Aşırı güzel görünüyor
Üfff canım çekti
Tamam incirler ödül :)Incirler odulun olsun :)
Kahvalti tabagin da guzel. Tavuk mu son tabak?
Varya daha simdi oturdum. Sabah 5.30 kalktim. Isten gelince direk mutfaga girdim. Cocuklara kek kendime fatbombs sonra aksam yemegi yap. Kendime ketoya uygun evdekiler de kizartma istedi. Patlican patates.
Sofrayi ve mutfagi kaldir derken totom simdi koltuk gordu.
Adim videosu ile günün Karin egzersizini yapacagim daha. Ama herhal cocuklar Ytinca Olur
Tereyağı alayım da yapayım bari, evdeki bitmiş gibi nerdeyseYap derim :)) yoksa fistik ezmesini bitireceksin
Çok güzel görünüyor afiyet olsunTek tane yetiyor insana. Tatli istegini kesiyor daha dogrusu :)
Eki Görüntüle 2682367
Cok aciktim ama. Yemegim Firinda. Basinda bekliyorum resmen
Çok güzel görünüyor afiyet olsun
Cok güzel görünüyor. Afiyet olsun.Bu nasıl yapılıyor bi de tane başı kalorisi nedirTek tane yetiyor insana. Tatli istegini kesiyor daha dogrusu :)
Eki Görüntüle 2682367
Cok aciktim ama. Yemegim Firinda. Basinda bekliyorum resmen
Corona hepimizi strese soktu yaTesekkur ederim
JaneRizzoli tadini cikar bosver.
Aklimda zaten is degistirme fikri var. Evde Bos oturmak istiyorum biraz. Tek kotu yani 3hafta maas karantina olayiyoksa dusunmem isi birakirim. Corona cok strese soktu beni
Merhaba canim ilkkez eş oluyorum seninle
Ben mavi. Inşallah güzel gecen bir hafta olur
Bugün bende çok yorgunum hatta uyuya kalmışım 1 saat yeni uyandımSelam kızlar, bugün çok yoruldum akşama kadar çamaşır, ütü ev temizliği derken bittim resmen.
İlk öğünüm 2 yumurtadan omlet, 5 zeytin, 2 ceviz, 1 erik
Akşam da etli patlıcan yemeği ve yeşil salata
Cezamı yaptım canım fazlasıyla, bütün gün hiç oturmadım adımlamamı ona sayabilir miyim evde bebiş var yürüyüş şansım olmadı, temizlik çamaşır etraf toparlamaKeşke tatlıyı bugün ödül olarak yeseydin canım ceza vermem gerekiyo 15 dk adımlama cezan geldi
Canim bugun ne istediyse canin odul olarak ye.
Komsununda biraz anlayisli olmasi lazim cocuk bu aglayacak tabi...
Hay Allah hep mi boyle oluyor canim ☹
Aaa ne kotu haber cok uzuldum,acil sifalarolsun...
Dinlen guzelim az bir yorgunluk degil seninki..
Harika bir eksi gelmis bayildim.
Bayildim
Ah canim keske bugune saklasaydin keki, pastayi..
Neyse emziriyorsun canin cekti demekki haftaya guzel bir eksi bekliyorum senden Banucum...
Off off off gozlerim yerinden firlayacak
Selamlar yeni eşim de sensin vuhuuu daha da mı dikkat etmeliyim nebnnu canim esin benim yeni guncelleme
İkisine de yazdım özgecim . Böyle bir yer olduğunu bilmiyordum kötü hissettim kendimi umarım ilk ve son olurbnnu canim bu hafta malesef sonuncu oldun asagidaki 2 konuya birden yazman gerekiyor.
Persembe gunune kadar yazmazsan takimimiz ceza alir, lutfen ilk firsatinda hallet kuzum..
Ben Nerede Hata Yaptım?
Nur içinde yatsın @mavimli :36: biz irmik helvasına odaklanınca o ayrıntıyı kaçırmışız 🙈🙈 Canim grupta paylasmadim sadece menümde helva yaziliydi. Sagolasin.www.kadinlarkulubu.com
Canim dolmalar pirincli miydi karboya yuklenmissin proteini arttirmani oneririmselamlar herkese . Günlük rapor vereyim
B Beklenen2
Kahvaltı: 1 haşlanmıs yumurta, az light peynir, salatalık
Ögle:1 incir
Ara: smootie(100 cal)
Aksam:1 biber dolması, 1 kepce tarhana, 1 kücük kase yoğurt, 4 sarma
Bugün kalori saymaya basladım toplam 1000 kalori
Su 2lt
Spor : karın hareketi 189 puan
14500 adım 725 puan
Canim esini etiketlemeyi unutmaSelam kızlar, bugün çok yoruldum akşama kadar çamaşır, ütü ev temizliği derken bittim resmen.
İlk öğünüm 2 yumurtadan omlet, 5 zeytin, 2 ceviz, 1 erik
Akşam da etli patlıcan yemeği ve yeşil salata
Evet canim seni ben mezun edecegimCezamı yaptım canım fazlasıyla, bütün gün hiç oturmadım adımlamamı ona sayabilir miyim evde bebiş var yürüyüş şansım olmadı, temizlik çamaşır etraf toparlama
walla bu ara canım çekiyor ama. Sen gidince bunalıma girdimşaka bir yana biraz canım sıkkın dikkat etmedim ve mezun olmama az kalınca gevşedim ben de farkındayım. Toparlıyorum bu hafta
Selamlar yeni eşim de sensin vuhuuu daha da mı dikkat etmeliyim ne
İkisine de yazdım özgecim . Böyle bir yer olduğunu bilmiyordum kötü hissettim kendimi umarım ilk ve son olur
Emziriyor musun canimBugünki menüm
Sabah
1 h yumurta
3 diliö süzme peynir
öğle
1 p sulu köfte. 3 kare dilim patates
Ara
1 ceviz
5 badem
7 fındık
Akşam
Yarım kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
su: 2 lt
Spor: bütün gün koşturdum sabah babası gelene kadar bebeğimle koşturmaca, babası gelince de ev işleri, silme süpürme, toz alma, çamaşır derken yarım saat önce ancak oturdum
Şekersiz türk kahvemi içiyorum
Yawrukush Birgaripanne
Ayy aşureye bayılırım ellerine sağlıkBugün bende çok yorgunum hatta uyuya kalmışım 1 saat yeni uyandım
Sabah canım birşey istemedi
Öğlen 1 kase domates çorbası biraz peynirle
Akşam 1 kase aşure ödül yapmamıştım
Su 2 litre
Spor domates konservesi yaptım. Markete gidip biraz alışveriş yaptım
Aşure pişirdim
Hepsini tek basima yaptımzaten dünden yorgundum pert oldum. Daha evi supurucem
Ayy hep unutuyorum ya içtim suyumuCanim dolmalar pirincli miydi karboya yuklenmissin proteini arttirmani oneririm
Canim esini etiketlemeyi unutma
Cezan 1 bardak su
Unutmaman icin
Evet canim seni ben mezun edecegim
Emziriyor musun canim
Bu arada cok az protein almissin ceza 2 bardak su
Ay Ozgecim geliyim walla takimda yeriniz varsa, bugun gezmeye gittik fotograflarimi gorunce sok oldum, insan nasil farketmeden aliyor kilolariBende ananemin elinde buyudum canim, benim icinde onun yaptigi her sey cok ozel, cok iyi anliyorum seni...
Su salgin bitince bir doktora gidip test yaptir canim..
Yazik sana. gecer gider insallah..
Hani menuler nerede kuzum?
Ne zaman gelecek gulum kuzenin?
Emin adimlarla gun gun ilerliyorsun hedefine, hayranlikla takip ediyorum seni :)
Guzel bir menu olmus, sporda yapilmis, su da guzel :)
Cok sevindim daha iyimisin canim?
Ellerin dert gormesin canim.
@MorVampirella canim sonunda yeniden es olmusuzzz :))
Benim agzimdan almisArrietty_ kaptan, ornek alinacak bir uyemizsin canim, takimimiz seninle daha guzel..
Ooo nasil gecti canimcim sinavlar?
Dondun demek aramiza, bu hafta var misin rekabete adim yarismasinda :))
Canim acil sifalar olsun..
Agri cekmek cok zor , umarim bugun agrisiz uyanirsin..
Guzel bir gun daha, harikasin :)
Canim , canim Senemimne guzel senden mesaj almak..
Iyiyim ben kuzum, biraktigin gibiyim ve biraz daha tombul :))
Daha iyi mi her sey orada ,salgin durumlari nasil?
Alinan kilolari vermeye gelsene :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?