- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Ayy bende detayli bakayim bi chole eskidi bize yeni ruhlar lazim
Ah hic deme hic deme bende acur tarlasindaki butun ciftleri yiyorum esime de yediriyorum ama sonuc 0Tüh yaaa oysaki ben senden bu ay ikiz gebelik haberi bekliyodum
Yaaa üzüldüm şimdii. Arada sırada uğra ses et özleriimMerhaba sevgili takımım :)
Öncelikle bunca zamandır desteğiniz için teşekkür ederim. Sizlerle güzel kilolar verdim. Baya düzelttim sağımı solumu
Ama benim artık bir müddet ara vermem gerekiyor sanırım. Ağır gelmeye başladı.
Kendimi şartlandırmadan yine sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama ölçmeden tartmadan. Aynı şekilde kendimi de tartmadan.
@bnnu eşim yarı yolda bırakmış oldum seniözür dilerim.
Yawrukush Arrietty_ destekleriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım sizleri ve tüm takımdaşlarımı ☺
O niye kızzz . Ay valla iyi cesaret sende ki hala sonuç 0 diyo öleceemM Mavimeltem
Hos geldin canim ben k yard tansu
2 cocuk annesi onlisans mezunu
Dikis amigurumi seven bir anneyim
Ah hic deme hic deme bende acur tarlasindaki butun ciftleri yiyorum esime de yediriyorum ama sonuc 0
Amaaannn hayaller paris gercekler türkoğluYaaa üzüldüm şimdii. Arada sırada uğra ses et özleriim
O niye kızzz . Ay valla iyi cesaret sende ki hala sonuç 0 diyo öleceem
Acur un bağlantısını anlamadım cidden kız. Onu yiyince ikiz mi oluyomuş. Allahtan bizim buralarda acur neyin yokAmaaannn hayaller paris gercekler türkoğlu
Niyetle alakali ikiz yiyip ikiz dogurmakAcur un bağlantısını anlamadım cidden kız. Onu yiyince ikiz mi oluyomuş. Allahtan bizim buralarda acur neyin yok
Sen geç dalganı benlee. Rabbim üçüz versin sana inşallh gör ozamanNiyetle alakali ikiz yiyip ikiz dogurmak
Saka saka batil inanc
Hoş buldum canım amigurimi mi yapıyorsunM Mavimeltem
Hos geldin canim ben k yard tansu
2 cocuk annesi onlisans mezunu
Dikis amigurumi seven bir anneyim
Ah hic deme hic deme bende acur tarlasindaki butun ciftleri yiyorum esime de yediriyorum ama sonuc 0
tesekkurler canim. su tasinma islemleri bitsin izleyim ins.Canim ytube psikodiyet var onu izlemeni tavsiye ederim bayagi faydasini gordum ben kilo vermeye oyle basladim
canim afiyet olsun. miktar olarak az yemissin o yuzden makarna salatasina birsey demiyorumSabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk dil peyniri
1 domates
2 dl hindi füme
Ara
1 muz
Akşam
Brokoli
1 küçük kase makarna salatası
Su 2L
Arrietty_ Yawrukush sserendipity
iyi cok şükür cnm. toplanmaya basladim ama daha once de yazdigim gibi cocuklarin canli ders saati artti. kizim 1. sinifa basladi ki 1. sinif anneleri bilir. ona da canli ders koymuslar. bir de benim canli dersler var bu arada evde ki minik afacani unutmayin lutfen.Gunaydin guzel arkadaslarim, tarti icin son 2 gunumuz, bugunu egzersizsiz gecirmeyelim, menulerimize dikkat edelim..
@stitch Senemim nasilsin bugun?
@esmeriiim daha iyi misin gulum?
sserendipity tasinma durumlariniz ne alemde?
@bnnu Banucum tekrar Allah rahmet eylesin anneannene...
Gununuz guzel gecsin canim 4. takim..
canim esim cok yanlis bir haftada es olduk. normalde cok severim ip atlamayi ve gunde 500 e tamamlamaya calisirdim ama bu hafta hem cocuklarin ve benim dersler cok yogun hem de hafta sonu tasinmaya karar verdik. ani bir karar oldu. o yuzden esya toplamam lazim. sana iyi bir es olamiycamGünaydın güzel takımım müge anlı eşliğinde kahvaltıma başlayacağım şimdi.
Sabah kalkar kalkmaz 200 ip atladım gün içinde devamını getiririm.
Arrietty_ sserendipity eşimden de bekliyorum ip atlamasını.
cok hafif bir menu olmus canim afiyet olsun. cuma gzel bir eksi gorceksin ins.Sabah
Sahanda 2 adet yumurta
1 kk kaşar peyniri
1 dl çavdar ekmeği
Akşam
1 kase domates çorbası
Salata
Su 1,5 L
Spor kısmını sonra yazacağım henüz tamamlamadım :))
Yawrukush Arrietty_ sserendipity
Gelicem gelicem :) biraz rahatlayım yine dönerim buraya :)Deniiiiiz dinlen ve hemen geel özletme kendini
uğrarım tabii ki sohbete :) kulağımı çınlatın yeterYaaa üzüldüm şimdii. Arada sırada uğra ses et özleriim
O niye kızzz . Ay valla iyi cesaret sende ki hala sonuç 0 diyo öleceem
Ah nerde o gunler 6 ya tamamlayim diyorum hazir baslamiskenSen geç dalganı benlee. Rabbim üçüz versin sana inşallh gör ozaman
Evet hobilerimin arasinda ins te yabanci bir kadini takip ediyorum simdi ekim ciksin da baslicam geriHoş buldum canım amigurimi mi yapıyorsun
Ihmal etme hatta acip tekrar izleyim bentesekkurler canim. su tasinma islemleri bitsin izleyim ins.
Canm benim çok teşekkür ederim.ben çok hayirsizim hiç ugramiyomHAL HATIR SORMACA
@Aomine Daiki , @fmad , @AKovser , @milanafiruze , @AppLesma , @mifihafa , @angelnesss , @erciyes111 , @cokofesttt , @Melegimkorusun , @L O L , @melek ada , @matilda34 , @klbk33 , @Akrrep kizlar nasilsiniz, unutmadim sizleri, firsatiniz olursa bir selam verin.
tomrs canim nasilsin ,dogdu mu bebisin, merak ediyorum sizleri..
@1delimavi , @barga izin nasil gidiyor kizlar, iyi misiniz?
@pesto26 , @cool_lime , @fyzanur sizleride hic goremez olduk...
@kanadali35 , @Kozmogirl17 , @FitFiliz benim canlarim sizlerede kucak dolusu sevgiler, ozlendiniz..
Ay örgülerini yerim çok tatlı maşallahDiktigim esofman takimi yarin yakasini da dikicem bantlari ile
Hayirli olsun canim Allahim kucaginda koysunCanm benim çok teşekkür ederim.ben çok hayirsizim hiç ugramiyombebiş 21 günlük oldu. İkimizde iyiyiz çok şükür. Oğluşum oldu. Rabbim isteyen herkese versin. 78 le doğum yaptım . Bir hafta sonrasında 70 kiloya indim. Umarım emzirme döneminde çok kilo almam
AlistirdimAy örgülerini yerim çok tatlı maşallah
Teşekkür ederim canm Allah razı olsun .AminHayirli olsun canim Allahim kucaginda koysun
Alistirdim
Takimi cikarmiyor siparis gorumcemin ogluna
Bende kendisine de diktim bugun
Pasta olmasa iyiymis canim sec begen al ne ceza istersinSelam kızlarr hatta bize iyi geceler özgecim günaydın
sabah: 1 avuç kadar kıymadan kıymalı yumurta ve kaşar peynir. 3 bardak çay
Ara: 1 fincan çay
akşam: 1 kase yayla çorbası, 4 yk kıymalı karnıbahar
son ara: ufak bi dilim pasta (kv dğum günüydüpasta alıp gittik)
Su: 3 lt
Spor noo.
alırım cezamı teşekkürlerevet cuma öncesi kötü bişey yaptım ama neden yaptım bi sorun? Çünkü reglmmmm
B Beklenen2 vur kırbacı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?