SmnapdullhAramiza hosgeldiniz, sizi daha yakindan tanimamiz icin asgidaki formu doldurur musunuz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Kaptanım günlerin dolu dolu geçiyor kolay değil, umarım bir an önce atlatırsınızKizlar iyi aksamlar hepinize nasilsiniz, gelemedim hafta basindan beri..
Biraz keyifsizim, aklimdaydiniz ama kafami toparlayip gelemedim.
Kucuk oglumunda online okulu basladi pazartesi gunu.
Kendisi 3 yasinda konusma ve ogrenme olarak arkadaslarinin gerisindeydi, 6 aydir okullarda kapali olunca bu fark iyice artmis
Hic arkadaslariyla ,ogretmeniyle iletisim kuramiyor, biz ev icinde oldugumuzdan bu durumu boylesine fark etmemistik
Online konusma terapisti bulduk, bir yandanda kendi cocuk doktoruyla iletisime gectik.
Moralimiz bozuk, halimize sukur ama hergun konusma kartlariyla ,konusmasina yardim etmeye basladim.
Onunla ayri ilgileniyorum, buyuk oglumla ayri..Hiperaktivite-dikkat eksikligi var.
Bir odevinin basina oturtup, ikna edip, yapmasini saglamak o kadar cok zamanimi aliyor ki..Tum gun ikisinin pesinde online okular ve odevlerle geciyor.
Bilgisayarim Akinda, gunde 3 toplantisi oluyor ogretmeniyle.Sonrada bilgisayardan odevlerini yapiyor..
Bir tanede tablet var onunlada Arasin okul islerini hallediyoruz.
Telden takima girecek zaman kisacik bulsam, giriyorum 2 mesaj okuyamadan cikiyorum.
Velhasili yoluna oturtacagim insalllah..
Hepinizden ozur dilerim, 3gundur size vakit ayiramadim
Ceydos kaptaninda kayinvalidesinin saglik sorunu olmus, onlarda onun yanina sehir disina gittiler, bir sure daha takimi devralamiyor.O devralabilseydi cok guzel olacakti...
Neyse cok uzattim, simdi 8 dk var kahvalti hazirligina gecmeme , kac mesaj okursam kardir..
@_Vera_ canim hic iyi bir es olmadim ama diyetimi de bozmadim, eksideyim..Bugun tum adimlarimi fotolu paylasacagim...
Ah be kaptanım, kilolar gitmeye başladı salı günü ama o günden beri yine sabitim... Sporumu yapıyorum yemeğimi olması gerektiği gibi yiyorum gerçi dün az yedim belki değişir diye ama yok hâlâ aynı... Çok fena duraklama dönemine girdim, aylardır, buranın dışında da, diyetteyim toplam 11 kilo oldu, artık yoruldum gerçekten bu kadar emeğe rağmen sabit olmak da canımı sıkıyorCanim once bu mesajini okudum sonra baktim kilolar gitmeye baslamis cok sevindim :)
Canim nasilsin , her sey yolunda mi?
Tabiki bugun paylasirim hiit videosu canim G GCA :)
Cok uzuldum canim sinav durumuna
Ne yapacaksin yeniden mi alacaksin o dersi?
Canim dualarim seninle..
Kolayliklar diliyorum kuzum..
Cok sevindim bu mesaja :)
Hosgeldin aramiza pestom, nasilsin?
Bi arkadaşım çok severek içiyor ama ben hiç içmedimKızlar size bir şey soracağım, Farmasinin Hindiba kahvesini içen var mı? İş yerinde Türk kahvesi içemiyorum, alternatif olsun diye alayım diye düşünüyorum da ne dersiniz
Merhaba hoş geldiniz aramızaSmnapdullh
Kuaför
21
Evli
Çocuk yok
İstanbul
1.65
76.2
55
Çocuk tedavisi görürken aldım kiloyu
Güzel görünmek için tabikide
Katılmadım daha önce
Oldu mu canım
Teşekkür ederim canımmMerhaba hoş geldiniz aramıza
Ben içiyorum, tadı gerçekten güzelKızlar size bir şey soracağım, Farmasinin Hindiba kahvesini içen var mı? İş yerinde Türk kahvesi içemiyorum, alternatif olsun diye alayım diye düşünüyorum da ne dersiniz
Ben içiyorum, tadı gerçekten güzeltok da tutuyor dünkü sabah öğünümü hindiba+kuruyemiş yapmıştım yetmişti bana ama herkeste aynı etkiyi yaratmıyor... Böyle hissetmeyenler de var yani sabahları genelde yemeyi sevmeyen biri olduğum için
Hoşbulduk canım, iyiyim şükür. Aile ziyaretleri yapıldı, yüzüldü, kilolar alındı, kürkçü dükkanına dönüldü. Hemen iş başı yaptım evde ütüler terelelliCanim once bu mesajini okudum sonra baktim kilolar gitmeye baslamis cok sevindim :)
Canim nasilsin , her sey yolunda mi?
Tabiki bugun paylasirim hiit videosu canim G GCA :)
Cok uzuldum canim sinav durumuna
Ne yapacaksin yeniden mi alacaksin o dersi?
Canim dualarim seninle..
Kolayliklar diliyorum kuzum..
Cok sevindim bu mesaja :)
Hosgeldin aramiza pestom, nasilsin?
Elf gözlerim neler görüyor, 67.7 mi yazıyor orda ?Ben içiyorum, tadı gerçekten güzeltok da tutuyor dünkü sabah öğünümü hindiba+kuruyemiş yapmıştım yetmişti bana ama herkeste aynı etkiyi yaratmıyor... Böyle hissetmeyenler de var yani sabahları genelde yemeyi sevmeyen biri olduğum için
YaaaElf gözlerim neler görüyor, 67.7 mi yazıyor orda ?
U beybi ne yaptın seeenTebrik ederim. Napıyosun, beni özledin mi
Takım her şeye rağmen direniyor ama son kalemizi de düşürmeyeceğizAyrıca bakıyorum 7lere çıkmışsın
Akrabaların hamur işi - yemek bombardımanına dayanamadım dimi diyet askerlerini düşürdüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?