Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünki menüm
Sabah
1 h yumurta

öğle
1 kase mantar çorbası
150 gr yoğurt
5 adet ortadan biraz küçüğe yakın ızgara köfte

Akşam
1 p dan biraz daha az kıymalı kuskus
1 kase yoğurt

su:2250 lt
Spor: bugün hem öğle arası yürüyüş yaptım hem işle ilgili dışarıda işlerim vardı yürüdüm de yürüdüm

Yawrukush sserendipity

Günaydın
Dünkü yedıklerımı yazayım cok saçma bı gün gecırdim

sabah yarım simit peynır cay
Ara türk kahvesi
Bir tane cıkolata
Aksam yarım söğüş dürüm
Dahada konusmaya gerek yok sanırım ıyıkı eş listesne gırmemışim bu hafta reglimde var +1 kg dayım

Smnapdullh
Kuaför
21
Evli
Çocuk yok
İstanbul
1.65
76.2
55
Çocuk tedavisi görürken aldım kiloyu
Güzel görünmek için tabikide
Katılmadım daha önce
Oldu mu canım

Kaptanım günlerin dolu dolu geçiyor kolay değil, umarım bir an önce atlatırsınız

Ah be kaptanım, kilolar gitmeye başladı salı günü ama o günden beri yine sabitim... Sporumu yapıyorum yemeğimi olması gerektiği gibi yiyorum gerçi dün az yedim belki değişir diye ama yok hâlâ aynı... Çok fena duraklama dönemine girdim, aylardır, buranın dışında da, diyetteyim toplam 11 kilo oldu, artık yoruldum gerçekten bu kadar emeğe rağmen sabit olmak da canımı sıkıyor

Kızlar size bir şey soracağım, Farmasinin Hindiba kahvesini içen var mı? İş yerinde Türk kahvesi içemiyorum, alternatif olsun diye alayım diye düşünüyorum da ne dersiniz
Bi arkadaşım çok severek içiyor ama ben hiç içmedim

Ben 8 Haziran’da diyete girdim ekmek tuz şeker kestim günde 2.5 saat yürüyüş yapıyordum 84,5 ten 76.2 düştüm şimdi hala devam ediyorum ama yürüyüşlerimi azaltmak zorunda kaldım ama bu gün tekrardan yürüyüşlerime devam edicem inşallaahh

Kızlar size bir şey soracağım, Farmasinin Hindiba kahvesini içen var mı? İş yerinde Türk kahvesi içemiyorum, alternatif olsun diye alayım diye düşünüyorum da ne dersiniz
Ben içiyorum, tadı gerçekten güzel tok da tutuyor dünkü sabah öğünümü hindiba+kuruyemiş yapmıştım yetmişti bana ama herkeste aynı etkiyi yaratmıyor... Böyle hissetmeyenler de var yani sabahları genelde yemeyi sevmeyen biri olduğum için

deniyeyim o zaman ben de. Zaten iki öğün besleniyorum ya sabah içmek iyi olur.12 de Türk kahvesi içtim şuan hiç bir şey yemek istemiyor. Akşama kadar acıkmam gibi

Hoşbulduk canım, iyiyim şükür. Aile ziyaretleri yapıldı, yüzüldü, kilolar alındı, kürkçü dükkanına dönüldü. Hemen iş başı yaptım evde ütüler terelelli sen nasılsın?

Elf gözlerim neler görüyor, 67.7 mi yazıyor orda ?
U beybi ne yaptın seeen Tebrik ederim. Napıyosun, beni özledin mi

Elf gözlerim neler görüyor, 67.7 mi yazıyor orda ?
U beybi ne yaptın seeen Tebrik ederim. Napıyosun, beni özledin mi
Yaaa
Vallahi öyle yazıyor artık milim milim ilerliyorum ama
Güzel gidiyor benim için tatil, seni sormalı memleket sevdasını giderdin mi nasıl geçti
Biliyor musun ciidden çoook özledim yaa

Ayrıca bakıyorum 7lere çıkmışsın
Akrabaların hamur işi - yemek bombardımanına dayanamadım dimi diyet askerlerini düşürdüler
Takım her şeye rağmen direniyor ama son kalemizi de düşürmeyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…