- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
Ara derken tedaviye ara anlamında demiştim canım. Biz her zaman yanındayız canımYok ara verince daha kotu olurum en azindan burda sohbet edecegim insanlar var ve siz burasi bana cok iyi geliyor
Günaydın kızlar bu hafta tartı beni güldürdü valla.
G GCA
Geçen cuma 69.8
Bu cuma 68.8
Yüzde 1.43
Eki Görüntüle 2696283
Eşim sen bu hafta avokado ve labne yemeyi denesene bağırsakları çok çalıştırıyor çok iyi geldi banaveraaa süpersin tebrikler keşke azıcık da gen verseydim de iddiamız boşa olmasaydı
Oyyy oyyy hala adapte olamiyorum diyete işe hic bir seye . Aklimda hep takim var da yuzum yok menü yazmayaHAL HATIR SORMACA
@Aomine Daiki , @fmad , @AKovser , @milanafiruze , @AppLesma , @mifihafa , @angelnesss , @erciyes111 , @cokofesttt , @Melegimkorusun , @L O L , @melek ada , @matilda34 , @klbk33 , @Akrrep kizlar nasilsiniz, unutmadim sizleri, firsatiniz olursa bir selam verin.
@tomrs canim nasilsin ,dogdu mu bebisin, merak ediyorum sizleri..
@1delimavi , @barga izin nasil gidiyor kizlar, iyi misiniz?
@pesto26 , @cool_lime ,fyzanur sizleride hic goremez olduk...
@kanadali35 , @Kozmogirl17 , @FitFiliz benim canlarim sizlerede kucak dolusu sevgiler, ozlendiniz..
Tibbi dilindeki ismini soylediHay Allah peki doktor ne dedi Senemim, ne oldugunu dusunuyor?
Cok uzuluyorum canim senin toparlanmadigini duyunca
İlk hafta bende 200 gram vermiştim diyete alışma süresidir takmayın kafanıza.Spor olarak leslienin walk at home videolarını şiddetle tavsiye ederim ben onlarla kilo veriyorum hatta üstüne akşamları 40 dk felan yürüyüş yapsanız efsane olur.Tartı fotosu atmak zorunlu diye biliyorum ama kaptanAslında benim tartım bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?