Evet canim, al beni listeye
700gr az mibence gayet guzel
Merhaba eşim gozlemledigim kadariyla sen kahvaltıda biraz yagli sekerlikarbonlu tuketiyorsun ona dikkat etsen duzelir :)İyi akşamlar kızlar şimdiden hepinizden özür diliyorum, yarın + geleceğim öyle az buz da geleceğimi sanmıyorum...
Mor Vampirella senden de çok özür dilerim iyi bi eş olamadım sana...
menüm
Sabah: 1 haş. Yum. 1,5 dilim ekmek domates soslu sucuk, 2 yk anca. 1 tk tahin pekmez 1 çk bal 2 tk tereyağ peynir biraz
ara yok
akşam: 2 kepçe kuru fasulte (orta boy kepçe) ve ton balıklı salata ile yarım kase cacık ( pilav yememek içindi bunlar)
Su: 3 lt
spor: aşure yaptım dağıttım kızlar baya yoruldum. Sonra arkadaşıma gidip yürüdüm eve geri. Ev süpürme vs de var ama yine de yetecek gibi değil.
aşureyi yememek için herkese dağttım
İnsan böyle bişeye sevinmemeli ama azcık sevindim valla.Selamlar
Bu hafta ailemin yanına gittim
O yüzden çok aktif olamadım, özür dilerim eşimMathildablue
aydingelini ben de + geldim. üzülme yalnız değilsin
Geçen hafta 65,4
Bu hafta 66,8
Fark +1,4
Yüzde 2,14
Mathildablue kusura bakma yaa
Birgaripanne beni bu hafta eşleştirme olur mu? Haftaya bildirim yapamayacağım muhtemelen, şehir dışında olacağım.
Ve bu hafta sağlam bir keto yapma planındayım.
Evet canım eşim bi hafta gececi bi hafta gündüzde ya, o gececi olduğunda beraber kahvaltı yapıyoruz illaki o haftada kilo verimim düşüyo ister istemezMerhaba eşim gozlemledigim kadariyla sen kahvaltıda biraz yagli sekerlikarbonlu tuketiyorsun ona dikkat etsen duzelir :)
Yaa teşekkür ederimTebrikler canim insAllah benim ki de gidecek
İnsan böyle bişeye sevinmemeli ama azcık sevindim valla.tek olmadığıma yaniii. Of bian önce artık gitse patır ptır şu kilolar...
Tesekkür ederim :) spor sadece yürüyüs yapıyorum günlüktebrik ederim cidden kilon az olmasına rağmen çok güzel vermişsin. Düzenli spor yapıyorsun dimi gerçekten harika
Canını sıkma ketoyla hızlı bi sekilde toparlarsın aldıklarını :)Selamlar
Bu hafta ailemin yanına gittim
O yüzden çok aktif olamadım, özür dilerim eşimMathildablue
aydingelini ben de + geldim. üzülme yalnız değilsin
Geçen hafta 65,4
Bu hafta 66,8
Fark +1,4
Yüzde 2,14
Mathildablue kusura bakma yaa
Birgaripanne beni bu hafta eşleştirme olur mu? Haftaya bildirim yapamayacağım muhtemelen, şehir dışında olacağım.
Ve bu hafta sağlam bir keto yapma planındayım.
Sevgili takım arkadaşlarım covid19 mevsim geçişi yağmurlar vs. Pek çok sebepten dolayı yürüyüşe çıkamıyoruz yani en azından ben öyleyim evde leslie ile idare etmeye çalışıyorum durumu adım yarışına katılamıyorum.Ama tek olunca hep aman sonra aman birazdan aman yorgunum diye erteliyor.
İsterseniz lesliede mil yarışı yapalım bir hafta boyunca en çok mili toplamaya çalışalım eşlerimizle birlikte. Ne dersiniz?
Aynı durum biraz bende oluyor çıkamıyorum yürüyüşe sonra 15 dk yapıyorum birazdan yine yaparım diyorum halbuki yapacak enerjim var ama ben asıyorum.neden olmasın ya belki beni de kamçılar Bu durum. Her gün yapacağım diyip yapmıyorum çünkü
tebrikler cnm yeşillenmişsin :) artık normal kilolardasın ne güzel...Waaaoowww, yalnız milim milim gidiyorum ama sinsi sinsi yeşillere girmişim aman Allah'ım neler görüyorumgaz göstergelerinin altındaki yazılar gitmiş
Cok tesekkür ederimtebrikler cnm yeşillenmişsin :) artık normal kilolardasın ne güzel...
bende vkı grafiklerinden yapmak istiyorum ama kırmızının sonlarında olmaktan korkuyorumyeşil normal, sarı zayıf dimi
Mathildablue canım sen de sarı ya gelmişşin tebrikler grupta baska var mı bilmiyorum farketmedim ama grubumuzda ki en zayıf sensin tekrar tebrikler cnm
O zaman başlayalım mı bugünden itibaren ama extra motivasyon için bi ödül mü seçsek mesela birinci olan kişinin kendine bir öğünde tatlı yeme ödülü versin gibisinden ya da puan tablosunda extra 1000 puan gibiSelam
Ben artidayim bu hafta. Sebebi is dogru duzgun ne paylasim yaptim ne spor nede beslendim.
Liste disindayim ama kendime gelmem lazim.
Cocuklari yatirinca spor ve adim sonuclarini paylasacagim
@_Vera_ leslie ile mil yarismasi cok guzel fikirkesinlikle destekliyorum bu fikri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?