- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
İyiyim kaptanımHAL HATIR SORMACA
*** @ciseak77 , @L O L , @barga nasilsiniz kizlar?
*** @bnnu bebis nasil , isler nasil canim?
*** @MorVampirella canim nasilsin gorusmeyeli?
*** @aydingelini ,BLU3 diyetler ,keyifler nasil kizlar?
*** @pesto26 ,MotivatedAlready kankiler nasilsiniz:)
*** @sserendipity , @GCA ,Mathildablue yeni haftaya hazir misiniz kizlar?
***Birgaripanne , Arrietty_ kaptanlarim nasilsiniz, coluk cocuklar nasillar?
*** @Beklenen2 her sey yolunda mi canim, doktor kontrolleri nasil gidiyor?
*** @fyzanur ,esmeriiim denk gelemiyoruz hic sizlerle kizlar :)
*** @cool_lime , @Smneapdullah sizlerede keyifli bir yeni hafta diliyorum kizlar :)
***JaneRizzoli , @Hyperborea17 sizleri de opuyorum :))
@_Vera_ canim bizim parkta var bundan ara sira yapiyorum
Sen nerden almıştın? Valla çok etkili bir alet. Özellikle bacaklar için.JaneRizzoli nin dediği gibi bacakları çok şekillendiriyormuş ama benim dizlerimi ağrıttı işte. Ben kullanamadım komşuya hediye ettim 42 bedenden 38e düştü 3 haftada bununla tebrik ettim tabi onuda
Eline saglik kaptanimAdim yarisi sonucu
Tek tabanca takilan
- @_Vera_ & @Yawrukush Adim 143.044
- @blume90 & @JaneRizzoli Adim 123.200
Arrietty_ & @Beklenen2 Adim 105.381 - @MotivatedAlready & @1delimavi Adim 70.00
- @GCA & @stitch Adim 50.000
- @MorVampirella & @aydingelini Adim 41.450
- @bnnu & @sserendipity Adim 31.200
BLU3 26.300 adim
Bu hafta Bende sendenim
Tebrik ederim kizlar. Adim sayilari cok guzel. Bu haftada tam gaz devam edin
Keyifler yerinde kaptanim, diyet yoruyor biraz. 7 leri bir gorseydimHAL HATIR SORMACA
*** @ciseak77 , @L O L , @barga nasilsiniz kizlar?
*** @bnnu bebis nasil , isler nasil canim?
*** @MorVampirella canim nasilsin gorusmeyeli?
*** @aydingelini ,BLU3 diyetler ,keyifler nasil kizlar?
*** @pesto26 ,MotivatedAlready kankiler nasilsiniz:)
*** @sserendipity , @GCA ,Mathildablue yeni haftaya hazir misiniz kizlar?
***Birgaripanne , Arrietty_ kaptanlarim nasilsiniz, coluk cocuklar nasillar?
*** @Beklenen2 her sey yolunda mi canim, doktor kontrolleri nasil gidiyor?
*** @fyzanur ,esmeriiim denk gelemiyoruz hic sizlerle kizlar :)
*** @cool_lime , @Smneapdullah sizlerede keyifli bir yeni hafta diliyorum kizlar :)
***JaneRizzoli , @Hyperborea17 sizleri de opuyorum :))
Ne hayirli komsusunJaneRizzoli nin dediği gibi bacakları çok şekillendiriyormuş ama benim dizlerimi ağrıttı işte. Ben kullanamadım komşuya hediye ettim 42 bedenden 38e düştü 3 haftada bununla tebrik ettim tabi onuda
Eskiden cok spor yapardim ve kosardim. o kadar squat ve kosu dizleri mahvettiDizleriniz kötüyse yapmayın boşverin sağlık her şeyden önemli. İşler biter mi hiiiç
benim surekli agri yok dizlerimde, ama en ufak spor yaparsam dizleri kullanmali (squat, burpees vs) dizler sisiyor yuruyemiyorumBenimkinde agri azaldi ama hala ara ara var hele ki yerde oturup kalkinca
ayy ben de bugun hic gelemedim, yalniz biraktim seni. buraya yazdiktan sonra hic ara vermeden hep ev isi yaptik esimle. o simdi ara verdi, benim bi-iki isim daha kaldiSüper bir gün olmuş afiyet olsun aşırı aktifim valla tüm gün bekliyorum ki bi iş çıksın yapayım biri yazsın da cevap vereyim. Dışarı asla çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum misafir kabul etmiyoruz. Kafayı yicem artık işsizlikten.
ne kursuna gidiyorsun? ooh ozendim walla acik havada cay keyfi, covid bitse de rahat rahat gezsek yineAy ben de aynı durumdayım. Kurslar başladı bir tek kursa gidiyorum.
açık havada termosta çay demleyerek içmeye gideceğiz arkadaşlarla. Herkes bi sıyırmaya az kaldı modunda.
gecmis olsun canim, insallah saglikla atlaticaz hepimiz, ne guzel dusunceli birisin, ailen cok sansliBizde anneannem var 87 yaşında. Açık havaya çıkarken bile korkuyorum bişey kapar ona veririm sebebi olurum diye. Arkadaşlarım çağırıyor gel söz yaklaşmayız sana diye ama gidemiyorum bi tek ben olsam çekerim geçer diyorum ama ya benim yüzümden anneannem ölürse vicdan azabından kafayı yerim o yüzden günüm buralarda geçiyor hep
harikasin, menu guzel spor sahanestitch eşim bende menü bildirimi yapayım o zaman.
Sabah domates salatalık biber peynir
Öğle 1 kuru kayısı lokumu şekersiz kahve
Akşam bol yeşillikli salata 2 yemek kaşığı zeytinyağlı patlıcan yemeği
Su 2 lt den fazla
Spor 60 dk leslie yaptım 4 mile yarına hiçbir yerim tutmaz herhalde
Mathildablue canim bu hafta bireysel olarak zayiflama yarismasinda 2. oldun , 1. olan arkadasla aranizda cok kucuk bir fark var.
Takimimizin ismini sayende derecelerde gormek cok guzel, gurur duyduk, tebrik ediyorum kuzum..
Iyi geceler Senemim :)Eskiden cok spor yapardim ve kosardim. o kadar squat ve kosu dizleri mahvetti
sonra ustune bol bol kilo aldim, dizlerime sıktım resmen
benim surekli agri yok dizlerimde, ama en ufak spor yaparsam dizleri kullanmali (squat, burpees vs) dizler sisiyor yuruyemiyorum
belim surekli agriyor, ne zormus yaslanmak
ayy ben de bugun hic gelemedim, yalniz biraktim seni. buraya yazdiktan sonra hic ara vermeden hep ev isi yaptik esimle. o simdi ara verdi, benim bi-iki isim daha kaldi
ne kursuna gidiyorsun? ooh ozendim walla acik havada cay keyfi, covid bitse de rahat rahat gezsek yine
gecmis olsun canim, insallah saglikla atlaticaz hepimiz, ne guzel dusunceli birisin, ailen cok sansli
harikasin, menu guzel spor sahane
Mathildablue tebrikler, bu kadar az kiloyla 2. olmak, gonlumuzde birincisin
@_Vera_ evet bu hafta esi benim, harika eksi gelicek, birinci olucazHaftaya cok guzel bir eksi gelecek ben eminim :)
Saol canim, insallah en az bu kadar gider her haftaListeye girisin hayirli olsun Senemim , cok cok guzel bir eksi
yaaaBu sefer pek istikrar ,tutarlilik bende de yok Senemim ama senin takimda olman beni pozitif etkiliyor canim :)
Bende yasli diyince daha yolun yarisindaymissin yaSaol canim, insallah en az bu kadar gider her hafta
sen nasilsin, nasil geciyor haftasonun?
Tesekkurler canim, cok zorluyorum bu kez kendimi, yemek konusunda bayaa disiplinliyim. ama spor yapmaktan zevk almiyorum nedense, oysa firsat buldugumda cok severek yapardim, simdi yapmam gerekiyor diye zorlayarak yapiyorum nedenseMenuler cok guzel, adimlar cok guzel, masallah Senemim :)
Kursu ben veriyorum :) öğrencilerimeEskiden cok spor yapardim ve kosardim. o kadar squat ve kosu dizleri mahvetti
sonra ustune bol bol kilo aldim, dizlerime sıktım resmen
benim surekli agri yok dizlerimde, ama en ufak spor yaparsam dizleri kullanmali (squat, burpees vs) dizler sisiyor yuruyemiyorum
belim surekli agriyor, ne zormus yaslanmak
ayy ben de bugun hic gelemedim, yalniz biraktim seni. buraya yazdiktan sonra hic ara vermeden hep ev isi yaptik esimle. o simdi ara verdi, benim bi-iki isim daha kaldi
ne kursuna gidiyorsun? ooh ozendim walla acik havada cay keyfi, covid bitse de rahat rahat gezsek yine
gecmis olsun canim, insallah saglikla atlaticaz hepimiz, ne guzel dusunceli birisin, ailen cok sansli
harikasin, menu guzel spor sahane
Mathildablue tebrikler, bu kadar az kiloyla 2. olmak, gonlumuzde birincisin
Gider canim boyle diyet yaptikca..Saol canim, insallah en az bu kadar gider her hafta
sen nasilsin, nasil geciyor haftasonun?
Ozgecim spor puani da hesapliyor muyuz? Hem adim hem leslie mil yarismasi var bu hafta, bir de spor muHarika birgun olmus canim, suyunuda bolca icmissindir diye dusunuyorum.
Adimlarin harika, 575 puan oluyor, puanlarini hesaplayip yazarsanArrietty_ kaptanimiz takip edebilir.. :))
hehe orta yasliyiz artikBende yasli diyince daha yolun yarisindaymissin ya
Wuuhuuu ben gazı aldımmmmm@_Vera_ evet bu hafta esi benim, harika eksi gelicek, birinci olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?