Aslında gününüz güzel bence çok dolu dolu değil asıl benn açım aç ey romalılarrrBugünkü menümü de paylaşayım
Sabah: bir kase yulaflı süt içine yarım elma rendeledim
Ara: 4 kuru kayısı, 4 çiğ fındık
Öğle: sebzeli kıyma yemeği, tarhana çorbası, yağsız tuzsuz salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 elma, 3 kayısı
Akşam:Tarhana çorbası, 1dilim tam buğday ekmeği, 3 yk yoğurt, yağsız tuzsuz salata
Akşamki arada da sütlü Türk kahvesi veya süt düşünüyorum
Teşekkür ederim yazarken çok göründü gözüme ne kadar yesem de diyet kafası oluyor işte hep açmışım gibiAslında gününüz güzel bence çok dolu dolu değil asıl benn açım aç ey romalılarrrsporunuz da varmış bence harika başlangıç
Eminim çok çabuk istediğiniz kiloya ulaşacaksınızTeşekkür ederim yazarken çok göründü gözüme ne kadar yesem de diyet kafası oluyor işte hep açmışım gibi
Kıskandım seni şimdi ne güzel yatacaktım kalkıp spor yapayım maşallah çok çok güzel bir gün olmuş. Ama kekler börekler üzdü biraz sporun telafi eder diye düşünüyorum. Afiyet olsun canım
İşte mutlu mesut kilo vermenin sırları
Hadi ya ne güzel:)tebrikler simdidenBen bu hafta mezun olucam gibi duruyor ama benim sorunum sanırım daha çok alt göbek, simit sen bu videoyu paylaşınca gördüm de galiba 7 günlük birkaç programını yapıcam april Han'ınburada Max 1 hafta daha durabilirim çünkü şehirdışına çıkıcam okulum başlayacak o yüzden mezun olmam lazım
Egzersiz kısmı 10 dk zaten 5 dk ısınma ve esneme:) popo kısmınu sekle sokar hem sadece incelme olarak düsünme:)Şimdi düşündüm de hazır bunları yapmışken bacak popo da ekleyebilirim sanırımbugün bir deneyeyim Mathildablue
G GCA eşimm nasılsın günün nasıl geçti
Sabah yeşil çay 1 avuç çiğ badem
Öğle 2 közde kapya peynir 10 minik yeşil zeytin
Akşam yarım avokado 1 tatlı kaşığı labneyi sos yaptım 1 avuç lavaşa sürdüm bir de yanında 2 haşlanmış yumurta 2 biber (neden böyle bilmiyorum normalde acıkmam pek ama bu çok açım doymak bilmiyorum buna bi çare nolur bişi diyin)
Su 2 lt
Spor 200 ip 10 dkdan 2 egzersiz videosu onları hangi grupta puanlıcam emin değilim
Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush
Teşekkür ederim canımmmm arkadaşımı davet ettim yemek zorunda kaldımmmmKıskandım seni şimdi ne güzel yatacaktım kalkıp spor yapayım maşallah çok çok güzel bir gün olmuş. Ama kekler börekler üzdü biraz sporun telafi eder diye düşünüyorum. Afiyet olsun canım
Eşim aslında çok abartılı bir gün değil sporunu da yapmışsın yarına biraz daha dikkat edip eksileri görürüz inşallah. Yarın bi diyetisyen tarifiyle yağ yakıcı detoks yapcam tavsiye ederim sana da. Yarım litre sıcak suya 2 paket yeşil çay 10 dk demledikten sonra içine bir soda ve limon. Öğle yemeğine kadar içilecek gün boyu yağ yakımı sağlıyormuşmerhaba veracım benim için yoğun ve garip bir gündü ilk öğünüm mantarlı 2 yumurtadan omlet, badem ve zeytin
Akşam bir dilim ıspanaklı Gül böreği ve 3 yemek kaşığı mantar sote
Su 3 lt oldu galiba
Spor yarım saat yürüyüş üstüne 7 kat merdiven çıktım üstüne de 300 ip atladım
Daha da bişey yapamam sanırım aslında o böreğin üstüne az oldu spor ama
Tamam canım yapayım yarın iyi fikirEşim aslında çok abartılı bir gün değil sporunu da yapmışsın yarına biraz daha dikkat edip eksileri görürüz inşallah. Yarın bi diyetisyen tarifiyle yağ yakıcı detoks yapcam tavsiye ederim sana da. Yarım litre sıcak suya 2 paket yeşil çay 10 dk demledikten sonra içine bir soda ve limon. Öğle yemeğine kadar içilecek gün boyu yağ yakımı sağlıyormuş
Teşekkür ederim :)Spordan muaf tuttum canim ama gevregi 4-5 taneden fazla yememeye calis ara ogununde..
Gofret yerine kuru meyve bulundurmaya calis canim evde, cok tatli istediginde 1-2 tane ondan yersin.
Az yemissin canim, suyunda guzel:)
2 gunde guzel olmus canim :)
Her zamanki gibi guzel bir gun olmus canim. :)
Yavrukuşum merhabaHAL HATIR SORMACA
@Aomine Daiki , @fmad , @AKovser , @milanafiruze , @AppLesma , @mifihafa , @angelnesss , @erciyes111 , @cokofesttt , @Melegimkorusun , @L O L , @melek ada , @matilda34 , @klbk33 , @Akrrep kizlar nasilsiniz, unutmadim sizleri, firsatiniz olursa bir selam verin.
@tomrs canim nasilsin ,dogdu mu bebisin, merak ediyorum sizleri..
@1delimavi , @barga izin nasil gidiyor kizlar, iyi misiniz?
pesto26 , @cool_lime , @fyzanur sizleride hic goremez olduk...
@kanadali35 , @Kozmogirl17 , @FitFiliz benim canlarim sizlerede kucak dolusu sevgiler, ozlendiniz..
Ama özlerim ben yine gel arada olur mu bizi unutmaMerhaba sevgili takımım :)
Öncelikle bunca zamandır desteğiniz için teşekkür ederim. Sizlerle güzel kilolar verdim. Baya düzelttim sağımı solumu
Ama benim artık bir müddet ara vermem gerekiyor sanırım. Ağır gelmeye başladı.
Kendimi şartlandırmadan yine sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama ölçmeden tartmadan. Aynı şekilde kendimi de tartmadan.
bnnu eşim yarı yolda bırakmış oldum seni özür dilerim.
Yawrukush Arrietty_ destekleriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım sizleri ve tüm takımdaşlarımı
Gelirim kız :)Ama özlerim ben yine gel arada olur mu bizi unutma
Deniiiiiz dinlen ve hemen geel özletme kendiniMerhaba sevgili takımım :)
Öncelikle bunca zamandır desteğiniz için teşekkür ederim. Sizlerle güzel kilolar verdim. Baya düzelttim sağımı solumu
Ama benim artık bir müddet ara vermem gerekiyor sanırım. Ağır gelmeye başladı.
Kendimi şartlandırmadan yine sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama ölçmeden tartmadan. Aynı şekilde kendimi de tartmadan.
bnnu eşim yarı yolda bırakmış oldum seni özür dilerim.
Yawrukush Arrietty_ destekleriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım sizleri ve tüm takımdaşlarımı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?