Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oyyy oyyy hala adapte olamiyorum diyete işe hic bir seye . Aklimda hep takim var da yuzum yok menü yazmaya

Hay Allah peki doktor ne dedi Senemim, ne oldugunu dusunuyor?
Cok uzuluyorum canim senin toparlanmadigini duyunca
Tibbi dilindeki ismini soyledi
Ben birsey anlamadim ama bir cesit kas spazmi, 2-3 hafta surer, agri kesici kullanacaksin dedi. Agri kesicileri kullandigim zaman dayanilabiliyor ama zorladi beni cok bu hafta, ustumden tir gecmis gibi. bugun daha iyiyim sukur. yeni haftaya yine dikkat edecegim, 1hafta ara vermek zorunda kaldim ama devam. eger bugunku gibi olursam sorun yok, spor yapamam ama yuruyus yapabilirim uykulu olmadigimda, ilaclar uyku da yapiyor, cok uyuyorum sanirim
Sen nasil oldun bugun?

Aslında benim tartım bozuk
İlk hafta bende 200 gram vermiştim diyete alışma süresidir takmayın kafanıza.Spor olarak leslienin walk at home videolarını şiddetle tavsiye ederim ben onlarla kilo veriyorum hatta üstüne akşamları 40 dk felan yürüyüş yapsanız efsane olur.Tartı fotosu atmak zorunlu diye biliyorum ama kaptan Yawrukush gerekli bilgiyi verir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…