himm ok, ne kursu?Kursu ben veriyorum :) öğrencilerime
ben de bugun dunya ev isi yaptim, hala da var, ara verdim yine devam edicem.Gider canim boyle diyet yaptikca..
Benim haftalik hedefim 500 gr..
Sende kendine hedef koyarsin..
Iyiyim canim benim, bugun biraz relax takilip dinleniyorum...
Yarin alisveris ve camasir katlama gunum :))
Spor ekstra bir sey yapamiyorum ama bol adimliyorum senemim..yaaa
buradayim artik, mezun olucaz beraber. spor yapabiliyor musun? simdi online egitim aileleri cok zorluyor goruyorum, kolay gelsin. sana bu aralar en iyisi HIIT, sure az performans/etki cok
ailen nasil? herkes iyi mi TR'de de?
Bende ekstra spor yapamiyorum senemim ama surekli adimlamak icin sebepler buluyorum kendime..Tesekkurler canim, cok zorluyorum bu kez kendimi, yemek konusunda bayaa disiplinliyim. ama spor yapmaktan zevk almiyorum nedense, oysa firsat buldugumda cok severek yapardim, simdi yapmam gerekiyor diye zorlayarak yapiyorum nedense
Canim adim ve leslielerimizin puanlarini ilk sayfadan hesaplayip yaziyoruz..Ozgecim spor puani da hesapliyor muyuz? Hem adim hem leslie mil yarismasi var bu hafta, bir de spor mu
cok gecmis olsun, sevindim iyi olduguna.Spor ekstra bir sey yapamiyorum ama bol adimliyorum senemim..
Online egitim bir felaket, keske 1 yil okullari tamamen kapatsalardi..
DIrek velilerin uzerinde yuk bu online egitim, egitimcilerede ayri zor..
Cocuklarda neye ugradiklarini sasirdilar..
Ailem iyi canim, ananem biraz rahatsizdi ameliyat oldu gozunden, birde mide kanamasi gecirdi ama simdi cok sukur iyi..
Sizinkiler nasil canim, kuzucugun okula gidiyor mu?
Seni ornek alacagim kendime yine diyet modundan cikacagim yoksa, izinden geliyorum canim :)ben de bugun dunya ev isi yaptim, hala da var, ara verdim yine devam edicem.
ben de 500gr istiyorum minimum, umarim en azindan 63e kadar takilmadan her hafta min 500gr gider
Çok güzel aktif bir gün olmuş ama biraz karbonhidrat ağırlıklı mı olmuş emin olamadım afiyet olsunben de yaziyim bugunku menumu @_Vera_
sabah 1 kucuk paratha (katmer gibi birsey), menemen, cay
aksam haslanmis tavuk, haslanmis brokoli, firinda patates
az once dayanamadim 1 elma, 2 tk fistik ezmesi (sirf sekeri dengelesin diye, yoksa cok sevdigimden degil)
su bugun cok icemedim
spor 30dk leslie (2mile) + 5dk yoga + 5dk HIIT (aslinda once yogaya yeltendim ama kizim sirtima tepeme bindigi icin HIIT yapayim bari kisa olsun dedim, ayni sey oldu, o yatinca ben de leslie yaptimhava butun gun yagmurluydu, yuruyus yalan oldu bugun)
evet evet, online egitim zor, spor belki yapamazsin ama yediklerine dikkat et, o bile yeterSeni ornek alacagim kendime yine diyet modundan cikacagim yoksa, izinden geliyorum canim :)
Arasin okulu bu hafta online olarak basladi..cok gecmis olsun, sevindim iyi olduguna.
bizim kres bayaadir kapali ama daha yeni haber aldik aciyorlarmis haftaya. gerci burada vakalar yine cok artmaya basladi ama gonderice herhalde yavas yavas, cunku islerimiz cok aksadi, cok yorulduk
terrible 2s ustune bir de tantrumlar basladi simdi, ama yinede evde bu kadar bol vakit gecirebilmek de cok guzeldi
aslinda dengeli yemeye dikkat etmistim. biraz daha dikkat ediyim o zaman, bu hafta birinci olucaz ne de olsaÇok güzel aktif bir gün olmuş ama biraz karbonhidrat ağırlıklı mı olmuş emin olamadım afiyet olsun
3bucuk cok kucuk bir yas gercekten, bizimki hala tam konusmuyor bile. egitim verseler ne anlar bilemiyorum uzaktan ekrandan, cok zor gercektenArasin okulu bu hafta online olarak basladi..
3 bucuk yasinda online o kadar zor oluyor ki Senemim..
Bu yas grubu ya okula gitmeli ya da online egitim olmamali..
Cok iyi anliyorum seni en yorucu yaslar..
Ama geciyor ve sen bu anlarinda tadini cikartmak icin elinden geleni yapiyorsun, cok begeniyorum bu yonunu :)
Geçen hafta misss gibi 1 kg gitmişti bu hafta 200 gram şaka gibi ama artık ekstra spor yapmaya başlıcam inşallah cuma günü yüzümüz gülücekaslinda dengeli yemeye dikkat etmistim. biraz daha dikkat ediyim o zaman, bu hafta birinci olucaz ne de olsa
Evet canim masanin basinda zor oturuyor..3bucuk cok kucuk bir yas gercekten, bizimki hala tam konusmuyor bile. egitim verseler ne anlar bilemiyorum uzaktan ekrandan, cok zor gercekten ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?