Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel eksılerımız olsun canımm bu hafta sporu aksatmıyacagım bugunden ıtıbaren hergun yapıcam
Chıa işe yarıyormu öğün olarak kullanılır mı chıalı yoğurt

Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah limonlu su
Öğlen bir tane simit peynir küçük domates
Akşam et sote çorba
3.45 dk yürüyüş
3 Litre suu

iyim canım koşturuyorum bebek de iyi dişi çıktı bugün buğdayı var sen nasılsın nasıl gidiyor
Selam eşim senin de çok kilon yokmuş ama cuma çok güzel vermişsin tebrikler

Ben burayı çok sevdimmm, çok güzel insanlar, çok güzel yardımlaşmalar var... Ayrıca burası olmasa bu kadar istikrarlı olamazdım ben kendi başıma kilo verirken genelde erkenden kopuyorum... Buraya bana kopmamak için gerekli motivasyonu, gerekli sorumluluğu sağlıyor ama artık uzunbir süredir diyetteyim ve aslında normal hedefimin de ötesine ulaştım biraz ara vermem lazım, artık çok çok zorluyor beni diyet daha sonra okul başlıyor o zaman da buraya vakit ayıramayacağım maalesef ama arada bir buraya gelip ansızın selam verebilirim ki zaten pesto26 ya sözüm var onu da tutucam
Akşam yemeğin çok güzel ama gün boyu pek yememişşin... Açlık daha fazla kilo aldırıyor aslında, neyse bugün bir güzel yiyip toparlarsın
Ceza istedin diye sana 20 dk yürüyüş cezası vereyim mi
Güzel eksılerımız olsun canımm bu hafta sporu aksatmıyacagım bugunden ıtıbaren hergun yapıcam

Ana öğün olarak denemedim ama yemeklerin yanında kullanılınca işe yarıyor, tok da tutuyor, ara öğün olarak işe yarar. Bir de kilo vermeyi hızlandırıyor+ besin değerleri açısından zengin, o yüzden öneririm

Ver gtsın 20 dk yuruyus
Ya benım metabolızmam yavas galıba duzenlı yıyınce veremıyorum ac kalmak gerek ama aç kalmak yerıne kalorısı dusuk seyler yemeyı denıycem bu hafta

Ozgecim spor yapmadim ,.suyunda miktarini hatirlayamadim ondan yqzmamistim. Bugun miktara dikkat edecegim .

Bildirim gelmedi ozaman bana :) bende diyorum niye cevap yazmadi :) gecmisi de cok okuyamadim , menulere baktim hizlica . Bu ay cok calistim ,dunde tatil olunca yattim durdum dinlendim iyice :)sanki aylardir ilk defa hafta sonu tatili yapiyor gibi hissettim. bugun de saat 16 da.ise gidip gece geleceğim. Bende de sen gibi ayni kosturmaca var :)

12 eylul menum
Sabaj : sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin

Ara : muz
Ceviz

Oglen : nohut yemegi
Yoğurt

ara : muz

Aksam : 1 tane form diyet biskuvi

Yawrukush Birgaripanne
1 tane mi paaket mi
Masallah sana canim benim, ne iyi kalplisin..
Tansucum bende de bir miktar kuru bamya var nasil kullanabilirim?
Kaptanim kaynamis suya atip çıkartıyoruz suzuyoruz
Ordan da sogan kavur sonra haslanmis nohutu at su ekle kaynayinca da en son bamyayi ekle
Annem sumak eksisi de koyuyor koymak istersen nohuttan once koyabilirsin
Ogun olarak kullanabilirsin
Omega 3 kaynagi
Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah limonlu su
Öğlen bir tane simit peynir küçük domates
Akşam et sote çorba
3.45 dk yürüyüş
3 Litre suu
Simite bir ceza gelmeli
Esini etiketlemeyi unutma canim
Esini etiketlemedigin icin 2 bardak fazla su icme cezasi
Arrietty_ ne guzel yaptin alttaki mesaja bende denicem bir gun

Ver gtsın 20 dk yuruyus
Ya benım metabolızmam yavas galıba duzenlı yıyınce veremıyorum ac kalmak gerek ama aç kalmak yerıne kalorısı dusuk seyler yemeyı denıycem bu hafta
Metabolizmanın yavaş olduğunu düşünüyorsan, acı, sabah içilen kahve, yeşilçay gibi hızlandırıcı şeyleri mutlaka kullan
Aç kalmak emin ol çok çok zararlı bir süre sonra vücut, kendisine zarar vereceğini düşünüp hiç kilo aldırmayacak besinleri bile depolamaya başlıyor kendini korumak için. Yani bir süre açlıkla kilo veriyorsun gibi gözükür daha sonra verdiğin kiloyu fazlasıyla geri almaya başlarsın o yüzden dikkat etmen lazım açlık yerine tok tutucu, besin değerleri açısından zengin yiyecekler yemelisin, karbonhidrat azaltmalısın ki daha fazla yemek yeme isteğin de azalsın bu da seni tok tutsun. Böyle böyle sağlıklı beslenerek daha güzel sağlıklı kilolar vereceksin emin ol

Hala 59.5 olduğum yazıyor. Ama kilom 58.4 tü

İyiyim. İşle uğraşıyorum. Cumartesi günlerim temizlikle geçiyor. Genel olarak yoruluyorum. Sen nasılsın?

Hala 59.5 olduğum yazıyor. Ama kilom 58.4 tü
Merhaba tabloyu yaptığım zaman galiba sizin bildiriminiz yok muydu bilemedim bi hata olmuş onu şuan düzeltemicem malesef telefondan tablo yaomak aşırı zor oluyor akşam bilgisayar başına geçtiğimde ilk işim düzeltmek olacak.

Selam kızlar

Sabah
Eksi mayali 2 ekmeğe hindi fümeli tost
Domates salatalık

Ara
Filtre kahve taze ceviz 2 dilim seftali

Yemek birazdan hazirlicam disarda Fast Ford yemediğimiz icin evde hazirliyorum hafta sonları kendime en sağlıklı şekilde hazirlamaya calisicam:)

Selam :)
Allahım ölücem bamya diye
Benim kadar bamya seven biri var mıdır acaba?
Bugün sağlam yedim
Bakalım yarın kantar kaç çekecek :)
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne
@_Vera_ seni de fahri kaptan gibi görmeye başladım ben :)
Spor yok
Su çok

Eklentiler

• 0104E986-2096-4270-BAF7-A9E66F513E53.webp
    41 KB · Görüntüleme: 17
  • 64D18208-FE2A-4AA5-90B9-C6E2BA089A23.webp
    43 KB · Görüntüleme: 17
  • F5950279-15F9-46BC-9498-2A108DDA8040.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…