Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun epey kalabalık bir menü olmuş ama oluyor bazen,bugün toparlarsın umarım. İşlerin de girer yoluna

Benim bildigim bölgesel kilo verilmiyor.anatomi neyse o. Yani vücut tipi değişmiyor. Zayıfladıkça farkediyor bacağım da da ama tammistedigim kıvamda degil hala:d
Bölgesel veremezsin ama bölgesel şekillenebilirsin. Onu kast etmiştim.
Senin meselen daha çok sporla ilgili gibi görünüyor.

Keske misafir almasaydin
Kızlar benden size bir bilgi diyetisyenim sütü süt olaraktüketmenin yağlanmaya sebep olduğunu söylüyor fermante formlarını öneriyor. Ayran, kefir, yoğurt gibi.
2 gun tukettim karnima agrilar girdi

Ayy kizlar cok acim, dunku gibi yine gozum donmus durumda ama bugun yemedim dayaniyorum. simdi kendime bir latte yaptim bekliyorum krizin gecmesini. belki yanina bir hurma-kuru incir falan yerim simdi G GCA esim nerdesin, gel kurtar beni yiyemem cok istiyorum artik kilo vermek

Iyi aksamlar kizlar. Dun giremedim. Is yogunlugu derken evde de ders, Yemek, temizlik artik kaos bir durumdaydim.

Dun ki menumu hatirlamiyorum bile
Sadece aksam 2 balik kofte ve 1 cavdar yedigim aklimda

Bugun ise soyle

Saat 9
1 Elma

Ögle 12.00
2 balik koftesi
1 cavdar
1 tam avokado

Aksam
1,5 parca cookie

Su 2 L
Adim 10bin 500 p

B Beklenen2

Ayy arkadaşlar bu sabah tartıya baktım 300 Gr vermişim güzel rüyalar mı yaşıyorum acaba
Canımm tebrik ederim. Ben de geçen eksi 200düm sonra artı 400 geldim şimdi yine eksi 400 napuyor bu bünyem böyle inşallah senin böyle olmaz

Kızlar merbabaa
Bende menümü yazayım hemen bugün yumurta powerım.
Sabah
domates biber salatalık üstüne zeytinyağı peynir avuç içinden az yufka ekmeği ve 2 yumurta yedim başka hiçbir şey yemedim. Kendimi hiç aç hissetmiyorum.
Su 1.5 lt ama uyuyana kadar 3 yaparım
Spor 30 dk leslie
Akşam acıkırsam domates salatalık felan yicem yine

Yawrukush

Mathildablue
Selam :) bugün kahvaltı ve akşam yemeği fena değil ama yine incir gömdüm :) babam köyden toplamış benim için. Kaçıramam incir zamanını
Sabah; 2 küçük haşlanmış yumurta, 20 kadar zeytin, 50 gr peynir. Maydanoz ve roka.
Akşam; börülce, taze fasülye ve kabak yemeği. Az az aldım hepsinden. Toplam bir porsiyondur.
Bir de incir. Saymadım hiç yerken

Selam canım:) spor var mı peki menun güzel duruyor inciri abartmadıysan:)
Benim menüde şöyle
Sabah:haşlanmıs yumurta,4 çeri domates,2 dilim salam, cok az peynir,2 dilim keto ekmek
Akşam:2 adet baget tavuk
Spor:18300 adım
Su:2lt

ayy gecikmedim inşallah durum bildir canımm yemedin bişey inşallah. Ben suya çubuk tarçını suya atıyorum. Şekerimi dengeliyor ani açlıkları bastırıyor

Ben ıf öneren bir doktor var İnstagramda rengin börekçi onu takip ediyorum, günde iki incir öneriyor

Merhaba kızlar, çok yorucu bir gündü. Evde çalışınca Kızımı da kreşe yollamadım. Ama ben iş hem onunla ilgilen derken çok yoruldum. Regl oldum çok şükür. Tartıyı da dolabın altına sakladım her gün tartışmayacağım. Cuma’ya kadar hiç hatta yani umarım
İlk öğünüm mantarlı, kırmızı biberli, hindi fümeli 2 yumurtadan omlet. 7 badem ve 1 tane mürdüm eriği.
Akşam da et sote yeşil salata ve cacık yedim
Su 2 lt geçti
Spor olarak 15 kudurmalı dans ettik ve 30 squat var

ayy gecikmedim inşallah durum bildir canımm yemedin bişey inşallah. Ben suya çubuk tarçını suya atıyorum. Şekerimi dengeliyor ani açlıkları bastırıyor
Bamyayi 8 saat suda dinledirip ictigimizdede aclik krizlerini onluyormus bende onu denicem
Bence esin saklamali tartiyi
Usenip aramazsinda

Canımm tebrik ederim. Ben de geçen eksi 200düm sonra artı 400 geldim şimdi yine eksi 400 napuyor bu bünyem böyle inşallah senin böyle olmaz

Ben de arada öyle görüyorum, benim genelde cuma fazla çıkıyor cumartesi aşırı azalıyor pazartesi artıyor böyle saçma sapan bir şeyler oluyor işte
İnşallah olmaz ya bakalım
Bizim vücut daha çabuk ödem topluyor ondan oluyor aslında, ama moral bozabiliyor böyle durumlar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…