Benim bildigim bölgesel kilo verilmiyor.anatomi neyse o. Yani vücut tipi değişmiyor. Zayıfladıkça farkediyor bacağım da da ama tammistedigim kıvamda degil hala:dkilo yerine bölgesel mi çalışsan ki acaba?
hala aynı yerlerden veriyor olabilirsin kilonu
Cok güzel menü ve sporselamlar
menü bildirmeye geldim
tek öğün beslendim bugün
yarım porsiyon tavuk suyuna şehriye çorbası
1 porsiyon köfte yedim
dışardaydım
sabah ve birazdan da hc yağlı kahvem var
Mathildablue Yawrukush
spor da 45 dk hafif tempo kardiyo
HoşgeldinUzun aradan sonra buradayım
Cuma günü aileme gittim internette sorunlar vardı. Bugün geldim.
Menüm
Kahvaltı
Peynir
Lor
2 dilim.ekmek
Öğlen.
Elma erik
Akşam
3 tabuk baget haşlama
Su 2.5
MotivatedAlready yeni eşiz sanirim ❤
Çoook geçmiş olsun... Resmen kâbusu yaşamışsınYa o kadar üzücü durum ki tüm soruları çözdüm fotosunu çektim sisteme yüklücem son 15 dk sürem var her şey tamam ve bilgisayarımın kapanası tuttu. Sistemde yazan notum 0 hocayla iletişime geçtim ama yapacağım bişi yok dedi.
Menunde sporlarında şahaneSabah
Elmalı tarçınlı sütlü yulaf
Akşam
1 tabak sebze yemeği (dünkü)
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım züber
Salata
Su: 2,5L
Spor: 5000 adım 35 squat 30 lunge 35 omuz-sırt 30 kol 30 mekik (her birine çalışayım dedim)
M MaviFeslegen
InsAllah olur canim hayirlisi ileBugunku menüm sabah
Yarim haslanmis yumurta
Aksam
100gr tavuk doner ayran
Su 3 lt
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
Spor hastahanedeydim yapamadim malesefyarin son olarak spor yapacagim daha sonra spor yapamacagim canim belki adimlama sadece yapabilirim yuruyus haric spor yapma dedi doktorum yuruyus bile cok fazla olmayacak . Dua edin kizlar insallah bu tedavim sonuc verir
Amin canim insallahInsAllah olur canim hayirlisi ile
Makarna olmasaydı diyeceğim ama başka bişey yememişsin eşimiyi geeler hanimlar.bnnu
11.00
2 yumurta (kiymali)5 zeytin 1dilim koy ekmeği
13.00 5 Bdem 2 kayisi 1 parca bitter
16.30 5 kasik kadar makarna ve yogurt
su 3 u gecti
30 dk leslie
50 squat
60 saniye plank
günlük egzersizler 4 dk
Allah sabır versin umarım en kısa zamanda biter bu virüs laneti. En çok sağlık çalışanları etkilendi tabiki bu süreçten.
Çok üzüldüm ya emeklerin için ne kadar sıkıntılarla hazırlanılıyor kendim yaşamış gibi hissettim.. Hakkında hayırlısı olsun canım benimYa o kadar üzücü durum ki tüm soruları çözdüm fotosunu çektim sisteme yüklücem son 15 dk sürem var her şey tamam ve bilgisayarımın kapanası tuttu. Sistemde yazan notum 0 hocayla iletişime geçtim ama yapacağım bişi yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?