inşallah kaptanımmm@_Vera_ ,stitch , Mathildablue listeye girisiniz hayirli olsun kizlar, listeden mezun olusunuzuda beraber kutlariz umarim.
Kaç takım var kaptanım daha iyi sonuçlar olsun inşallahKizlar yarisma bitti bu hafta 5. Olduk,tebrik ediyorum hepinizi
Insallah@_Vera_ ,stitch , Mathildablue listeye girisiniz hayirli olsun kizlar, listeden mezun olusunuzuda beraber kutlariz umarim.
Bnde katılırım leslıe ye sevıyorumSelam
Ben artidayim bu hafta. Sebebi is dogru duzgun ne paylasim yaptim ne spor nede beslendim.
Liste disindayim ama kendime gelmem lazim.
Cocuklari yatirinca spor ve adim sonuclarini paylasacagim
@_Vera_ leslie ile mil yarismasi cok guzel fikirkesinlikle destekliyorum bu fikri
Ktem nasıl yarıyormuymus ıse bnde goğüs ıcın hıaey ıstyom ıse yararmı acabaSelam kizlar menu su spor paylasimi yapmiyorum ama gozum hep uzerinizde kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum vermeyenleride piste davet ediyorum belki biraz verirsiniz
Dinlendim cok iyi geldi ustelik 1 haftadir tartilmiyorum ilk defa bugun aklima geldi artik aliskanlik oldugundan midir nedir
Tekrardan yitik sifaya baslamayi dusunuyorum gidisata gore esas listeye tekrar girmeyi dusunuyorum
Mathildablue canim kilon az oldugu icin yuzde firlamis gitmis kis kan dim
tebrikler
Bu arada sıkılastirici kreme basladim fotosunu buraya birakiyorum kullanan var mi
Canim onun icin yumurtanin beyazini cirpip sur daha faydali oluyorBnde katılırım leslıe ye sevıyorum
Ktem nasıl yarıyormuymus ıse bnde goğüs ıcın hıaey ıstyom ıse yararmı acaba
Gelecegim canim az kaldi.Selamm :) bu hafta daha bir asılıp 65 altına inmeye niyetliyim inşallah.
Kahvaltıda orta yerdeki şey fıstık ezmesi
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne
asena87 gel artık buraya :)
Tamam bakalımGelecegim canim az kaldi.
Senle esitlenmeyi bekliyorum
63 gordum bu sabah.
Sali gibi inşallah gelirim.
Motive olamıyorum özgecim ya sabah basliyorum akşam.bozuyorum. çok iradesiz oldum . Sen nasılsın canım iyimisin , hayat nasıl gidiyor , diyet nasıl gidiyorBekliyorum menuleri Feyzosum, cok actin arayi...
Hoş geldiniz tekrar kürkçü dükkanına o halde. İnşallah hep birlikte zayıflar ve geri almaksızın kurtuluruzOyhhh ben takıma geldim yazmaya başladım da takımda tanıdık azıcık kişi kalmış. Diğer kızlar diyecwk bu kim :) kızlar ben izine ayrılan uyeyim. Ayrılıp ayrılıp geliyorum kürkçü dükkanına :) daimi üyesiyim buranın :)
Hangi sehirdesin canım.sen ? Senin alanın daha farklıymış benden. Ben hastahane içinde çalışan ekiptenim. Senin ki daha yorucu türden .Allah yardımcımız olsun . Bir an önce bitse su virüs.Kolay gelsin mesketaşım bu iş bizi çok yıprattı ..
Ben de fiyasyonda çalışıyorum pandemi başladığından beri ve gerçekten çok zor her nöbetimin gecesi sabaha kadar çalıştığımı görüyorum topuklarım yatağa değdikçe ağrıyor. Dün sabah 8 de çıktım evden gece 12.30 a kadar sokak sokak gezdim şehri . Allah güç kuvvet versin hepimize ama psikolojik yorgunluğum geçmiyor her gün bir arkadaşımdan haber geliyor el yürekte bekliyoruz her gün kendimizden şüphe eder olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?