Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush canim bn izne ayrilsam olur mu yeni bi tedaviye basladim spor yapamayacagim ya da sadece menümü paylasayim
Canim zaten liste disindasin, spordan muaf tutariz seni, sadece menu paylasimi yaparsin..
Guzel haberler getir bize insallah , hayirlisiyla...

Kaptanım sen iyi ol da hiç önemli değil.

Canim once bu mesajini okudum sonra baktim kilolar gitmeye baslamis cok sevindim :)

Canim nasilsin , her sey yolunda mi?

Tabiki bugun paylasirim hiit videosu canim G GCA :)

Cok uzuldum canim sinav durumuna
Ne yapacaksin yeniden mi alacaksin o dersi?

Canim dualarim seninle..

Kolayliklar diliyorum kuzum..

Ayy arkadaşlar bu sabah tartıya baktım 300 Gr vermişim güzel rüyalar mı yaşıyorum acaba
Cok sevindim bu mesaja :)

Güzel geçti canım ve tabii hızlı :)
Yarın itibariyle buralara dönüş yapıyorum.
Anlayışınız için gerçekten teşekkür ederim.
Linç edip beni burdan koparmadınız
Hosgeldin aramiza pestom, nasilsin?

yaa ben bu aşırı faydalı mesajını nasıl atlamışım çok teşekkür ederim bilgiler için

Iyi aksamlar kizlar
Biraz degisik gün oldu benim icin

8.15de goz doktorunda randevum vardi baska sehirde. Beklenmedik sekilde gelisti. Gözüme damla damlatti ve resmen 3 saat duzgun göremedim. Araba surmeyi de o surecde ysakladi. Sporum yalan oldu ama 2,5 saat yurudum

Kahvalti
2 cavdar ekmegi
2 haslanmis yumurta

Ara 2 Kuru kayisi

Ögle, kahvaltinin aynisi miktar olarakda

Aksam
Firinda Mücver. 1 dilim
.2 y. K yogurt
Salatalik domates

Ara 1 avuc fistik

Spor 2,5 saat yuruyus 600p
9bin adim 450 p
Toplam 1050 p
1,5 L su
B Beklenen2

Tempon cok yogun Allah kolaylik versin kaptanim. Sorunlarin ustesinden kolayca gelirsiniz umarim

Suyun az olmus canim ve hem sabah hem oglen toplam 4 dilim ekmek de fazla olmuş

Kızlar merhaba 7 eylülden beri berbat günlerim oldu ama bence Yawrukush kaptanımın ayağı uğurlu geldi ve sorunum çözüldü.
Ah ben bugün diyete ihanet ettimmmmm.
Sabah
Biber peynir zeytin
Öğle
3 yemek kaşığı arpa şehriyeli tavuklu salata
Akşam
Balık kavurma salata yarım lahmacun 1 çatal künefe
Su 2 lt
Spor 8 bin adım
1 saat evi sil süpür
30 dk leslie

iyi geceler hanimlar..
12.30 (once oglumun canli dersi hemen ardindan benim canli dersim vardi kahvalti bu saate kaldi)
1 haslanmis yumurta 3 zeytin domates salatalik 1 kk suzme peynir maydonoz
14.00 8 badem ve turk kahvesi
16.20 boool salata ve 5 kasik tavuk sote
19.00 4 catal yogurtlu kabak salatası

su 3 u gecti
8000 adim
50 squat
60 saniye plank
bnnu Yawrukush

insallah canim dikkat ediyorum tabi ins. eksiyle bitiririz haftayo
Allah kolaylik versin, sıkıntılarını gecirsin ins. cnm. oyle zamanlrda hemen beslenmemiz etkileniyor. hatta ben cogu zaman duygusal acliktan dolayi yedigimi dusunuyorum. fiziksel acliga firsat vermeden dolduruyoruz mideyi.
kolay gelsin yavrukusum. insallah ilgiyle sevgiyle cabucak yasitlarina yetisir kuzucuk. ve evet bizimde canli dersler basladi. kolay bir surec degil. sizde sanki daha cok odev proje var gibi geldi o yuzden zamaninin cogunu ödevlerle bogusarak geciriyorsundur. Allah kolaylik versin cnm.

Tebrikler eşim çok güzel bi menü
Evet canım geçen yediğim o pasta lezzetli bile gelmedi ama canım sıkkındı duygusal açlık yedirdi onu bana

Canım benim , umarım herşey en güzel şekilde yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…