Kalbim kırık bir şekilde kilo bildirimi yapayım neden böyle oldu anlamadım dün gece merakıma yenik düşüp tartıldım 70.2 yi gördüm sevindim. Şimdi ise sonuç hüsran.
Geçen cuma 70.8
Güncel 70.6
Yüzde 0.3
Eki Görüntüle 2688627
Sağol TansuHosgeldin canim beni izinli kaptan yardimcilarindan biri
Tansu
27 yasinda 2 cocuk annesiyim umarim birlikte veririz
Biraz dinlen bence ben su an ara verdim korumaya gectim vucudum kendini korumustu gecen aylarda simdi de ben koruyorum ne yapacak simdi bir sasirsinda kendine gelsin
Faydasi cok diyorlar
Evet en cok konusan kaptan yok
Bir de öyle deneyeyim kaptanım, çok az karb artırıp yada daha önce yapmadığım tarifleri denersem sporu da dinlene dinlene yaparsam işe yarayabilir haklısınTesekkur ederim canim..
Amin canim benim..
Canim cok sevindim her seyin yolunda gitmesine, gozunuzaydin :)
Kolayliklar diliyorum sanada Eminecim.
Biz gun boyu odev yetistirecegiz diye mahvoluyoruz.
Sadece odev olsa iyi, bilim deneyleri, kitap okumalari, testler sanki ilkokula basladim bende yeniden...
Insallah canim benim..
Aramiza hosgeldiniz, umarim kilolari beraber veririz ve bebis haberlerinizide aliriz birlikte.
Ben ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var. :)
Sagol kuzum benim...
Canim son kilolar hep en zor giden kilolardir.
Biraz vucudunu sasirtmani tavsiye ederim.
Sporunu degistir, ya da spor yapiyorsan vucudunu dinlendir.
Beslenmeni degistir 1-2 gun..
Karbonhidrat tuketebilirsin bir miktar , yani normalde yapmadigin seyleri dene birde canim...
Masallah size azminiz daim olsun :)
Ahh o utuler, bilmez miyin zallliiiim utuleri :))
Halledersin yavas yavas pestom dert etme..
Guzel anilar biriktirmissin ondan guzeli var mi canim :)
cocuklarin dis problemi varsa yandık, naz niyaz gun boyu. bir de disciye gitmek icin ikna çalışmaları.. yani bizde oyle. sizde de benzerdir durumlar.Ayniyim be canim, Arasi 2 gundur disciye goturuyorum ekstradan, 2 curuk baslangici varmis, simdi 3 hafta sonra yine gitcez..
Bunun haricinde her gun okullar, odevler, yemek hazirlama, camasir, bulasik, bahce isleri ile geci gidiyor..
Sen nasilsin? Cocuklar nasil :)
Tamam canimSelamlar
Bu hafta ailemin yanına gittim
O yüzden çok aktif olamadım, özür dilerim eşimMathildablue
aydingelini ben de + geldim. üzülme yalnız değilsin
Geçen hafta 65,4
Bu hafta 66,8
Fark +1,4
Yüzde 2,14
Mathildablue kusura bakma yaa
Birgaripanne beni bu hafta eşleştirme olur mu? Haftaya bildirim yapamayacağım muhtemelen, şehir dışında olacağım.
Ve bu hafta sağlam bir keto yapma planındayım.
İlk uyandığımda 70.4 geldim 2 saat bekledim sonra su bile içmedim ama 70.6ya çıktı nuh dedi peygamber demedi haftaya 69lara inicem inşallahwc sonrası bir daha tartılsan bi de sabah ödem daha çok oluyor sanki. Bişeyler yiyip içmeden bir yarım saat bekleyip tartılmak daha iyi gibi
Evet canim, al beni listeye@_Vera_ veMathildablue kizlar deneme sureniz doldu ikinizinde,gayet aktif uyelerimizdensiniz.
Mathildablue canim esas listeye dahil olmak istiyor musun?
@_Vera_ canim senin listeye dahil olabilmen icin ,kurallar geregi hedef kilonun 63 degil,61 olmasi gerekiyor.Esas listeye girmek istersen hedef kilonu 61 yapmamiz gerek, ne diyorsun?
Ayni zamanda esas listenin sorumluluklari var biliyorsunuz az cok kizlar, ilk 2 ay izne ayrilamiyorsunuz, takim icin her hafta yarisiyorsunuz, duzenli katilim saglamaniz gerekiyor.Eger bu sorumluluklari kabul ediyorsaniz, seve seve sizi listemize yazacagim :))
stitch kuzum listeye bugun ekliyorum senide, en son oyle anlasmistik degil mi? :)
700gr az miGünaydın kızlar
Hepimize mutlu ve bol kilo vermeli cuma olsun
Ben gram gram verişime devam ediyorum
Geçen cuma 61,15
Bugün 60,45
700 gr
Yüzde 1,14
stitch
Bende bir kenara ilistireyim kilomuGünaydın kizlar dun misafirim vardi yemekli onceki gunde calisiyordum gelemedim bugun gelecegim isleri toparlayıp kilo bildirimimi yapcam simdi.
Gecen hafta 70.3
Bu hafta 69.3
Fark 1 kg
Yuzde 1.42
Yawrukush
Canim yemekten yarim saat once su icme islemini tamamla ve yemek sirasinda cay bile icme 2 saat sonraya kadarKızlar kızlar size bir sorum olacak ada çayı ödem attırır mı? Siz ödem için ne yapıyorsunuz? Karnımda aşırı şişkinlik var kaç zamandır. Maydonoz suyu içemiyorum kusarım herhalde çok kötü o. Yeşil çay yok malesef markete de şuan gidemem toplu olarak yapıyoruz alışverişi ayda 1 kez onun dışında hiç gitmiyoruz.
Waaaoowww, yalnız milim milim gidiyorum ama sinsi sinsi yeşillere girmişim aman Allah'ım neler görüyorum
Tebrikler canim insAllah benim ki de gidecekWaaaoowww, yalnız milim milim gidiyorum ama sinsi sinsi yeşillere girmişim aman Allah'ım neler görüyorumgaz göstergelerinin altındaki yazılar gitmiş
İlk uyandığımda 70.4 geldim 2 saat bekledim sonra su bile içmedim ama 70.6ya çıktı nuh dedi peygamber demedi haftaya 69lara inicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?