- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Ahaha hemen nasil hirslandirdim seni :))Vaay demek oyle
Altinda kalmamam lazim. 1.olacagiiim.
Bu hafta kesinlikle arabayi almiyorum. Esime devrediyorum cocuklari okul/krese birak al isini :))
Birazdan menum ve adimlarim geliyorrrrrrr...
Canim tasinmaniz bitti mi, annen nasil oldu?Merhaba,kusura bakmayın verimli olamadım
Sabah: zeytin,peynir,salata,çay,tam buğdaydan bir parça simit
Öğle: yok
Akşam: mercimek çorbası,menemen(ekmeksiz)
Su:2lt
Spor:1 saat yürüyüş
Harika canim spor candir:)Tabi ki kaptanımm :) Bu hafta benim iş yerinde de düzenlemeler olacak gibi spora ağırlık vereceğim :)
Az önce bir program indirdim oradaki ilk gün egzersizlerini yaptım. Puana dahil edecek miyiz hesaplarsam kaptanım ?Arrietty_
Dusuncelim benim, sagol haber verdigin icin, kolaylikla gecsin calisma gunun insallah..Not geçeyim yarın sabah 8 den gece 24 e kadar çalışacağım için gelemem ama salı burdayım :)Yawrukush bildirimimi yapacağım mutlaka
Guzel olmus banucum ama sanki biraz arttirdin sen yediklerini...Selamlar bugünki menüm
Sabah
2.5 yumurtadan omlet
2 dilim süzme peynir
1 dilim kaşar
4 zeytin
Domates salatalık
ara
3 badem
5 fındık
1 ceviz
Şekersiz filtre kahve
öğle:3 gibi
3 fırında derisiz kemiksiz tavuk
4 dilim patates
3 dilim havuç
1 kase yoğurt
Akşam
2 dilim beyaz peynir
2 dilim kaşar peyniri
1 bardak şekersiz rezene çayı
şişkinlik var anlam veremiyorum tüm gün karnımda ağrıyla dolaştım
Su:2 lt
Spor: düne göre biraz daha az olsa da ev işleri
Yawrukush Birgaripanne
Bakalim sabah tartin nasil olacak canim..
Aklin kekteyse normal olcunun 4te birini yap.Canım deli gibi kek yemek istiyor. Regl dönemindeyim ve inanılmaz tatlı yemek istiyorumBuzlu kahve yaptım kendime ama istek geçmiyor dünyaları yesem aklım o kakaolu kekte kalacak Neden böyleyim ya
1 dilim ye ve yok et evden canim..
Borek var ama sporlarin sahane birde az yemissin zaten telafi cezasi yok gulum :)Bugünkü menüm sabah
Sodalı ekmek 1 dilim
Tereyağı peynir
Akşam
2 dilim kıymalı börek
Şu 2.5 lt
Spor
20 squat 60 puan
300 ip atlama 600 puan
150 bacak hareketi 450 puan
100 yerde bisiklet 300 puan
Toplam 1410
Yawrukush Birgaripanne Mathildablue
Canim iyiyim, bu hafta sonu bayagi toparladim bahcemi, sabaha foto atarim :)Olssun canim benden sonra geldin ama benden once gidicen galiba
Sanki az olmus tek ogune mi gectin
Ayy bende katilmak istiyorum ama gunlerim cok dolu geciyor
Yaaa bende yuruyuse mi gitsem
Ama bizim burda korona artmis iyice evde yap dersen de oglan kucagindan hic indirme diyor beni gordukce
Canim asiri peynir tuketiyorsun gibi geldi miktarini da belirtir misin
Bir de sebebini sut yapiyorsa bend3 yiyim
Ah canim sira sende mi Allah kolay kurtarsin zor
Yawrukush nasilsin canim bahcen umarim cok iyidir aklimda bir turlu yazamiyorum
Senin bahcen nasil, ekim dikim isleri nasil gulum?
Ayy ayyy ayyyg kimler gelmis , pestom nasil memleket havasi?Tatlııığmmmm ben uzuuun bir zamandan sonra Türkiyeye geldiğim için birden yok oldum grupta. Berbat bir eşim bu haftaDikkat etmeye çalışıyorum ama herkes sağdan soldan dolma börek falan fırlatıyor senin nasıl gidiyo? Kaçamak yok demeeeek
Canim cuma bildirim yapmalisin biliyorsun , tartilabilecek misin?
Senin menulerine hep kalp koyasim geliyor canim, cok kalp...İyi geceler
Menu
Sabah
Peynirli omlet (2 yumurta), zeytinli salata (10 siyah zeytin, marul, mor lahana, domates, kapya ve tahin) ve ayran
Ara
Sutlu kahve
Kuru incir 3 tane
Aksam
Etli turlu (kabak, patates, patlican ve kapya, 2 porsiyon) ve cacik
Maden suyu ve ceviz 3 tane
Su 3.5 litre
8 bin adim 400 puan
Birgaripanne Yawrukush
Arrietty_
Ahh asure, bugun bende bozdum menumu ama telafi cezasi geliyor ,10dk adimlama..Canım ev hamburgeri için sabah ekmek yememissin hakkini kullanmışsın kızartmalar inşallah çok değildir. Afiyet olsun
Sabah
Bir dilim börek
1 çay
Öğlen
1kase aşure dayanamadım
Ara
1 nektar
2 erik
Akşam
Patlıcan biber domates kozlemesinden salata
1 bardak ayran
Sade kahve
Su 2 litre
Spor 5 bin adım
Asure kaldi mi evde canim, kaldiysa kendimden biliyorum, ben bitene kadar duramam misal..
Ya esine yedirt :) ya da bir cozum bul canim, ben bu hafta en az 500gr eksi bekliyorum senden...
Canim hayirlisi olsun, sonu guzel haberler olsun, dualarim seninle..Iyiyim canım sukur tekrar cocuk icin tedaviye başladık yine iğne ilaç inşallah kilo almam bu süreçte dikkat ediyorum ama ilaçlar ödem yapıyor işte öylesen nasılsın canım yumurta diyeti mi yapıyorsun yoksa
Allah buyuk, sabrimiz buyuk, haydi bismillah...
Sporlarin guzelligi, gozlerim kamasti ,hemen gozlugumu takayim..Sabah
2 adet chia tohumlu TB ekmekten piliç fümeli açık tost (toplam 2 dilim ekmek ediyor)
Domates salatalık
1 bardak çay
Akşam
1 tabak sebzeli kabak yemeği
Yarım kâse yoğurt
1 porsiyon ıslama köfte
2 kuru kayısı
Su: 2,7L
Spor:
11300 adım 565p
30 squat 90p
40 alt karın + 30 mekik toplam 210p
20 lunge (20 sağ + 20 sol) 60p
1 dakika plank 10p
Toplam 935p
Yawrukush @_Vera_ Birgaripanne
Arrietty_
Haydi bugun toparliyoruz Eminecim, sen ne guzel menuler yazdin buraya, bugun yine kaldigimiz yerden devam canim..gunaydin..
dun yani pazar menüsü
10.00 kahve
11.00 kiymali yumurta 5 zeytin biraz peynir domates
13.00 leblebi ve soda
16.00 2 kasik kiymali makarna bir kac karpuz
semiz otu slatasi
19.00 1kuru kayisi 3 badem beyz nohut
su 3 litre
spor yok ev temizligi yaptim.
bu siralar menuler de iyice sacmaladim.
pazartesiden itibaren duzeltebilirim insallah.ciseak77 yeni esim nasilsin? ben bu hafta pek ii degilim menulerimde pek iyi degil ama bugünden itibaren duzeltiyorum ins.