Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mathildablue canim adet oldum cok sancim var normalde oncesinde sanci olurdu
Gram hesapli beslenmeye gectim bugun icindede yapicam chalennga
Yawrukush
Regl oldum cok sukur kaptanim bu ayda atlattik
Ben sabah kalkınca yaptım. Zorlamıyor pek rahat yaparsın:)
Bu arada bende gramlık besleniyorum. Kalori saydığım için böylece yedigim seylerde icin daha rahat oluyor porsiypnu ayarlayabiliyprum karbonhidrat olsa da:)

Tesekkür ederim pirinc pilavı bozuyor birsz ama 1 kasık olunca cok az bi kalorisi oluyor. Gramaj ölçerek yiyorum istediğimden azıcıkta olsa yiyebiliyorım

G GCA günaydın eşim kahvaltımı bir avuç çiğ badem ve yeşil çayla yaptım. 200 ip atladım. Sende durumlar nedir? Çok güzel bir gün dilerim.

merhaba eşim, benim işlerim çok yoğundu kahvaltımı ancak 13 de yapabildim. Spor henüz yok ama yapacağım inşallah

Sende katılsana bize april han bacak popo programı 2 hafta:)

merhaba eşim, benim işlerim çok yoğundu kahvaltımı ancak 13 de yapabildim. Spor henüz yok ama yapacağım inşallah
Eşim bugün spor yapıp yapmama konusunda kararsızım. Çok spor yaptığım haftalarda kilı veremiyorum. Lisedeyken yaptığım bayağı da faydasını gördüğüm bi video geldi aklıma bugün bunu mu yapsak 10 dk zaten

Ben sabah kalkınca yaptım. Zorlamıyor pek rahat yaparsın:)
Bu arada bende gramlık besleniyorum. Kalori saydığım için böylece yedigim seylerde icin daha rahat oluyor porsiypnu ayarlayabiliyprum karbonhidrat olsa da:)
Bende sabbah niyetlendim hatta kremlerimi bile surdum ama firsat olmadi bir turlu 2 cocukla adet sancisida eklenince simdi daha iyiyim gece de olsa baslicam

Sende katılsana bize april han bacak popo programı 2 hafta:)
Ben bu hafta mezun olucam gibi duruyor ama benim sorunum sanırım daha çok alt göbek, simit sen bu videoyu paylaşınca gördüm de galiba 7 günlük birkaç programını yapıcam april Han'ın burada Max 1 hafta daha durabilirim çünkü şehirdışına çıkıcam okulum başlayacak o yüzden mezun olmam lazım

Hoşgeldin canım. Benimde 2 yaşında var bitane biraz zor oluyo evet
Mathildablue canim adet oldum cok sancim var normalde oncesinde sanci olurdu
Gram hesapli beslenmeye gectim bugun icindede yapicam chalennga
Yawrukush
Regl oldum cok sukur kaptanim bu ayda atlattik
Tüh yaaa oysaki ben senden bu ay ikiz gebelik haberi bekliyodum

Bugünkü menümü de paylaşayım
Sabah: bir kase yulaflı süt içine yarım elma rendeledim
Ara: 4 kuru kayısı, 4 çiğ fındık
Öğle: sebzeli kıyma yemeği, tarhana çorbası, yağsız tuzsuz salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 elma, 3 kayısı
Akşam:Tarhana çorbası, 1dilim tam buğday ekmeği, 3 yk yoğurt, yağsız tuzsuz salata
Akşamki arada da sütlü Türk kahvesi veya süt düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…