Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim cok karisik saatlerim tatlim, siz saati belirleyin, katilmaya calisirim

Geçen hafta misss gibi 1 kg gitmişti bu hafta 200 gram şaka gibi ama artık ekstra spor yapmaya başlıcam inşallah cuma günü yüzümüz gülücek
wohooo 1kg supermis, arada bir hafta dinlenmissin, bu hafta yeniden neden olmasin
ayy ben de 1kg verebilir miyim acaba hic, benim metabolizma yerlerde sanki, az yiyorum aslinda ama gitmiyor kilolar

İyiyim ozgecim ,sana dun yazdimda gormedin sanirim :) sen nasilsin , hayat nasil gidiyor , spor nasil gidiyor :)

36 beden olduktan sonra, gerisi muhim degil canim..
Balikesirli bir arkadasim vardi universitede ogrenciyken, oyle tatlidir ki, hala gorusuyoruz internetten..

Iyi canim sukur adet gunun geçerse test yap dedi doktor eger hamile kalamazsam tekrar devam tedaviye insallah gerek kalmaz.sen nasilsin canim nasil gidiyor cocuklar zorluyormu seni ders konusunda
Insallah guzel haberler olsun canim...

Guzel birgun olmus canim, esinin dgunude kutlu olsun, cok guzel yillariniz olsun Zeynebim :)

İyiyim kaptanım valla çok koşturdum bugün Allahtan Cumartesi yarın dinlenirim inşallah güzlece
Dinlen canim , guzelce dinlen.. :)

Odulun afiyet olsun canim, annem burda olmayinca manti yedigimiz yok..
Ahh burnumun diregi sizladi..

Masallah sana canim benim, ne iyi kalplisin..
Tansucum bende de bir miktar kuru bamya var nasil kullanabilirim?

İyiyim kaptanım mezuniyetim yaklaşıyor eğer yapabilirsem bu hafta mezun olmayı planlıyorum ama içim de bir buruk yani, o yüzden vücudum gram gram veriyor bu da onun tepkisi
Ahh mezun olup birakacak misin bizi, sende mi gideceksin

Harika birgun...

Eline saglik kaptanim

Keyifler yerinde kaptanim, diyet yoruyor biraz. 7 leri bir gorseydim
Zaman zaman benide cok yoruyor diyet, 67lerde surunuyorum bende canim benim..

Cok cok guzel birgun canim :)

Cok guzel birgun olmus Eminecim :)

Guzel birgun olmus canim, parathayi odule sayiyorum ahh o nasil guzel bir ekmek :)

Bugunku menüm sabah
2 yumurta 1 dilim peynir domates salatalik
Ara 1 muz
Oglen
1 kase corba 1 dilim tb ekmegi
Aksam
Yarim kase corba
Biraz da kuru fasulye
Ara 1 havuç
Su 3 lt
Yawrukush
Cok guzel birgun olmus canim :)

12 eylul menum
Sabaj : sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin

Ara : muz
Ceviz

Oglen : nohut yemegi
Yoğurt

ara : muz

Aksam : 1 tane form diyet biskuvi

Yawrukush Birgaripanne
Menun guzel Feyzosum, su ne kadar, egzersiz-hareket durumun nasil canisi?

İyiyim ozgecim ,sana dun yazdimda gormedin sanirim :) sen nasilsin , hayat nasil gidiyor , spor nasil gidiyor :)
Gordum canim, yazdim hatta dunde :)
Bende iyiyim canisi, her sey yolunda, kosturmacalar devam :))

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

aydingelini , esmeriiim , Mor Vampirella , pesto26 , Hyperborea17 , bnnu menulerinizi bekliyorum kizlar :)

Tesekkür ederim canım

Selam yenı eşim cok guzel bır gun olmus harıkasın zaten hep herkesın menusunu Az cok sinsice takip edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…