Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim yogunlugunu , yorgunlugunu tahmin edebiliyorum.
Cok kolayliklar diliyorum Eminecim, her sey kolaylikla hallolsun canim..

Ne guzel bir haber canimcim, cok sevindim..
Gozunuzaydin, saglikla, mutlulukla buyutun oglusunuzu :)
Mis kokuluyu bizim yerimizede kokla..
Kendinede ,kuzulara da cok dikkat et canim..

Canim sagol sordugun icin, dun agri kesicilerden biri bitti, bugun cok fenaydim. Doktora gittim yine, 2 tane daha ilac verdi. 3 kutu ilacla ancak biraz kendime geliyorum, nerden buldu bu sacma rahatsizlik beni
Hay Allah peki doktor ne dedi Senemim, ne oldugunu dusunuyor?
Cok uzuluyorum canim senin toparlanmadigini duyunca

Eyvah eyvah aksam dikkatli ye kuzum lutfen, sabah tartimiz var biliyorsun, cok arti cikabilirsin..
Evden bir seyler atistirip gitsen orada da az yesen ,aksami oyle kurtarabilirsin..

Kızlaaar uzun süredir diyet yapanlaaar bana akıl verin bu takıldığım kilodan nasıl ineceğim ya
Canim eger bir kiloda takiliyorsam ben hemen ya menumu ya da sporumu degistiriyorum..
Surekli ayni duzende devam eden menuler ve sporlar bir sure sonra vucudun normali oluyor, kilo verilmiyor.
Tavsiyem yemek ve spor duzeninde degisiklik yapip, vucudunu sasirtman canim..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
aydingelini MUAF50M 100IA
esmeriiim MUAF
@MorVampirella
M Mavimeltem
Hyperborea17
@_Vera_
stitch MUAFMUAFMUAF
G GCA
Mathildablue
Arrietty_
Hyt-123
MotivatedAlready MUAF100IA
@BlueSkyyyy
B Beklenen2 MUAF MUAF
sserendipity
JaneRizzoli MUAFMUAF
bnnu 50M MUAF50S

Arrietty_ kaptanim nasilsin?

Yarin ki tarti oncesinde kilolarimizi hatirlayalim kizlar:)
MotivatedAlready canim benim yarin buyuk gun mudur?

*** 4. Takım 693. Etap ***

bnnu (59.7///%)
BlueSkyyy (81.8///%)
aydingelini (67.2///%)
MorVampirella(69///%)
pesto26 (70.9///%)
MotivatedAlready(66.6///%) Mezun olmak istiyor, hedef kilo:65
sserendipity (77.9///%)
GCA (60.1///%)
blume90 (52.9///%)
_Vera_ (69.8///%)

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 693. Etap***

stitch (68.2///%) 67.4 kg ile, 658.etapta izne ayrildi.
Tanssss (70///%) 690. etapta izne ayrildi.
JaneRizzoli (64.6///%) 682. etapta kendi istegiyle yarismadan ayrildi.
Yawrukush (67.3///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
Beklenen2 (70///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
fyzanur (56.8///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Arietty_ (64///%) 681. etapta izne ayrildi
esmeriiim (63.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (59.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Smneapdullah (75///%) Yeni uye, baslangic tarihi 10.09.2020, baslangic kilosu:76.2, hedef: 55
Mavimeltem (85///%) Yeni uye, baslangic tarihi:23.09.2020, baslangic kilosu:85, hedef:60

G GCA eşim adet olcam galiba tatlı krizlerindeyim sende durumlar nedir
sabah yarım avokado 1 tatlı kaşığından az labne sos yapıp avuç içi kadar tandır ekmeğine sürdüm yedim 2 tane de közlenmiş kapya biber
öğle 2 hurma 10 fındık yeşil çay detoksu
akşam 1 orta boy karnı yarık 2 yemek kaşığı bulgur pilavı 1hurma
su bugün az oldu valla saymadım
spor dinlenme günümdü zaten

Canim ben Tarcinli elma yiyorum su an pesi sirada tarcinli sut yoksa baklava almaya gidecektim gecti sukur

Canim ben Tarcinli elma yiyorum su an pesi sirada tarcinli sut yoksa baklava almaya gidecektim gecti sukur
Kaptanım tarçını çok duydum ama tarçın alerjim var yiyince her yerim kabarıyor. Ben internetten şey istedim kalorisi 40mış minik lokum gibi etrafı çikolata kaplı kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…