Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kilo yerine bölgesel mi çalışsan ki acaba?
hala aynı yerlerden veriyor olabilirsin kilonu
Benim bildigim bölgesel kilo verilmiyor.anatomi neyse o. Yani vücut tipi değişmiyor. Zayıfladıkça farkediyor bacağım da da ama tammistedigim kıvamda degil hala:d

Cok güzel menü ve spor
Bende günlük menü mü paylasayım.
Kahvaltı:yumurta,salam,Ceviz,kaşar,peynir
Ara:10badem
Aksam:2 parça fırında baget tavuk
Spor:17650 adım

Hoşgeldin evet öyleyiz
Güzel bir giriş yapmışsın menün şahane

Çoook geçmiş olsun... Resmen kâbusu yaşamışsın

Menunde sporlarında şahane

Bugunku menüm sabah
Yarim haslanmis yumurta
Aksam
100gr tavuk doner ayran
Su 3 lt
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
Spor hastahanedeydim yapamadim malesef yarin son olarak spor yapacagim daha sonra spor yapamacagim canim belki adimlama sadece yapabilirim yuruyus haric spor yapma dedi doktorum yuruyus bile cok fazla olmayacak . Dua edin kizlar insallah bu tedavim sonuc verir

InsAllah olur canim hayirlisi ile

Kizlar selam, benim gunum cok kaos gecti, sonuc olarak kostururken elime gecen herseyi yedim farketmeden yazmaya calisayim neler yemisim
sabah 9da 1yumurtadan omlet, peynir, domates, salatalik,maydonoz, bugday gevregi (bir cesit tam bugdaydan etimek Yunanlilarin)
Oglen 1de uydurma salata (haslanmis tavuk, haslanmis nohut, bir avuc misir haslanmis, bir rende kabak, salatalik, maydanoz be yogurt)
Ara 2kasik asure, 2tatli kasigi fistik ezmesi, cay
Aksam 1ykasik pilav (tadina baktim), 3yk zeytinyagli pirasa, 3 kofte
Ara mango ve bir avuc cerez
Az once detoks cayi
Su pek iyi degil bugun, spor da yok G GCA

haftaya sabitlik ile başladım 60.1 ama dün kötü bi gün geçirdim
Sabah
Yok

Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 p tas kebabı (patatesi ayırdım)

ara
1 dilim kremalı pasta

ara
6-7 adet dikdörtgen dilim tahıllı galeta

Akşam
1 p kıymalı bezelye
Yarım kase yoğurt

su:2 lt
Spor: ofis koşturması

Yawrukush sserendipity

Makarna olmasaydı diyeceğim ama başka bişey yememişsin eşim

Allah sabır versin umarım en kısa zamanda biter bu virüs laneti. En çok sağlık çalışanları etkilendi tabiki bu süreçten.
Çok üzüldüm ya emeklerin için ne kadar sıkıntılarla hazırlanılıyor kendim yaşamış gibi hissettim.. Hakkında hayırlısı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…