Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vay vay vaaaayyy tebrik ediyorum canım senii. Bizim yol uzun

Menümü paylaşayım
Sabah: haşlanmış yumurta,4 zeytin,1 ince dilim peynir,2 tam buğday ekmeği, 1 salatalık
Ara: 6 badem, 10 çiğ fındık, kefir
Öğle:4 köfte,1 tam buğday ekmeği cacık
Akşam: taze börülce yemeği, yoğurt, 1 tam buğday ekmeği, 2 salatalık
Ara: şekersiz sütlü Türk kahvesi
Spor: 40 dk yürüyüş
Maalesef spor dönüşü kavun yedim yapmamalıydım

Yok ara verince daha kotu olurum en azindan burda sohbet edecegim insanlar var ve siz burasi bana cok iyi geliyor

Tansu kaçamakları yapıyo yapıyo aşureye havuca gelince hedef bekliyor
Hic deme

Tedaaviye ara verseniz biraz hem dinlenirsinde
InsAllah canim darisi ilk bana olsun

Hoş buldum canım inşallah beraberce veririz şu kiloları benim uzuuuuun bir yolum var daha
Yol uzun olsada beraber cok keyifli oluyor :)
Ben beden egitimi ogretmeniyim, beslenme ve diyetle ilgili yardima ihtiyaciniz olursa bana ya da kaptan yardimcilarimiza her zaman danisabilirsiniz.
Ilk sayfada kurallarimiz var onlarida okumanizi tavsiye ederim.
Genel olarak her aksam menulerimizi , su miktarimizi ve egzersizlerimizi yaziyoruz, ev isleri de, ofis isleri hareket ettigimiz her seyi egzersizden sayiyoruz :)
Pazartesi gunleri kontrol tartimiz var tartilip yaziyoruz, cumalarida yarisma var takimlar arasi ac karnina tartilip ,tartimizin fotosu ile kilomuzu paylasiyoruz.
Cuma gunleri eslestirme yapiyoruz kendi aramizda ve her gun spor yarismalarimiz oluyor.
Takimla kisa surede kaynasacagina eminim canim, burada aile gibi oluyoruz:)

Canim bal, pide ,dondurma hepsi ustuste, tarti oncesi olmamis.
Kucuk bir telafi cezasi geliyor.
Su ve egzersizine laf yok :)
Birde haftaya deneme suren doluyor canim, boyle istikrarla devam edersen esas listemizde olacaksin :)

Tansu kaçamakları yapıyo yapıyo aşureye havuca gelince hedef bekliyor
Konus canim , konussssss Birgaripanne :)))

Gecmis olsun Ozgecim
Sagol Senemim sen nasil oldun?

Mesajinin son cumlesi icimi yakti gecti..
Insan tanimadigi, yuz yuze gormedigi birininde acisini hissedermis meger..
Guzel gunler, guzel haberler gelecek, ben eminim sen bize bebek haberi vereceksin,hep oyle doguyor icime, ogun tum kizlara dilediginizi yiyin diyecegim, bebisimizin guzel haberinin odulu olacak, kutlayacagiz cumbur cemaat..
Uzme gulum canini, Allah buyuk, gelecek o gunler...

Canim eksik olma, soguk bir sey de yiyip icmedim, cozemedim bu durumu..
Takipteyim kendimi bgun en iyi hissettigim gundu, insallah tamamen normale donerim..

Yawrukush yemek saatlerimi önümüzdeki hafta değiştiremem ama bir ara öğün koyabilirim başka da aklıma bişey gelmiyor Özge proteini bol karbonhidratı. Az bişey bulmak zor gerçekten
Ara ogun guzel fikir canim, egzersizde de degisiklik yapbilirsin.
Illa protein yiyecegim diye zorlama kendini, 1 hafta sebze yemegi ye mesela..
Sebze yiyerek harika kilo verdim hem kendim hem yakin arkadasim.
Aslina bakarsan protein yiyelim dememizin sebebi hem tok tutmasi, hem kas yapimima yardimci olmasi..
Surekli protein yemeden de kilo verilir canim..

Cok seviniyorum canim, eskisi gibi menulerini hergun goruyorum diye, yazmadan edemedim.
Nasilsin, annen nasil, isler nasil?

Öyledir kaptanım çok heyecanlıyımmmm
Bir de benim hedef kilom 66 idi 66.2 çıktım bugün de bakalım yarın ne olacak
Gözlüklerimi hazırladım, tarz olmam lazım
Hedef kiloyu yanlis yazmisim, duzeltirim canimcim, icim buruk..
Sizler geliyorsunuz, kendinizi sevdiriyorsunuz, alistiriyorsunuz, sonra mezun olup, izin alip gidiyorsunuz...
Gitmek size kolay da , biz kalanlara kolay degil..
Yinede gozluklerimi takacagim, dolan gozlerim belli olmasin diye, bir yawrukushum daha yuvadan ucuyor diye....

Ahh bu menuyu okumak hic kolay olmadi..
Yaslaniyor muyum motiveytidim...
Gelecek misin cee ee demeye, arada yoklayacak misin bizi...

Toplam 4 dilim ekmek olmus canim, oglen ve aksamda yogurt olmus menude..
Mesela en fazla 1 dilim ekmek yemeye calissan ogunlerde ve yogurdu da 1 ogun tuketsen cok cok daha guzel olur :)
Egzersizinde gayet guzel :)

Yok ara verince daha kotu olurum en azindan burda sohbet edecegim insanlar var ve siz burasi bana cok iyi geliyor
Bir ailende biziz senin, ara vermek yok gulum...

Biliyor musun gerçekten çok iyi bir eşsin çok güzel menüler çok güzel sporlar yapıyorsun gördükçe vayyy be helal olsun diyorum
Son kilolar oldugu icin zor gidiyor ondan mecbur :d tesekkür ederim eşim hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyorum

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
aydingelini MUAF50M 100IA
esmeriiim MUAF
Mor Vampirella
M Mavimeltem
Hyperborea17 50M
@_Vera_ MUAF
stitch MUAFMUAFMUAFMUAF
G GCA 10DKA SPOR?
Mathildablue
Arrietty_
Hyt-123 100IA
MotivatedAlready MUAF100IA
@BlueSkyyyy
B Beklenen2 MUAF MUAF MUAF
sserendipity
bnnu 50M MUAF50S

tamammmm

Kaptanım perşembe spor yapmadım 10 dk adım cezamı bugün yapacağım

gunaydin kizlar dunku menum
11.00
1 haslanmis yumurta domates salatalik
2/3 kasik kadar çökelek 7 zeytin 1 catal tahin helvasi
17.00 yemek hazır degildi eve cok gec gelir yemek yemezsem diye hazirda buldugum 1 has. yumurta ve peynir yedim
19.30 da eve gelince de 4 kasik mantarli tavuk sote
su 2 litre
16.500 adim (akilli bileklik beni yürümeye tevsik ediyor gercekten)
Mor Vampirella Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…