Olssun canim benden sonra geldin ama benden once gidicen galibaAh keşke şu iki hafta içinde mezun olsam
Emziriyorum canım hemen su içeyim
Sanki az olmus tek ogune mi gectinIlk ogunum
12.30
2,5 Firinda kofte
Ara
2 keto fatbombs
Su 2,5 L
Spor 45 dk cardio 450
18bin adim 900 puan
Toplam 1350 puan
@JaneRizzoli
Ayy bende katilmak istiyorum ama gunlerim cok dolu geciyorO zaman hodri meydan, bu hafta seni adimda rakibe sectim kendime..
Gecen haftanin esi, bu haftanin rakibesi :))))
Yaaa bende yuruyuse mi gitsemVaay demek oyle
Altinda kalmamam lazim. 1.olacagiiim.
Bu hafta kesinlikle arabayi almiyorum. Esime devrediyorum cocuklari okul/krese birak al isini :))
Canim asiri peynir tuketiyorsun gibi geldi miktarini da belirtir misinSelamlar bugünki menüm
Sabah
2.5 yumurtadan omlet
2 dilim süzme peynir
1 dilim kaşar
4 zeytin
Domates salatalık
ara
3 badem
5 fındık
1 ceviz
Şekersiz filtre kahve
öğle:3 gibi
3 fırında derisiz kemiksiz tavuk
4 dilim patates
3 dilim havuç
1 kase yoğurt
Akşam
2 dilim beyaz peynir
2 dilim kaşar peyniri
1 bardak şekersiz rezene çayı
şişkinlik var anlam veremiyorum tüm gün karnımda ağrıyla dolaştım
Su:2 lt
Spor: düne göre biraz daha az olsa da ev işleri
Yawrukush Birgaripanne
Ah canim sira sende mi Allah kolay kurtarsin zorCanım deli gibi kek yemek istiyor. Regl dönemindeyim ve inanılmaz tatlı yemek istiyorumBuzlu kahve yaptım kendime ama istek geçmiyor dünyaları yesem aklım o kakaolu kekte kalacak Neden böyleyim ya
Canım cim nasilsin gorusemiyoruz biraz bosladim ama burdayim yediklerime dikkat ediyorum sadece biraz dinlenmek istedim yarin menulerimle devamBugünkü menüm sabah
Sodalı ekmek 1 dilim
Tereyağı peynir
Akşam
2 dilim kıymalı börek
Şu 2.5 lt
Spor
20 squat 60 puan
300 ip atlama 600 puan
150 bacak hareketi 450 puan
100 yerde bisiklet 300 puan
Toplam 1410
Yawrukush Birgaripanne Mathildablue
Tatlııığmmmm ben uzuuun bir zamandan sonra Türkiyeye geldiğim için birden yok oldum grupta. Berbat bir eşim bu haftapesto26 cuğum yıne es olmusuz canımm bu hafta efsane olsun
ödülümü kullandım bugun haketmesemdeartık yok kacamak faln
Gozumde canlandi birandaTatlııığmmmm ben uzuuun bir zamandan sonra Türkiyeye geldiğim için birden yok oldum grupta. Berbat bir eşim bu haftaDikkat etmeye çalışıyorum ama herkes sağdan soldan dolma börek falan fırlatıyor senin nasıl gidiyo? Kaçamak yok demeeeek
Canım ev hamburgeri için sabah ekmek yememissin hakkini kullanmışsın kızartmalar inşallah çok değildir. Afiyet olsunMerhaba kızlar,
ilk öğünüm 2 yumurtalı mantarlı kırmızı biberli omlet bol yeşillik zeytin ve badem
kendi yaptığım evhamburgeri ve birazda patates kızartması
2 lt su içtim, spor ev işi yaptım 2 saat
M MaviFeslegen
Ahanda bir su cezasi daha geliyor 2 bardakCanım ev hamburgeri için sabah ekmek yememissin hakkini kullanmışsın kızartmalar inşallah çok değildir. Afiyet olsun
Sabah
Bir dilim börek
1 çay
Öğlen
1kase aşure dayanamadım
Ara
1 nektar
2 erik
Akşam
Patlıcan biber domates kozlemesinden salata
1 bardak ayran
Sade kahve
Su 2 litre
Spor 5 bin adım
Bence o keki bulup ye. Çünkü bask a şeyler yesende o kekide yersin.Canım deli gibi kek yemek istiyor. Regl dönemindeyim ve inanılmaz tatlı yemek istiyorumBuzlu kahve yaptım kendime ama istek geçmiyor dünyaları yesem aklım o kakaolu kekte kalacak Neden böyleyim ya
2 bardak suyla yirttiysam iyiAhanda bir su cezasi daha geliyor 2 bardak
Asureye
Iyiyim canım sukur tekrar cocuk icin tedaviye başladık yine iğne ilaç inşallah kilo almam bu süreçte dikkat ediyorum ama ilaçlar ödem yapıyor işte öyleCanım cim nasilsin gorusemiyoruz biraz bosladim ama burdayim yediklerime dikkat ediyorum sadece biraz dinlenmek istedim yarin menulerimle devam
Sanirim yumurtadan tiksindim uzaklasmak istedim
Allah hayırlı etsinIyiyim canım sukur tekrar cocuk icin tedaviye başladık yine iğne ilaç inşallah kilo almam bu süreçte dikkat ediyorum ama ilaçlar ödem yapıyor işte öylesen nasılsın canım yumurta diyeti mi yapıyorsun yoksa
Bence o keki bulup ye. Çünkü bask a şeyler yesende o kekide yersin.
Bu seferlik biyle2 bardak suyla yirttiysam iyi
Yok canim diyet basladigindan beri her sabah yumurta zaten menemenin kokusu bile midemi bulandiriyorIyiyim canım sukur tekrar cocuk icin tedaviye başladık yine iğne ilaç inşallah kilo almam bu süreçte dikkat ediyorum ama ilaçlar ödem yapıyor işte öylesen nasılsın canım yumurta diyeti mi yapıyorsun yoksa
Çok sağol canım Allah razı olsunAllah hayırlı etsin
Dualarım seninle
Sende bol bol dua etmelisin
O zaman tekrar hoş geldin canimMor Vampirella mavi dogru soyluyor
Bu seferlik biyle
Yok canim diyet basladigindan beri her sabah yumurta zaten menemenin kokusu bile midemi bulandiriyor
Biraz kafa dinlemeye ihtiyacim vardi kendim3 geldim
Vaaayy eşime bak bee, sporlara doymuyorduAz önce 18 dk daha leslie yaptım kendimi enerjik hissediyordum. 126 puan daha ediyor. Günü 953 puanla kapatıyorum.
Canım süper bir gün geçirmişsinSabah
2 adet chia tohumlu TB ekmekten piliç fümeli açık tost (toplam 2 dilim ekmek ediyor)
Domates salatalık
1 bardak çay
Akşam
1 tabak sebzeli kabak yemeği
Yarım kâse yoğurt
1 porsiyon ıslama köfte
2 kuru kayısı
Su: 2,7L
Spor:
11300 adım 565p
30 squat 90p
40 alt karın + 30 mekik toplam 210p
20 lunge (20 sağ + 20 sol) 60p
1 dakika plank 10p
Toplam 935p
Yawrukush @_Vera_ Birgaripanne
Arrietty_
Süt miktarını artırmıyor , sütün kalitesini artırıyor canım. Ben hamilelikte de sonrasında da yoğurt ve peyniri her gün tüketiyorum. Hem bebek için hem kendim içinOlssun canim benden sonra geldin ama benden once gidicen galiba
Sanki az olmus tek ogune mi gectin
Ayy bende katilmak istiyorum ama gunlerim cok dolu geciyor
Yaaa bende yuruyuse mi gitsem
Ama bizim burda korona artmis iyice evde yap dersen de oglan kucagindan hic indirme diyor beni gordukce
Canim asiri peynir tuketiyorsun gibi geldi miktarini da belirtir misin
Bir de sebebini sut yapiyorsa bend3 yiyim
Ah canim sira sende mi Allah kolay kurtarsin zor
Yawrukush nasilsin canim bahcen umarim cok iyidir aklimda bir turlu yazamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?