Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eklentiler

• DB1B9382-A502-4A9B-B42C-8C1AEEEB268F.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 19
  • 07EFA502-7E51-454F-8FA8-55C755C62BCD.webp
    59 KB · Görüntüleme: 23
ben sanki çok kilolar vermişim gibi kendime ödül verdim aslında vermek zorunda kaldım evde başka yemek yoktu.
sabah 1 şeftali 1 elma peynir biber
öğle şekersiz kahve 1 lokum 1 hurma
akşam 2 dilim pizza
spor bugün artık dananın kuyruğu koptu bari vücudum dinlensin dedim yapmadım

Selam kizlar menu su spor paylasimi yapmiyorum ama gozum hep uzerinizde kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum vermeyenleride piste davet ediyorum belki biraz verirsiniz

Dinlendim cok iyi geldi ustelik 1 haftadir tartilmiyorum ilk defa bugun aklima geldi artik aliskanlik oldugundan midir nedir
Tekrardan yitik sifaya baslamayi dusunuyorum gidisata gore esas listeye tekrar girmeyi dusunuyorum
Mathildablue canim kilon az oldugu icin yuzde firlamis gitmis kis kan dim
tebrikler
Bu arada sıkılastirici kreme basladim fotosunu buraya birakiyorum kullanan var mi

Eklentiler

• 20200910_161438.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 27
Bnde katılırım leslıe ye sevıyorum
Ktem nasıl yarıyormuymus ıse bnde goğüs ıcın hıaey ıstyom ıse yararmı acaba

Yawrukush Birgaripanne
Bugün tartı günü olduğunu bile unuttum. Hafta boyu dikkat ettim.
Benim.biraz ara vermem ve toparlanmam lazım..
Lütfen beni mazur görün. Iyi hissettiğimde hazır olduğumda tekrar gelecem. Hepinizi çok seviyorum. Haksızlık yapmak istemiyorum.hicbir eşime. Hoscalakin. Geri gelecem.mutlaka

Hoş geldiniz tekrar kürkçü dükkanına o halde. İnşallah hep birlikte zayıflar ve geri almaksızın kurtuluruz

Hangi sehirdesin canım.sen ? Senin alanın daha farklıymış benden. Ben hastahane içinde çalışan ekiptenim. Senin ki daha yorucu türden .Allah yardımcımız olsun . Bir an önce bitse su virüs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…