Valla sorma hep savunmada savaşıyoruz ama bakalımTakım her şeye rağmen direniyor ama son kalemizi de düşürmeyeceğiz
Aiyyy o kadar bebeyimsinkiYaaa
Vallahi öyle yazıyorartık milim milim ilerliyorum ama
Güzel gidiyor benim için tatil, seni sormalı memleket sevdasını giderdin mi nasıl geçti
Biliyor musun ciidden çoook özledim yaa
Hiç öyle şey olur mu ben mezun olsam dahiiii,,, verilmiş bir söz vardır ve o söz tutulacaktırrr.Aiyyy o kadar bebeyimsinkiberaber yürüdük biz bu yollardaaaağğ sonra sen 67 kilo ben halen 71 olsam daaağ kankilik baki sevdayı hem giderdim hem de gidip görünce insanın içine daha fazla hüzün oturabiliyor 1-2 hafta adaptasyon krizi yaşarım sonra geçer herhalde
Hosgeldin canim beni izinli kaptan yardimcilarindan biriSmnapdullh
Kuaför
21
Evli
Çocuk yok
İstanbul
1.65
76.2
55
Çocuk tedavisi görürken aldım kiloyu
Güzel görünmek için tabikide
Katılmadım daha önce
Oldu mu canım
Biraz dinlen bence ben su an ara verdim korumaya gectim vucudum kendini korumustu gecen aylarda simdi de ben koruyorum ne yapacak simdi bir sasirsinda kendine gelsinAh be kaptanım, kilolar gitmeye başladı salı günü ama o günden beri yine sabitim... Sporumu yapıyorum yemeğimi olması gerektiği gibi yiyorum gerçi dün az yedim belki değişir diye ama yok hâlâ aynı... Çok fena duraklama dönemine girdim, aylardır, buranın dışında da, diyetteyim toplam 11 kilo oldu, artık yoruldum gerçekten bu kadar emeğe rağmen sabit olmak da canımı sıkıyor
Faydasi cok diyorlarKızlar size bir şey soracağım, Farmasinin Hindiba kahvesini içen var mı? İş yerinde Türk kahvesi içemiyorum, alternatif olsun diye alayım diye düşünüyorum da ne dersiniz
Evet en cok konusan kaptan yokiyi aksamlar.. bu sıralar takımda çok hareketlilik yok sanırım. ben de dahil bir durgunluk var gibi. yanlış mı düşünüyorum?
perşembe menüsü:
10.45
2 yumurtadan omlet, domates salatalık, 5 zeytin, 1kk peynir
13.00 6 badem
18.00 1 tbk kuru fasulye 3 kasık tavuk sote ve yogurtlu kabak salatası
su 3 litre
9200 adım
50 squat
60 saniye plank
Yawrukush
bnnu yarın hepimiz güzel eksiler görelim inş.
Menün çok güzel eşimiyi aksamlar.. bu sıralar takımda çok hareketlilik yok sanırım. ben de dahil bir durgunluk var gibi. yanlış mı düşünüyorum?
perşembe menüsü:
10.45
2 yumurtadan omlet, domates salatalık, 5 zeytin, 1kk peynir
13.00 6 badem
18.00 1 tbk kuru fasulye 3 kasık tavuk sote ve yogurtlu kabak salatası
su 3 litre
9200 adım
50 squat
60 saniye plank
Yawrukush
bnnu yarın hepimiz güzel eksiler görelim inş.
menun cok guzel canim.. hadi bakalim guzel tarti sonuclari bekliyoruzDünki menüm
Sabah
1 h yumurta
öğle
1 kase ezogelin çorbası
1 p tavuk sote
1 yk bulgur pilavı
ara
6 adet mor erik küçüğe yakın orta boyda
Akşam
2 haşlanmış tavuk
Patates ve havuçtan 2 şer dilim
su:2.5 lt
Spor: ofis işleri
Birazdan sabırsızlıkla tartılacağım
Yawrukush dipit
Canim harika kilo vermissin, cok tebrik ediyorum seni..Günaydın kızlar. Kilo bildirimini yapıyım.
Yawrukush
Gecen cuma:53.8
Bugün: 52.6 -1.2 kg
Eki Görüntüle 2688607
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?