Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanım beni yazabilirsiniz esas listeye:) buraya bildirim yapıcam diye daha dikkatli yiyorum yani bi sorumluluk oluyor. Öyle olmasa bu kadar ilerleme katedemezdimgerekli sorumlulukları kabul ediyorum

Yawrukush canım Allah kolaylık versin, eminim çok fayda görürsünüz içini ferah tut sen
Tesekkur ederim canim..

Tempon cok yogun Allah kolaylik versin kaptanim. Sorunlarin ustesinden kolayca gelirsiniz umarim
Amin canim benim..

Canim cok sevindim her seyin yolunda gitmesine, gozunuzaydin :)

Kolayliklar diliyorum sanada Eminecim.
Biz gun boyu odev yetistirecegiz diye mahvoluyoruz.
Sadece odev olsa iyi, bilim deneyleri, kitap okumalari, testler sanki ilkokula basladim bende yeniden...

Canım benim , umarım herşey en güzel şekilde yoluna girer
Insallah canim benim..

Smnapdullh
Kuaför
21
Evli
Çocuk yok
İstanbul
1.65
76.2
55
Çocuk tedavisi görürken aldım kiloyu
Güzel görünmek için tabikide
Katılmadım daha önce
Oldu mu canım
Aramiza hosgeldiniz, umarim kilolari beraber veririz ve bebis haberlerinizide aliriz birlikte.
Ben ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var. :)

Kaptanım günlerin dolu dolu geçiyor kolay değil, umarım bir an önce atlatırsınız
Sagol kuzum benim...

Canim son kilolar hep en zor giden kilolardir.
Biraz vucudunu sasirtmani tavsiye ederim.
Sporunu degistir, ya da spor yapiyorsan vucudunu dinlendir.
Beslenmeni degistir 1-2 gun..
Karbonhidrat tuketebilirsin bir miktar , yani normalde yapmadigin seyleri dene birde canim...

Masallah size azminiz daim olsun :)

Hoşbulduk canım, iyiyim şükür. Aile ziyaretleri yapıldı, yüzüldü, kilolar alındı, kürkçü dükkanına dönüldü. Hemen iş başı yaptım evde ütüler terelelli sen nasılsın?
Ahh o utuler, bilmez miyin zallliiiim utuleri :))
Halledersin yavas yavas pestom dert etme..
Guzel anilar biriktirmissin ondan guzeli var mi canim :)

Kaptanım beni yazabilirsiniz esas listeye:) buraya bildirim yapıcam diye daha dikkatli yiyorum yani bi sorumluluk oluyor. Öyle olmasa bu kadar ilerleme katedemezdimgerekli sorumlulukları kabul ediyorum
Harika canim cok sevindim, zaten verilecek cok az kilon kaldi, mezuniyetin yakin canimcim..

evet ya paylaşımlar çok az, hani derler ya ölü toprağı atılmış gibi takım

gunaydin kaptancim. nasilsin? yoğunluğun devam mi canim
Ayniyim be canim, Arasi 2 gundur disciye goturuyorum ekstradan, 2 curuk baslangici varmis, simdi 3 hafta sonra yine gitcez..
Bunun haricinde her gun okullar, odevler, yemek hazirlama, camasir, bulasik, bahce isleri ile geci gidiyor..
Sen nasilsin? Cocuklar nasil :)

Bende esas listeye katılmak isterim sırf burda bildirim yapıyorum aman diyeti es geçmiyim diyip dikkat ediyorum. 61 olsun hedef kilom daha iyi olur.

Kilolarimizi hatirlayalim kizlar

*** 4. Takım 691. Etap ***

bnnu (60.1///%)
BlueSkyyy (82.7///%)
aydingelini (66.9///%)
MorVampirella(70.3///%)
pesto26 (71.1///%)
MotivatedAlready(67.7///%)
sserendipity (79.5///%)
GCA (61.1///%)
stitch (69.5///%) 622. Etapta bildirimsiz izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 70'e bolundu ,baslangic tarihi:29.08.2020, baslangic kilosu:69.6, hedef:60

blume90 (53.8/52.6/1.2/%2.23) Yeni uye, baslangic tarihi: 22.08.2020, baslangic kilosu:56, hedef:50
_Vera_ (70.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:24.08.2020, baslangic kilosu:72.2, hedef:61

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 691. Etap***

Tanssss (70///%) 690. etapta izne ayrildi.
JaneRizzoli (65.4///%) 682. etapta kendi istegiyle yarismadan ayrildi.

1delimavi (83.2///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Yawrukush (67.8///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
Beklenen2 (69.7///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
fyzanur (56.1///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Arietty_ (64///%) 681. etapta izne ayrildi
esmeriiim (63.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (59.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Ciseak (81///%) 657. etapta bildirimsiz ,78 kg ile izne ayrilan uye geri dondu..
L O L (87.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 12.07.2020, baslangic kilosu:93.3, hedef:70
barga (71.9///%) 689. etapta izne ayrildi.
Smneapdullah (76.2///%) Yeni uye, baslangic tarihi 10.09.2020, baslangic kilosu:76.2, hedef: 55

Ayyy inşallahhhh çok teşekür ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…