Kaptanım beni yazabilirsiniz esas listeye:) buraya bildirim yapıcam diye daha dikkatli yiyorum yani bi sorumluluk oluyor. Öyle olmasa bu kadar ilerleme katedemezdim@_Vera_ veMathildablue kizlar deneme sureniz doldu ikinizinde,gayet aktif uyelerimizdensiniz.
Mathildablue canim esas listeye dahil olmak istiyor musun?
@_Vera_ canim senin listeye dahil olabilmen icin ,kurallar geregi hedef kilonun 63 degil,61 olmasi gerekiyor.Esas listeye girmek istersen hedef kilonu 61 yapmamiz gerek, ne diyorsun?
Ayni zamanda esas listenin sorumluluklari var biliyorsunuz az cok kizlar, ilk 2 ay izne ayrilamiyorsunuz, takim icin her hafta yarisiyorsunuz, duzenli katilim saglamaniz gerekiyor.Eger bu sorumluluklari kabul ediyorsaniz, seve seve sizi listemize yazacagim :))
stitch kuzum listeye bugun ekliyorum senide, en son oyle anlasmistik degil mi? :)
gunaydin kaptancim. nasilsin? yoğunluğun devam mi canimGunaydin kizlar, cok guzel eksiler gorursunuz umarim.
Kilo bildirimlerinizi heyecanla bekliyorum.
Hemen listemizi paylasiyorum :)
Tesekkur ederim canim..Yawrukush canım Allah kolaylık versin, eminim çok fayda görürsünüz içini ferah tut sen
Amin canim benim..Tempon cok yogun Allah kolaylik versin kaptanim. Sorunlarin ustesinden kolayca gelirsiniz umarim
Canim cok sevindim her seyin yolunda gitmesine, gozunuzaydin :)Kızlar merhaba 7 eylülden beri berbat günlerim oldu ama benceYawrukush kaptanımın ayağı uğurlu geldi ve sorunum çözüldü.
Ah ben bugün diyete ihanet ettimmmmm.
Sabah
Biber peynir zeytin
Öğle
3 yemek kaşığı arpa şehriyeli tavuklu salata
Akşam
Balık kavurma salata yarım lahmacun 1 çatal künefe
Su 2 lt
Spor 8 bin adım
1 saat evi sil süpür
30 dk leslie
Kolayliklar diliyorum sanada Eminecim.insallah canim dikkat ediyorum tabi ins. eksiyle bitiririz haftayo
Allah kolaylik versin, sıkıntılarını gecirsin ins. cnm. oyle zamanlrda hemen beslenmemiz etkileniyor. hatta ben cogu zaman duygusal acliktan dolayi yedigimi dusunuyorum. fiziksel acliga firsat vermeden dolduruyoruz mideyi.
kolay gelsin yavrukusum. insallah ilgiyle sevgiyle cabucak yasitlarina yetisir kuzucuk. ve evet bizimde canli dersler basladi. kolay bir surec degil. sizde sanki daha cok odev proje var gibi geldi o yuzden zamaninin cogunu ödevlerle bogusarak geciriyorsundur. Allah kolaylik versin cnm.
Insallah canim benim..Canım benim , umarım herşey en güzel şekilde yoluna girer
Aramiza hosgeldiniz, umarim kilolari beraber veririz ve bebis haberlerinizide aliriz birlikte.Smnapdullh
Kuaför
21
Evli
Çocuk yok
İstanbul
1.65
76.2
55
Çocuk tedavisi görürken aldım kiloyu
Güzel görünmek için tabikide
Katılmadım daha önce
Oldu mu canım
Sagol kuzum benim...Kaptanım günlerin dolu dolu geçiyor kolay değil, umarım bir an önce atlatırsınız
Canim son kilolar hep en zor giden kilolardir.Ah be kaptanım, kilolar gitmeye başladı salı günü ama o günden beri yine sabitim... Sporumu yapıyorum yemeğimi olması gerektiği gibi yiyorum gerçi dün az yedim belki değişir diye ama yok hâlâ aynı... Çok fena duraklama dönemine girdim, aylardır, buranın dışında da, diyetteyim toplam 11 kilo oldu, artık yoruldum gerçekten bu kadar emeğe rağmen sabit olmak da canımı sıkıyor
Masallah size azminiz daim olsun :)Ben 8 Haziran’da diyete girdim ekmek tuz şeker kestim günde 2.5 saat yürüyüş yapıyordum 84,5 ten 76.2 düştüm şimdi hala devam ediyorum ama yürüyüşlerimi azaltmak zorunda kaldım ama bu gün tekrardan yürüyüşlerime devam edicem inşallaahh
Ahh o utuler, bilmez miyin zallliiiim utuleri :))Hoşbulduk canım, iyiyim şükür. Aile ziyaretleri yapıldı, yüzüldü, kilolar alındı, kürkçü dükkanına dönüldü. Hemen iş başı yaptım evde ütüler terelellisen nasılsın?
Harika canim cok sevindim, zaten verilecek cok az kilon kaldi, mezuniyetin yakin canimcim..Kaptanım beni yazabilirsiniz esas listeye:) buraya bildirim yapıcam diye daha dikkatli yiyorum yani bi sorumluluk oluyor. Öyle olmasa bu kadar ilerleme katedemezdimgerekli sorumlulukları kabul ediyorum
İnsallahHarika canim cok sevindim, zaten verilecek cok az kilon kaldi, mezuniyetin yakin canimcim..
Bu azimle cok az kaldi bence :)İnsallahbu kiloya inersem ilk olacak zaten
iyi aksamlar.. bu sıralar takımda çok hareketlilik yok sanırım. ben de dahil bir durgunluk var gibi. yanlış mı düşünüyorum?
perşembe menüsü:
10.45
2 yumurtadan omlet, domates salatalık, 5 zeytin, 1kk peynir
13.00 6 badem
18.00 1 tbk kuru fasulye 3 kasık tavuk sote ve yogurtlu kabak salatası
su 3 litre
9200 adım
50 squat
60 saniye plank
Yawrukush
@bnnu yarın hepimiz güzel eksiler görelim inş.
Ayniyim be canim, Arasi 2 gundur disciye goturuyorum ekstradan, 2 curuk baslangici varmis, simdi 3 hafta sonra yine gitcez..gunaydin kaptancim. nasilsin? yoğunluğun devam mi canim
Ah deme boyle, ben aktif olmayinca takimda sessizlesiyor..evet ya paylaşımlar çok az, hani derler ya ölü toprağı atılmış gibi takım
Bende esas listeye katılmak isterim sırf burda bildirim yapıyorum aman diyeti es geçmiyim diyip dikkat ediyorum. 61 olsun hedef kilom daha iyi olur.@_Vera_ veMathildablue kizlar deneme sureniz doldu ikinizinde,gayet aktif uyelerimizdensiniz.
Mathildablue canim esas listeye dahil olmak istiyor musun?
@_Vera_ canim senin listeye dahil olabilmen icin ,kurallar geregi hedef kilonun 63 degil,61 olmasi gerekiyor.Esas listeye girmek istersen hedef kilonu 61 yapmamiz gerek, ne diyorsun?
Ayni zamanda esas listenin sorumluluklari var biliyorsunuz az cok kizlar, ilk 2 ay izne ayrilamiyorsunuz, takim icin her hafta yarisiyorsunuz, duzenli katilim saglamaniz gerekiyor.Eger bu sorumluluklari kabul ediyorsaniz, seve seve sizi listemize yazacagim :))
stitch kuzum listeye bugun ekliyorum senide, en son oyle anlasmistik degil mi? :)
Günaydın kızlar. Kilo bildirimini yapıyım.
Yawrukush
Gecen cuma:53.8
Bugün: 52.6 -1.2 kg
Eki Görüntüle 2688607
Tamam canim hemen ekledim, hayirli olsun :))Bende esas listeye katılmak isterim sırf burda bildirim yapıyorum aman diyeti es geçmiyim diyip dikkat ediyorum. 61 olsun hedef kilom daha iyi olur.
Ayyy inşallahhhh çok teşekür ederimmmmTesekkur ederim canim..
Amin canim benim..
Canim cok sevindim her seyin yolunda gitmesine, gozunuzaydin :)
Kolayliklar diliyorum sanada Eminecim.
Biz gun boyu odev yetistirecegiz diye mahvoluyoruz.
Sadece odev olsa iyi, bilim deneyleri, kitap okumalari, testler sanki ilkokula basladim bende yeniden...
Insallah canim benim..
Aramiza hosgeldiniz, umarim kilolari beraber veririz ve bebis haberlerinizide aliriz birlikte.
Ben ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var. :)
Sagol kuzum benim...
Canim son kilolar hep en zor giden kilolardir.
Biraz vucudunu sasirtmani tavsiye ederim.
Sporunu degistir, ya da spor yapiyorsan vucudunu dinlendir.
Beslenmeni degistir 1-2 gun..
Karbonhidrat tuketebilirsin bir miktar , yani normalde yapmadigin seyleri dene birde canim...
Masallah size azminiz daim olsun :)
Ahh o utuler, bilmez miyin zallliiiim utuleri :))
Halledersin yavas yavas pestom dert etme..
Guzel anilar biriktirmissin ondan guzeli var mi canim :)
Wow adımların süper kaptanımMenulerimi paylasamadim ama gecen cumadan bugune adimlarimi fotolu paylasayim.Esimi yalniz birakmam yarismada @_Vera_
Arrietty_
Eki Görüntüle 2688613
Eki Görüntüle 2688614
Eki Görüntüle 2688617
Eki Görüntüle 2688618
Eki Görüntüle 2688619
Eki Görüntüle 2688620
Eki Görüntüle 2688621
Canim 700 gr vermissin gayet guzel, tebrik ediyorum..Günaydın kızlar
Hepimize mutlu ve bol kilo vermeli cuma olsun
Ben gram gram verişime devam ediyorum
Geçen cuma 61,15
Bugün 60,45
700 gr
Yüzde 1,14
stitch
Ayyy inşallahhhh çok teşekür ederimmmm♥
Canim 700 gr vermissin gayet guzel, tebrik ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?