Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

G GCA eşimm nasılsın günün nasıl geçti
Sabah yeşil çay 1 avuç çiğ badem
Öğle 2 közde kapya peynir 10 minik yeşil zeytin
Akşam yarım avokado 1 tatlı kaşığı labneyi sos yaptım 1 avuç lavaşa sürdüm bir de yanında 2 haşlanmış yumurta 2 biber (neden böyle bilmiyorum normalde acıkmam pek ama bu çok açım doymak bilmiyorum buna bi çare nolur bişi diyin )
Su 2 lt
Spor 200 ip 10 dkdan 2 egzersiz videosu onları hangi grupta puanlıcam emin değilim
Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush

Aslında gününüz güzel bence çok dolu dolu değil asıl benn açım aç ey romalılarrr sporunuz da varmış bence harika başlangıç

Yawrukush esmeriiim
İyi akşamları...
Sabah kahvaltı yapmadım saat 2 de iki ince ve küçük dilim patatesli börek yedim 3 bardak şekersiz çayla ve bir dilim de kek yedim
Şimdide sarımsaklı cacık
1 saat yürüyüş 1 saat temizlik 1000 ip atladım 50 mekik

Kıskandım seni şimdi ne güzel yatacaktım kalkıp spor yapayım maşallah çok çok güzel bir gün olmuş. Ama kekler börekler üzdü biraz sporun telafi eder diye düşünüyorum. Afiyet olsun canım

Hadi ya ne güzel:)tebrikler simdiden hedef kilona ulaştın sayılır o zanan . Benimde cok az bisi kaldı ama bu hafta mezun olamam daha april han baya yorumları felan iyi dene bencede sorunlu bölgeyle ilgili egzersizini

İyi aksamlar kızlaar
MotivatedAlready Yawrukush
Kahvaltı: 1 dilim cavdar ekmeği,pilic füme,1 kasık krem peynir, omlet
Öğle:meyveli kefir
Aksam:2 fırında baget, 3 dilim fırında elma dilim patates, az mercimek corbası
Spor:13.500 adım
April han bacak videosu
Chloeting bacak 3. Gün videosu
Bu arada bugün tartılayım bi dedim regl bitmis sonucta 52.1 cıktımm :))) ins cumaya ödem felan görmem

merhaba veracım benim için yoğun ve garip bir gündü ilk öğünüm mantarlı 2 yumurtadan omlet, badem ve zeytin
Akşam bir dilim ıspanaklı Gül böreği ve 3 yemek kaşığı mantar sote
Su 3 lt oldu galiba
Spor yarım saat yürüyüş üstüne 7 kat merdiven çıktım üstüne de 300 ip atladım
Daha da bişey yapamam sanırım aslında o böreğin üstüne az oldu spor ama

Kıskandım seni şimdi ne güzel yatacaktım kalkıp spor yapayım maşallah çok çok güzel bir gün olmuş. Ama kekler börekler üzdü biraz sporun telafi eder diye düşünüyorum. Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımmmm arkadaşımı davet ettim yemek zorunda kaldımmmm

Eşim aslında çok abartılı bir gün değil sporunu da yapmışsın yarına biraz daha dikkat edip eksileri görürüz inşallah. Yarın bi diyetisyen tarifiyle yağ yakıcı detoks yapcam tavsiye ederim sana da. Yarım litre sıcak suya 2 paket yeşil çay 10 dk demledikten sonra içine bir soda ve limon. Öğle yemeğine kadar içilecek gün boyu yağ yakımı sağlıyormuş

Merhaba sevgili takımım :)
Öncelikle bunca zamandır desteğiniz için teşekkür ederim. Sizlerle güzel kilolar verdim. Baya düzelttim sağımı solumu
Ama benim artık bir müddet ara vermem gerekiyor sanırım. Ağır gelmeye başladı.
Kendimi şartlandırmadan yine sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama ölçmeden tartmadan. Aynı şekilde kendimi de tartmadan.
bnnu eşim yarı yolda bırakmış oldum seni özür dilerim.
Yawrukush Arrietty_ destekleriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım sizleri ve tüm takımdaşlarımı

Tamam canım yapayım yarın iyi fikir

Teşekkür ederim :)
Sabah: peynir,salam,domates
Ara öğün: küçük saklama kabında ton balıklı salata
Öğle: ezogelin,musakka,salata
Ara: tekrar incir ağacına tırmanıp 4 incir topladım
Akşam: yoğurtlu kabak,3 kaşık makarna
Su:2lt
Spor: Öğle arası voleybol,400 ip atlama,antreman,chloe ting

Yavrukuşum merhaba
ben iyiyim şükür. Burası iyice soğudu ve günler kısaldı. Eve gelip yemek vs yapana kadar birden yatma vakti geliyor. İş yerimde evime uzak günde 2 saat yolda geçiyor. Gerçi ABD de daha beter galina sana az gelebilir:) şimdi de daha yemek pişiyo valla yeşil mercimekli tavuklu çorba yapıyorum (itiraf: İçinde erişte de var)
Sen nasılsın? Oğlun nasıl? Keyifler nasıl?

Ama özlerim ben yine gel arada olur mu bizi unutma

Deniiiiiz dinlen ve hemen geel özletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…