pazar menusu
11.00
1 has. yumurta 6 zeytin dereotu salatalik ve 2 kasik kadar çökelek
13.30
7 badem ve filtre kahve
19.00 2 kofte 2 parca uzun kesilmis sucuk
salata ve maden sulu ayran
19.30 cocuklar cok israr etti bende bu sefer dayanamadim en kucuk boy burger king dondurmasi baktim 150/170 civari kaloriymis sanirim.
su 2.5 litre
15 dk lesli (minik o kadarina firsar verdi) 105puan
4000 adim 200p
bnnu Yawrukush
Cezamı kestim canım normalde bebeğim uyuduktan sonra ses olmasın diye yürüyüş yapamıyorum ama dayanamadım dün yaptım baktım sesi o kadar da çok çıkmıyormuş sevindim 2 günde 1 ile başlayacağım dün de yaptımbanucum ne diyeceğimi tahmin edersin.. tabiki kremali pasta... onun disinda gayet guzelmis menun. ben de makarna yemiştim dun , o an baska birsey olmadigi icin ve sonra cok pisman oldum.
o pastaya ceza gelir mi ki??
Cumaya dikkarit edersen verirsin eşim , akşamı perşembe günü sadece çorba ile geçirmeye çalış olur mu , güzel kilo verdiriyorhaklisin canim cok pismanim ama yedim artik. telafi etmeye calisiyorum ama bakalim cumaya guzel seyler olur ins. bu arada pazartesi +300 dum ben.
bende ne zamandr bunu dusunuyordum ama konduramıyordumKızlar benden size bir bilgi diyetisyenim sütü süt olaraktüketmenin yağlanmaya sebep olduğunu söylüyor fermante formlarını öneriyor. Ayran, kefir, yoğurt gibi.
bende ne zamandr bunu dusunuyordum ama konduramıyordum
her gun 1 bardak sade nescafe me süt koyup ıcıyorum acaba yaramıyormu bana bıraksammı dıyordum bunuda duydum ıcmıyım bari cokta sevıyorum yaa
Ben haftada 3 evden calisiyorum bizim ufaklikla, cok zor oluyor gercekten. Bizim kres hala kapali, kolay gelsin sana da.
Gunun cok guzel olmus, regl de olmussun. Cuma yuzun gulecek bence
Teşekkürler canımbnnu umarim cabuk atlatirsin skntili gunleri.
Okadarcik lavasda yiyebilirsin.
Yediklerine bakinca dengeleyici bence.
Günaydın kizlar. Bugun izin gunum ve 1 haftadir spor salonuna gitmiyorum. Bugun gitmem lazim artik. Isden gelince yapacak okadar cok sey oluyor ki. Ve yorgunluk fena basiyor. Alti ustu 30dk yapsam yetsede halim olmuyordu. Birde bunyem cok zayif. Hemen hastalanirim diye yormadim kendimi pek
Uzun lafin kisasi. Bugun acisini cikarayim :)
Ketojenık dıyetı arastrıyorum bende ama pek hısey elde edemedım ücretlı sitelere yonlendırıyor hep nasıl oluyor acabaCEYDOS geldi aklima. Oda sut delisi. Ayni sorun ondada vardi.
Kahveye sut eklemekden ne Olur diye dusunuyor insan ama icinde ki karbonhidrat okadar da az degil. Birde orda yazan 100 ml icin. Belki 2 kupa kahveye 100ml bile kullaniyor insan.
Ketojenik de sutun yasakli listede olma sebeplerinden biri :)
Bendeee katılmakk istiyorumm ne yapmam gerekiyorrrrrrrMerhaba hanımlar zayıflama yarışmanıza bende katılmak istiyorum. Umarım kilolarımız çabucak gider
Kullanıcı Adı : _Vera_
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 72.2
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayeniz : tatlıya aşırı düşkünüm ve moralim her bozulduğunda aşırı tatlı yerim fast foof ağırlıklı beslenirdim eskiden
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hatalı beslenme alışkanlığımı bırakıp sağlıklı bir hayata dönmek ve tabiki fiziksel olarak değişmek
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır.
Canim ilk saydaki katilim formunu dolduruyorsun hos geldinBendeee katılmakk istiyorumm ne yapmam gerekiyorrrrrrr
Menunu begendim canım afiyet olsunİyi akşamlaaarr herkese
Sabah
Hindi fümeli tam buğday ekmeğinden tost
Domates salatalık
1 fincan yeşil çay
Akşam
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 kâse semizotlu cevizli yoğurt
2 küçük üçgen karpuz
Su: 3L
Spor: 90 dk bisiklet 630 p
30 squat 30 kol 30 omuz sırt 270p
Toplam 900p
M MaviFeslegen
Suyu da arttırırsan mükemmel ötesi bi menün sporun var Canımaydingelini canim alıntı yapmayı unutmuşum afiyet olsun :)
Dünkü menüm
Sabah
2 haslanmis yumurta 100 gr beyaz peynir 4 ceri domates
Akşam
4 köfte + fırın sebze
Su 1.5L
Adım 7200 360P
Yawrukush Arrietty_
Çok güzel bir gün olmuşMenunu begendim canım afiyet olsun
Dünkü menüm
Sabah
Domates salatalık
2 dilim.peynir
Yarim.pita
Öğlen
2 baget tavuk haşlama
Akşam
Cacık
4 kaşık.pilav
Su 2 buçuk
Spor 8000 adım
Aramiza hosgeldiniz, sizi daha yakindan tanimamiz icin asgidaki formu doldurur musunuz :)Bendeee katılmakk istiyorumm ne yapmam gerekiyorrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?