- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Bamyayi 8 saat suda dinledirip ictigimizdede aclik krizlerini onluyormus bende onu denicem
Bence esin saklamali tartiyi
Usenip aramazsinda
olabilir canım ben dolabın altına koydum bakıyım dayanamazsam eşime derim
Güzel geçti canım ve tabii hızlı :)Bende severim memleketimi ama her gittigimde farkli geliyor, sanki her seferinde dahada baskalasiyor..
Guzel anilar depolamissindir umarim canim.
Kilolari vermezsen haftaya zopayla kovalarim.. :)
Ooo 70e düşmüşüz. Krağğlll
Tabisinde cannimmmOoo 70e düşmüşüz. Krağğlll
banucum ne diyeceğimi tahmin edersin.. tabiki kremali pasta... onun disinda gayet guzelmis menun. ben de makarna yemiştim dun , o an baska birsey olmadigi icin ve sonra cok pisman oldum.haftaya sabitlik ile başladım 60.1 ama dün kötü bi gün geçirdim
Sabah
Yok
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 p tas kebabı (patatesi ayırdım)
ara
1 dilim kremalı pasta
ara
6-7 adet dikdörtgen dilim tahıllı galeta
Akşam
1 p kıymalı bezelye
Yarım kase yoğurt
su:2 lt
Spor: ofis koşturması
Yawrukush sserendipity
haklisin canim cok pismanim ama yedim artik. telafi etmeye calisiyorum ama bakalim cumaya guzel seyler olur ins. bu arada pazartesi +300 dum ben.Makarna olmasaydı diyeceğim ama başka bişey yememişsin eşim
Cok guzel bir menu x esim ah bende avakado bulsamİyi geceler
Menu
Sabah
Peynirli omlet (3 yumurta), 7-8 siyah zeytin, domates, avokado ve ayran
Ara
Sutlu kahve
Ara
Dondurulmus uzum (1 salkim)
Aksam
Etli patlican kebabi (2 porsiyon) ve yogurt
Maden suyu ve 3 cevizli hurma
Su 3.5 litre
6 bin adim 300 puan
Birgaripanne Yawrukush Arrietty_
Bamya ile çok zayıflayan olmuştu ama onu insülin direncim için dahiliyeye gittiğimde sorduğum doktor pıhtı atma riskini arttırıyor kesinlikle tavsiye etmem kızım tut boğazını böyle tehlikeli işlere girişme şeklinde bir cevap vermişti. Tabi bunu sinirli bir yüz ifadesiyle söylediğini varsayın Bamya benim için aşırı tehlikeli bişey gibi görünüyor artık.Bamyayi 8 saat suda dinledirip ictigimizdede aclik krizlerini onluyormus bende onu denicem
Bence esin saklamali tartiyi
Usenip aramazsinda
Bir kac gun deneyim kotu hissedersem birakayimBamya ile çok zayıflayan olmuştu ama onu insülin direncim için dahiliyeye gittiğimde sorduğum doktor pıhtı atma riskini arttırıyor kesinlikle tavsiye etmem kızım tut boğazını böyle tehlikeli işlere girişme şeklinde bir cevap vermişti. Tabi bunu sinirli bir yüz ifadesiyle söylediğini varsayın Bamya benim için aşırı tehlikeli bişey gibi görünüyor artık.
Bamya yengem diz ağrıları için içmişti bi ara doğal ağrı kesici demişti. Yine de dikkatli olun siizBir kac gun deneyim kotu hissedersem birakayim
Bamya yengem diz ağrıları için içmişti bi ara doğal ağrı kesici demişti. Yine de dikkatli olun siiz
Yok yemedim esim, bir latte yaptim ama yarisini ictim sadece, bol su ictimayy gecikmedim inşallah durum bildir canımm yemedin bişey inşallah. Ben suya çubuk tarçını suya atıyorum. Şekerimi dengeliyor ani açlıkları bastırıyor
Ben haftada 3 evden calisiyorum bizim ufaklikla, cok zor oluyor gercekten. Bizim kres hala kapali, kolay gelsin sana da.Merhaba kızlar, çok yorucu bir gündü. Evde çalışınca Kızımı da kreşe yollamadım. Ama ben iş hem onunla ilgilen derken çok yoruldum. Regl oldum çok şükür. Tartıyı da dolabın altına sakladım her gün tartışmayacağım. Cuma’ya kadar hiç hatta yani umarım
İlk öğünüm mantarlı, kırmızı biberli, hindi fümeli 2 yumurtadan omlet. 7 badem ve 1 tane mürdüm eriği.
Akşam da et sote yeşil salata ve cacık yedim
Su 2 lt geçti
Spor olarak 15 kudurmalı dans ettik ve 30 squat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?