da dahil bir kac bitki cayi ictim fayda etti.
guzel menu olmus cnm.
evet cnm seminerler basladi sabah gidip oglen geldik. sabah erkenden cocuklari anneanneye babanneye birakip okula yuruyerek gittim. son 3 gundur adimlarim iyi oldu.
olur canim hedefimi 72 yapalim aslinda daha da düşürcem ama ghedef uzak olunca sıkılıyorum. bu sefer daha yakin hedefler belirlemek istemistim. 72 olur kaptancigim. kusura bakma mesajini gec okudum. gece giremedim
oleyyy.1.ler baya uçmuştu @YawrukushArrietty_ yetişmemize imkan yoktu sanirim
bu hafta yeni esinle basarilar canim.
Labne de güzel olur bak
Fıstık ezmesiyle denedin mi? Onunla nasıl oluyor?
Bir de şey sorucam sana
Mesela incir yasak ya. 1 tane yedik diyelim ketosizden çıkıyor muyuz?
Canım çok istiyor meyveHayir kahveyi oyle denemedim.
Labne guzel tad veriyor, o yuzden baya hosuma gitti oyle.
Benim takip ettigim birkac kisi var. Yabanci. Lchf ve keto karisimi yapiyor cogu.
Eger ki meyve veya Kuru meyve yediyseniz karbonhidrati i gun minimum da tutun demisler hep.
Yani ketosiz de cikmamak icin mumkunse 5-10 Gr Carb al o gün
Belki bu hafta Sana uyarak ketoya tekrar baglanirim
Merhaba yeni esim :) merak etme bu hafta telafi ederiz ikimizde cok calısıpBugünkü menüm sabah
1 yumurta 1 domates 1 biber ile menemen
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara
Kahve
Akşam
1.5 kase çorba ve karpuz
Şu 2 lt
Spor ev işi 1 saat
Mathildablue Birgaripanne @Yawrukush
Bu arada yeni eşim merhaba
tebrik ederim üstten ders alacak kadar yüksek ortalamam hiç olmadıHayır, üstten seçmeli ders almıştım da onların sınavıydı. Ama bitti dün
Ağrısız uyanmak ne ağrıdan uyuyamadım ki bi de bnde küçük bir kist var öyle olunca daha fazla oluyor agrimBende ananemin elinde buyudum canim, benim icinde onun yaptigi her sey cok ozel, cok iyi anliyorum seni...
Su salgin bitince bir doktora gidip test yaptir canim..
Yazik sana. gecer gider insallah..
Hani menuler nerede kuzum?
Ne zaman gelecek gulum kuzenin?
Emin adimlarla gun gun ilerliyorsun hedefine, hayranlikla takip ediyorum seni :)
Guzel bir menu olmus, sporda yapilmis, su da guzel :)
Cok sevindim daha iyimisin canim?
Ellerin dert gormesin canim.
@MorVampirella canim sonunda yeniden es olmusuzzz :))
Benim agzimdan almisArrietty_ kaptan, ornek alinacak bir uyemizsin canim, takimimiz seninle daha guzel..
Ooo nasil gecti canimcim sinavlar?
Dondun demek aramiza, bu hafta var misin rekabete adim yarismasinda :))
Canim acil sifalar olsun..
Agri cekmek cok zor , umarim bugun agrisiz uyanirsin..
Guzel bir gun daha, harikasin :)
Canim , canim Senemimne guzel senden mesaj almak..
Iyiyim ben kuzum, biraktigin gibiyim ve biraz daha tombul :))
Daha iyi mi her sey orada ,salgin durumlari nasil?
Alinan kilolari vermeye gelsene :)))
Normal bi beslenme şekli işte ek olarak şuan birşey yapmiyorum canım sen yapıyor musunMerhaba yeni esim :) merak etme bu hafta telafi ederiz ikimizde cok calısıpherhangi bi beslenme türü uyguluyor musun yoksa sağlıklı beslenme mi normal?
Canım çok istiyor meyve
O zaman ben saf protein günü yapayım bugün
Üstüne de meyve yerim
Hadi bana katıl sen de
Ayy 10,5 gitti :) şaka gibi.
Kaptanım benim hedefim 60 şu anda. Ama ilk hedefe ulaşınca mı güncelleyelim onu?
Haftanin yarisi
Adim yarisini Devam ettirmeye karar verdim
Onun disinda bu hafta karin ve bacak egzersizlerini agirlik verelim diyorum.
Cumartesi : Karin
Pazar : Dinlenme
Pazartesi :Bacak
Sali : Dinlenme
Carsamba : Karin & Bacak
Ve Ilk Karin harekrtleri altdaki gibi.
Isteyen daha fazla yapabilir
Eki Görüntüle 2681914
Puan hesabi
1 adet = 3 puan
JaneRizzoli Birgaripanne B barga @BlueSkyyyy @pesto26 MotivatedAlready B Beklenen2 @bnnu sserendipity @_Vera_ @Yawrukush @MorVampirella G GCA Mathildablue @Hyperborea17 M MaviFeslegen @ciseak77 @aydingelini @esmeriiim
Merhaba canim ilkkez eş oluyorum seninleM MaviFeslegen eş olmuşuz bu hafta hadi hayırlı olsun bol kilo vermeli bir hafta olsun. Ben gözde bu arada
2 haftaya gelecekBende ananemin elinde buyudum canim, benim icinde onun yaptigi her sey cok ozel, cok iyi anliyorum seni...
Su salgin bitince bir doktora gidip test yaptir canim..
Yazik sana. gecer gider insallah..
Hani menuler nerede kuzum?
Ne zaman gelecek gulum kuzenin?
Emin adimlarla gun gun ilerliyorsun hedefine, hayranlikla takip ediyorum seni :)
Guzel bir menu olmus, sporda yapilmis, su da guzel :)
Cok sevindim daha iyimisin canim?
Ellerin dert gormesin canim.
@MorVampirella canim sonunda yeniden es olmusuzzz :))
Benim agzimdan almisArrietty_ kaptan, ornek alinacak bir uyemizsin canim, takimimiz seninle daha guzel..
Ooo nasil gecti canimcim sinavlar?
Dondun demek aramiza, bu hafta var misin rekabete adim yarismasinda :))
Canim acil sifalar olsun..
Agri cekmek cok zor , umarim bugun agrisiz uyanirsin..
Guzel bir gun daha, harikasin :)
Canim , canim Senemimne guzel senden mesaj almak..
Iyiyim ben kuzum, biraktigin gibiyim ve biraz daha tombul :))
Daha iyi mi her sey orada ,salgin durumlari nasil?
Alinan kilolari vermeye gelsene :)))
Kaptanim ben 3 gun muaf olmak istiyorumTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PERSEMBE VE CUMA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @ciseak77 @aydingelini 30M @esmeriiim 30M @MorVampirella SPOR? Arrietty_ 50M G GCA 10DK A 30S SPOR? Mathildablue 30S ODUL M MaviFeslegen SPOR? Birgaripanne 30S @_Vera_ 10DK A MUAF ODUL MotivatedAlready 30S ODUL 30M @BlueSkyyyy @Yawrukush ODUL B Beklenen2 10DK A MUAF sserendipity JaneRizzoli @pesto26 SPOR? @Hyperborea17 @bnnu 30S 10DK A
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
@bnnu , @Hyperborea17 ,sserendipity , Birgaripanne , @MorVampirella , @esmeriiim , @aydingelini , @ciseak77 menulerinizi bekliyorum kizlar...
Tamam kaptanim isim cok ama yapmaya calisirim evi yikayacagimKizlar soyle bir hatirlatma alintisi yapayim
Günün Karin egzersizine katilim bekliyorum
Adimlarida unutmayalim.
EEvden cikamiyorum, adim sayarim yok. Telefonu surekli yanimda tasimak zor diyorsaniz su 3 videodan birini yapmanizi tavsiye ederim.
HHangisini yaptiysaniz günlük menu ve spor bildirimi yaparken belirtin.
15dk da 2bin adim
35dk da 4500adim
50dk da 6bin adim
Geçmiş olsunAğrısız uyanmak ne ağrıdan uyuyamadım ki bi de bnde küçük bir kist var öyle olunca daha fazla oluyor agrim
Ben yine mi ceza aldım yaTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PERSEMBE VE CUMA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @ciseak77 @aydingelini 30M @esmeriiim 30M @MorVampirella SPOR? Arrietty_ 50M G GCA 10DK A 30S SPOR? Mathildablue 30S ODUL M MaviFeslegen SPOR? Birgaripanne 30S @_Vera_ 10DK A MUAF ODUL MotivatedAlready 30S ODUL 30M @BlueSkyyyy @Yawrukush ODUL B Beklenen2 10DK A MUAF sserendipity JaneRizzoli @pesto26 SPOR? @Hyperborea17 @bnnu 30S 10DK A
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
@bnnu , @Hyperborea17 ,sserendipity , Birgaripanne , @MorVampirella , @esmeriiim , @aydingelini , @ciseak77 menulerinizi bekliyorum kizlar...
Geçmis olsun canım rahatsızlığın var sanırım. Ben de yapmıyorum ama kalori sayımına başlamayı düşünüyorum porsiyon kontrolü içinNormal bi beslenme şekli işte ek olarak şuan birşey yapmiyorum canım sen yapıyor musun
Bu egzersiz sayı olarak ne kadar yapıcaz. Bi minimum adeti var mı?Kizlar soyle bir hatirlatma alintisi yapayim
Günün Karin egzersizine katilim bekliyorum
Adimlarida unutmayalim.
EEvden cikamiyorum, adim sayarim yok. Telefonu surekli yanimda tasimak zor diyorsaniz su 3 videodan birini yapmanizi tavsiye ederim.
HHangisini yaptiysaniz günlük menu ve spor bildirimi yaparken belirtin.
15dk da 2bin adim
35dk da 4500adim
50dk da 6bin adim
Benim de pazar-spor derken 1i buldu yemem. İncir olayını abarttım biraz. Bu da benim kaçamağım olsun napiim :)Tamam cumaya kadar keto yapiyorum seninle. Insallah boyle Devam da ederim
Ben Ilk ogunu 12.30 da yapacagim. Isteyim :)
Filtre kahve doldurmustum kendime. Sogumus bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?