Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ara derken tedaviye ara anlamında demiştim canım. Biz her zaman yanındayız canım kendi adıma elimden gelebilcek her şeyi yapabilirm istediğinde
Zaten ara vercez canim bir sure 3 senedir ilac ilac hormonlarim alt üst oldu vucudum biraz dinlensin cok yıprandım . Cok tesekkur ederim canim ya

Biliyorum Leslie yapıyordum bi ara güzel kilo verdirir aslında da benim sadece yürüyüş yapmaya zamanım oluyor bugün mesela sabah 8.00 kalktım dersim vardı onu bitirdim kahvaltı hazırladım bebiş evde çok sıkılıyor diye onu pikniğe götürdük 12.00 de geldik mutfağı topladım 14.00 te yine canlı dersim var oğlan uyanmadan bi yürüyüş yapabilirsem uyandıktan sonra yemeğiydi oğlanı parka götüreyim dönüşte ev işi

Ah be kaptanım,
Ayrılmak kötü ve hiç kolay değil aslında ama yol güzel, sizleri tanımak güzel, hep beraber amaç peşinde olmak ve ulaşmak güzel ben bu tarafından bakacağım hep, burası olmasa ben bu kiloya da gelemezdim, sizleri de tanıyamazdım, ayrıca dünyanın en iyi kaptanına da sahip olamazdım bunun için ne kadar teşekkür etsem az
Yavrukuş uçmayı öğrendi kaptanım, tabi ki arada sırada yuvaya uğrayacak, ansızın bir selam çakacak

Bugünleri de görüyorum, içim şu an çok buruk biraz geç yazmak istedim
Geçen cuma: 66.6
Bugün: 65.7
Fark: 900 Gr
Yüzde: 1,35
Uzun süredir bu kadar eksi de görmemiştim, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama işte gidiyorum...
Mathildablue Yawrukush
pesto26

Eklentiler

• IMG_20200925_112157.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 21
Yok yok kesinlikle bırakmıyorum. Listede olduğum için kendimi dizginliyorum sadece aktif olamadım kuşum. Söz olacağım ama..
bildirimim geliyor.
Bu sabah hemencik tartıldım güncelleme yapmak için:
70.1 geldim gene.
Burda olmasam 73-74 den el sallardım TR dönüşü.

Günaydın kızlar dünki menümü yyazaum , bebeğim ateşlendi çok sık giremiyorum ama menümü aksatmiim
Sabah
1 h yumurta
Sade filtre kahve

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 p ıspanak
150 gr yoğurt

ara
5 küçük anasonlu gevrek

Akşam
1 kase yoğurtlu semizotu

Su:2lt
Spor: ofis
Yawrukush

Yaaa çok teşekkür ederimmm biraaz öyle oldu sana verdiğim sözü tutacağım bugün iskenderle olmasa da , ama sen de hedefine ulaştığında mutlaka beni de ziyafete çağır seni de özlicem kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…