Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim kaptanım mezuniyetim yaklaşıyor eğer yapabilirsem bu hafta mezun olmayı planlıyorum ama içim de bir buruk yani, o yüzden vücudum gram gram veriyor bu da onun tepkisi

@_Vera_ canim bizim parkta var bundan ara sira yapiyorum
JaneRizzoli nin dediği gibi bacakları çok şekillendiriyormuş ama benim dizlerimi ağrıttı işte. Ben kullanamadım komşuya hediye ettim 42 bedenden 38e düştü 3 haftada bununla tebrik ettim tabi onuda

JaneRizzoli nin dediği gibi bacakları çok şekillendiriyormuş ama benim dizlerimi ağrıttı işte. Ben kullanamadım komşuya hediye ettim 42 bedenden 38e düştü 3 haftada bununla tebrik ettim tabi onuda
Sen nerden almıştın? Valla çok etkili bir alet. Özellikle bacaklar için.

Eline saglik kaptanim
Keyifler yerinde kaptanim, diyet yoruyor biraz. 7 leri bir gorseydim

Ne hayirli komsusun
Bir kac haftalik bana da veren bir komsu bulsam
Ben biraz parkta yapayim diyorum
Gerci gecenler de 2 3 gun yapinca incelmem artmisti yine yapayim

Dizleriniz kötüyse yapmayın boşverin sağlık her şeyden önemli. İşler biter mi hiiiç
Eskiden cok spor yapardim ve kosardim. o kadar squat ve kosu dizleri mahvetti
sonra ustune bol bol kilo aldim, dizlerime sıktım resmen
Benimkinde agri azaldi ama hala ara ara var hele ki yerde oturup kalkinca
benim surekli agri yok dizlerimde, ama en ufak spor yaparsam dizleri kullanmali (squat, burpees vs) dizler sisiyor yuruyemiyorum
belim surekli agriyor, ne zormus yaslanmak
ayy ben de bugun hic gelemedim, yalniz biraktim seni. buraya yazdiktan sonra hic ara vermeden hep ev isi yaptik esimle. o simdi ara verdi, benim bi-iki isim daha kaldi
Ay ben de aynı durumdayım. Kurslar başladı bir tek kursa gidiyorum.
açık havada termosta çay demleyerek içmeye gideceğiz arkadaşlarla. Herkes bi sıyırmaya az kaldı modunda.
ne kursuna gidiyorsun? ooh ozendim walla acik havada cay keyfi, covid bitse de rahat rahat gezsek yine
gecmis olsun canim, insallah saglikla atlaticaz hepimiz, ne guzel dusunceli birisin, ailen cok sansli
harikasin, menu guzel spor sahane
Mathildablue canim bu hafta bireysel olarak zayiflama yarismasinda 2. oldun , 1. olan arkadasla aranizda cok kucuk bir fark var.
Takimimizin ismini sayende derecelerde gormek cok guzel, gurur duyduk, tebrik ediyorum kuzum..
Mathildablue tebrikler, bu kadar az kiloyla 2. olmak, gonlumuzde birincisin

Iyi geceler Senemim :)

Bu sefer pek istikrar ,tutarlilik bende de yok Senemim ama senin takimda olman beni pozitif etkiliyor canim :)
yaaa
buradayim artik, mezun olucaz beraber. spor yapabiliyor musun? simdi online egitim aileleri cok zorluyor goruyorum, kolay gelsin. sana bu aralar en iyisi HIIT, sure az performans/etki cok
ailen nasil? herkes iyi mi TR'de de?

Menuler cok guzel, adimlar cok guzel, masallah Senemim :)
Tesekkurler canim, cok zorluyorum bu kez kendimi, yemek konusunda bayaa disiplinliyim. ama spor yapmaktan zevk almiyorum nedense, oysa firsat buldugumda cok severek yapardim, simdi yapmam gerekiyor diye zorlayarak yapiyorum nedense

Kursu ben veriyorum :) öğrencilerime

Saol canim, insallah en az bu kadar gider her hafta
sen nasilsin, nasil geciyor haftasonun?
Gider canim boyle diyet yaptikca..
Benim haftalik hedefim 500 gr..
Sende kendine hedef koyarsin..
Iyiyim canim benim, bugun biraz relax takilip dinleniyorum...
Yarin alisveris ve camasir katlama gunum :))

Harika birgun olmus canim, suyunuda bolca icmissindir diye dusunuyorum.
Adimlarin harika, 575 puan oluyor, puanlarini hesaplayip yazarsan Arrietty_ kaptanimiz takip edebilir.. :))
Ozgecim spor puani da hesapliyor muyuz? Hem adim hem leslie mil yarismasi var bu hafta, bir de spor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…