- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
B Beklenen2 merhaba yeni eşim nasılsın? bu hafta sonu taşınacaktık ama nakliye şirketinden dolayı haftaya çarşambaya kaldı. o yüzden sık girebilirmiyim bilmiyorum. carşamba taşınınca iş bitmiyor biliyorsun bir de yerleştirme var yani bu sıralar benim için daha yogun geçecek (sanki çok durgun ve sakin geçiyordu da) tabi yine de sana iyi bir eş olmak için elimden geleni yapcam. bu arada haftaya da en az 1 kilo hedefimEs yarismasi
Mathildablue M Mavimeltem
_Vera_Mor Vampirella
sserendipity B Beklenen2
esmeriiim bnnu
G GCAArrietty_
stitch Hyt-123
Katilmak isteyenler yazabilir mi
Sende harika bir ettin tek basıma olamazdım zaten:) sayende ilk defa 1. OldumMathildablue kız birinci olmuşuz giderayak yaptık yine bişiler tebrik ederim süper bir eştin gerçekten
Spagettiyi odule saydim canim ,afiyet olsun :)İyi aksamlar kızlaar
Kahvaltı:1 dilim ç.ekmegi , omlet,krem peynir,salatalık,marul
Ögle:1 avuc kuruyemis, meyveli buz
Aksam:spagetti, et sote
Spor:18560 adım
Chloe 5. Gün videosu
April han bacak videosu
Su:2lt
Bende iyiyim canim, senYaa kaptanımçok iyiyim şükür
Sen nasılsın?
Tebrikler herkese ,Es yarismasi sonucumuz
MotivatedAlready ve Mathildablue 2.82
_Vera_ ve G GCA 1.43
Mor Vampirella ve sserendipity 1.28
aydingelini ve B Beklenen2 0.74
esmeriiim ve Hyt-123 0.16
bnnu ve @JaneRizzoli 0
Arrietty_ ve stitch -1.17
Kesinlikle bu hafta eksilecegiz bol bol :))allaaaah nasıl bir alıntılama yaptım işin içinden çıkamadım
@_Vera_ canım ödülü hakettin sen afiyet şifa olsun
Yawrukush bu hafta zihnimden bu kiloda kaldımı çıkarıyorum ve önümüzdeki hafta çok güzel vereceğim diyorum
Birgaripanne tansuuuy 5.. Lili rakamlar buraya gelecek diyorum
MotivatedAlready ilk defa bir mezuniyete şahit oldum çoook duygulandım tebrik eder, çıtır günlerinin keyfini çıkarmanı dilerim
veeee 4...takımın bütün kızları birinciliğimiz kutlu ve mutlu olsuunn
Olur mu hepimiz takimiz, birlikteyiz bu yolda..tebrik ederim çok sevindim ben pek etkilemesem dekarar verdim haftaya dijital tartı alıyorum
Kaptanim bu es listesini biraz guncelleyecegim izninle..Es yarismasi
Mathildablue M Mavimeltem
_Vera_Mor Vampirella
sserendipity B Beklenen2
esmeriiim bnnu
G GCAArrietty_
stitch Hyt-123
Katilmak isteyenler yazabilir mi
Bende iyiyim gulum, seni merak ediyordum..Iyiyim canım şükür sen nasılsın
Gecmis olsun canim kedicige..İşler yorucu,eve gider gitmez uykum geliyor. Antremanlarımın olduğu gün daha yorgunum. Bugün kedimin kontrolü için gittim. Pazartesi günü ameliyat günü aldım. Çok moralim bozuk. Veteriner iç açıcı konuşmadı. @_Vera_ Canım geçen hafta 59.5 kiloydum. Ben sabah kalkıp işe gittiğim için tartılamıyorum cumaları. Cumartesi tartılıyorum.
Sabah: peynir,sosis ve avokadoyu kızarttım,domates ve çayla içtim
Ara: Avokadolu ton balıklı salata(not 2 avokado değil yarım yarım kesip kullandım)
Öğle: çorba,mantar sote,cacık
Ara: 1 incir,ayran
Akşam:2 lahmacun,salata ve su
Su:2lt
Spor: moralim çok bozuktu eve de geç geldim yapamadım
Isim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| 50M 100IA | ||||||
| |||||||
| |||||||
M Mavimeltem | |||||||
| ODUL 200IA | ||||||
@_Vera_ | ODUL MUAF | ||||||
| MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | |||
G GCA | 10DKA SPOR? | ||||||
| ODUL | ||||||
| |||||||
| 100IA | ||||||
| |||||||
| |||||||
B Beklenen2 | |||||||
| |||||||
| 50M | 50S |
Tamam anladım ama ben daha başlardayım şimdi ödül öğünü yaparsam önünü alamayabilirimGunaydin canim 4. takim, cok mutlu bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum..
Menulerinizi lutfen yazmayi unutmayin.
Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun son gununuz hatirlatiyorum. (Aramiza yeni katilan arkadasimiz M Mavimeltem canim odul ogunu , cuma yarismamizdan sonra, cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla 1 ogunde canimizin istediklerini yiyip, kendimize odul verip, kendimizi yeni haftaya motive ettigimiz bir ogun, zorunlulugu yok, dileyen odul ogunu yapiyor.Odul ogununun bir cezasi yok.Fakat odul ogunu haricinde yedigimiz kacamaklar, diyete uygun olmayan yiyecekler malesef ceza aliyor. :))
Mor Vampirella canim nerelerdesin?
stitch nasil oldun caim?
Arrietty_ gozlerim seni ariyor Zeynebim..
İltihap vardı. 1 hafta antibiyotik aldı. Şimdi iki dişini çekiceklerGecmis olsun canim
Umarim iltihap falan yoktur disinde
Mor Vampirella canim bildirim yapmadin listedesin biliyorsun....
Saat 20'den once bildirim yaparsan listemizi guncellerim.
Umarim bildirim yaparsin canim...
Eşim tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin , ben bildirime gelemedim dünMorvampircimMor Vampirella sen nasılsın canim? Bildirim yapamadım sanırım ins olumsuz bir durum yoktur. Hemsireydin dimi? Yoksa karıştırdım mi? Çok yogunmus her yer bu sıralar.
Kaptanım başta sen olmak üzere tüm listedeki arkadaşlarımdan özür diliyorumGunaydin canim 4. takim, cok mutlu bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum..
Menulerinizi lutfen yazmayi unutmayin.
Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun son gununuz hatirlatiyorum. (Aramiza yeni katilan arkadasimiz M Mavimeltem canim odul ogunu , cuma yarismamizdan sonra, cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla 1 ogunde canimizin istediklerini yiyip, kendimize odul verip, kendimizi yeni haftaya motive ettigimiz bir ogun, zorunlulugu yok, dileyen odul ogunu yapiyor.Odul ogununun bir cezasi yok.Fakat odul ogunu haricinde yedigimiz kacamaklar, diyete uygun olmayan yiyecekler malesef ceza aliyor. :))
Mor Vampirella canim nerelerdesin?
stitch nasil oldun caim?
Arrietty_ gozlerim seni ariyor Zeynebim..
Burdayim kaptanimMenu tablosunu hazirlayayim diye geldim, sadece 3 kisinin menusu var...
Nerede bu sampiyon takim, nerede bu menuler...
Ellerine saglik kaptanim sen daha iyisini yaptin klavye bozuk olunca tlf dan anca bu kadar oldu kusura bakmaYENI ES LISTEMIZ
1.Mathildablue M Mavimeltem
2. _Vera_Mor Vampirella
3.sserendipity B Beklenen2
4.esmeriiim bnnu
5. G GCAArrietty_
6.stitch Hyt-123
7.aydingelini & Hyperborea17
***Arrietty_ kaptanim ve pesto26 es yarismasina katilmak isterseniz sizide es yapacagim haber bekliyorum..
***Birbiriyle es olan arkadaslarim tum hafta birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini spora tesvik edecekler, menulerine birbirlerini etiketleyip, yorum yapacaklar.
***Haftaya cuma es yarismamizin sonuclari aciklanacak ,ve haftaya cumadan itibaren 1. olan eslerimize ,bir sonraki haftanin esini secme hakki verecegim..
***Herkese keyifli bir hafta diliyorum.
Kendi kendinin diyetisyenisin nasil yapmak istersen canimTamam anladım ama ben daha başlardayım şimdi ödül öğünü yaparsam önünü alamayabilirim
Gecmis olsun tekrardan canimİltihap vardı. 1 hafta antibiyotik aldı. Şimdi iki dişini çekicekler
Tebrikler
Canim kaygilanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?