Ben sabah kalkınca yaptım. Zorlamıyor pek rahat yaparsın:)Mathildablue canim adet oldum cok sancim var normalde oncesinde sanci olurdu
Gram hesapli beslenmeye gectim bugun icindede yapicam chalennga
Yawrukush
Regl oldum cok sukur kaptanim bu ayda atlattik
Tesekkür ederimTeşekkürler kaptanım
Yok kız az falan yemedim ki yulaf 300-350kcal, tavuklu salata desen baya yedim ondan aslındaaz yemek de güzel bir şey değil ki en güzel dengeli ve sağlıklı beslenmek
Wowww çok güzel olmuş menün de sporun da
Sende katılsana bize april han bacak popo programı 2 hafta:)Kusura bakmayın dün de kuzenlerime gittik geç oldu o yüzden yazamadım bugün erken yazmaya çalışırım
Dün
Sabah
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Domates salatalık
3 dilim tavuk füme
1 yumurta
Öğle
100 ml protein sütü
Akşam
5 ızgara köfte
3 kaşık pirinç pilavı
Salata
Su: 2,5L
Spor: maalesef yok yapacaktım ama zamanım kalmadı bugün telafi ediyorum
Mathildablue
Eşim bugün spor yapıp yapmama konusunda kararsızım. Çok spor yaptığım haftalarda kilı veremiyorum. Lisedeyken yaptığım bayağı da faydasını gördüğüm bi video geldi aklıma bugün bunu mu yapsak 10 dk zatenmerhaba eşim, benim işlerim çok yoğundu kahvaltımı ancak 13 de yapabildim. Spor henüz yok ama yapacağım inşallah
Bende sabbah niyetlendim hatta kremlerimi bile surdum ama firsat olmadi bir turlu 2 cocukla adet sancisida eklenince simdi daha iyiyim gece de olsa baslicamBen sabah kalkınca yaptım. Zorlamıyor pek rahat yaparsın:)
Bu arada bende gramlık besleniyorum. Kalori saydığım için böylece yedigim seylerde icin daha rahat oluyor porsiypnu ayarlayabiliyprum karbonhidrat olsa da:)
Hosgeldin M Mavimeltem
Ilk sayfada ki Ilk postu okumani Rica edecegim
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Takım Kaptanı : Arrietty_ Kaptan Yardimcilari : _Vera_ 4. TAKIM KURALLARI: 1. Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak olan üyelere kapımız her zaman aciktir. 2. Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 1 hafta menü...www.kadinlarkulubu.com
Ayrica su formuda doldurursan sevinirim
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Mavimeltem
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk yaş 1.5
Yaşadığınız şehir:Isparta
Boyunuz :1.68
Kilonuz:85
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayenizoğum kilosu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
İşte mutlu mesut kilo vermenin sırlarıTesekkür ederimpirinc pilavı bozuyor birsz ama 1 kasık olunca cok az bi kalorisi oluyor. Gramaj ölçerek yiyorum istediğimden azıcıkta olsa yiyebiliyorım
Ben bu hafta mezun olucam gibi duruyor ama benim sorunum sanırım daha çok alt göbek, simit sen bu videoyu paylaşınca gördüm de galiba 7 günlük birkaç programını yapıcam april Han'ınSende katılsana bize april han bacak popo programı 2 hafta:)
Hoşgeldin canım. Benimde 2 yaşında var bitane biraz zor oluyo evetMerhaba ben de bu takıma katılmak istiyorum ama ben pazartesi başladım diyete 85 le başladım hedef 60 inşallah boy 1.68 doğum sonrası kilolar ben menümü günlük yazmaya çalışacağım arada da girmeye çalışacağım ama 1.5 yaşında oğlum var biraz zor olabilir
Tüh yaaa oysaki ben senden bu ay ikiz gebelik haberi bekliyodumMathildablue canim adet oldum cok sancim var normalde oncesinde sanci olurdu
Gram hesapli beslenmeye gectim bugun icindede yapicam chalennga
Yawrukush
Regl oldum cok sukur kaptanim bu ayda atlattik
Hoş buldum canım bebiş uyudukça ve işlerden fırsat buldukça yazacağım artıkHoşgeldin canım. Benimde 2 yaşında var bitane biraz zor oluyo evet
Tüh yaaa oysaki ben senden bu ay ikiz gebelik haberi bekliyodum
Sagol cnm ınsallahHosgeldin canim
Allah yardim etsin tez zamanda gonlune gore versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?