Eki Görüntüle 2696791
KIZLAR BUNDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KULLANAN VAR MI ARANIZDA , İŞE YARIYOR MU ACABA
Kaptanım leslie mi yapsak yine katılın güzeldi ona ben leslieden vazgeçemiyorum
Aslında lesliede mesela 3 mile 45 dk süre olarak uzun ya burn 10 ya da 12 dk thursday felan var uzun süre yapamayanlar onları yapabilir mile yerine dk olarak mı saysakYani suan bizim takim icin en iyisi boyle gibi
Adim ve leslie walk
Ise yariyorsa bende alayimBende var ama pek yapmiyorum. Baya faydali ama
5 tekrar yapinca ertesi gün gorunmeyen Karin kaslarimi tek tek hissediyorum
Tansu kaptanım yeni pp süperIse yariyorsa bende alayim
Evet sonuncu olmaktan farksızızesmeriiim 5. Mi olduk biz canım
Hadi yaaaTansu kaptanım yeni pp süperama seni yeni üye sanıyorum
Guzel bir menu, guzel su miktari ve yuruyus olmus canim tebrikler :))Menüm
Sabah: domates salatalık peynir 2 tb ekmeği 2 közlenmiş biber haşlanmış yumurta üzüm
Öğle:4köfte kefir
Ara:haşlanmış süt Mısır
Akşam: bir parça kızarmış tavuk göğsü bir kase yoğurt salata yarım muz süt Mısır
Su: 2 lt
Spor: 40 dk yürüyüş
Odulun afiyet olsun canim, ip ve mekik egzersizlerin cok guzel :)Yawrukush günaydın canım
Dünki menüm
Sabah 8.30 da 5 zeytin kibrit kutusu peynir salatalık domates 1 h yumurta
Saat 13 te bir dürüm
Akşam 20.00 da dondurma
4 saat yürüyüş 1000 ip 100 mekik
♥
Tamam canim biraz kilolar gittiginde odul yaparsin, ne zaan istersen, ben seni kurallardan haberdar etmek icin yazdim :)Tamam anladım ama ben daha başlardayım şimdi ödül öğünü yaparsam önünü alamayabilirim
Bende seninle ayni durumdayim, diyeti -egzersizi hayatima sokamiyorum.Gunaydin
Yawrukush menu paylasimi hic yapamadim
Saglikli degildi okadarini hatirliyorum.
Yine ekmek yemeye basladim. Ne yapacagim bu sorunu
Kolaylikla hallolacak bence hic dert etme canim :)İltihap vardı. 1 hafta antibiyotik aldı. Şimdi iki dişini çekicekler
Ooo ne guzel harika gitmis kilolar :))
Canim seni hem merak ettim, hemde bildirim yapmaman biraz kotu oldu ama canin sagolsun..Eşim tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin , ben bildirime gelemedim dünEvet hemşireyim izinliydim ama biraz işler karıştı dün gittim bugün evdeyim..
Kaptanım başta sen olmak üzere tüm listedeki arkadaşlarımdan özür diliyorumDün sabah tartı fotoğrafımı çektim aksi bir durum oldu işe gitmek durumunda kaldım geç geldim derken telefon alacak durumum olmadı saat gece oldu. Tartı fotoğrafımı birazdan paylaşacağım telefona çekmiştim.
Kilonu guncelleyemeyecegim canim, cunku dunku listede bildirim yapmadi olarak paylastim.
Askolsun o ne demek, senin ellerine saglik canim...Burdayim kaptanim
Ellerine saglik kaptanim sen daha iyisini yaptin klavye bozuk olunca tlf dan anca bu kadar oldu kusura bakma
Kendi kendinin diyetisyenisin nasil yapmak istersen canim
Gecmis olsun tekrardan canim
Tebrikler
Kaptanim bence en cok talep sporda adimlama, ip atlama ve leslieye oluyor.
24 Eylül Menüm
Sabah
2 yumurta
Ara
2 erik
Öğle
Sebzeli köfte 4 adet
Cacık
Ara
1 elma + 200 ml sade kefir
Akşam
Türlü6 yk
Yoğurt
Su 1,5 L
Adım 3821
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne
Bisiklet surmussunuz esinle ne guzel, bizde cocuklardan once hergun suruyorduk :))25 Eylül
Sabah
1haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk dil peyniri
Domates, salatalık, biber
2 dl çavdar
Akşam
1 küçük dolma biber
Yoğurtlu kırmızı biber salatası
Su 1,5 L
Adım 5044 + eşimle 45 dk bisiklet sürdük
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne
Oooo ne guzel bir eksi bu , nasil verdin Tansum banada tuyo ver :))
Gayet guzel olmus canim :)Günaydın kızlaaar dün o kadar yazdım menümü yazmayı unutmuşum ☺
ilk öğün sucuklu mantar sote, badem ve zeytin
Akşam sebzeli et türlü ve semizotu salatası
Su 2 lt geçti
Spor 1 saat ütü
Arrietty_
Canim dunya kucuk, Allah bilir belki birgun biraraya da geliriz :)Valla özgecim bni o kadar rahatlatiyorsun ki imkân olsa seninle tanışmak sohbet etmek isterdimtüm zor zamanlarda yanimda oldun surekli merak edip sordun Allah razı olsun senden ve buradaki herkesten
Canim benimde kollarim ve basenim ilk kilo alir ve hep o bolgelerimden alirim.Bn artik toparlandigima ve spora engel bi durumum olmadigina gore adimlama ve leslie olur bnce birde kol egzersizi olabilir kollarimla basim dertte millet kilo alir gobegi basenleri şişer bnm kollar anlamadim gitti neden
Gecmis olsun iyi misin simdi?Dünkü menum yazmayi unutmuşum
Sabah
1 dilim ekmek labne peynir
Ogle
1 kase corba
Aksam
Yarim kase corba
3 4 yk güveç
Gece yarisi da midem agridi yarim elma yedim
Su 1.5 lt
Spor yok
Yawrukush Birgaripanne @sserendipity
Bugunde ödül topalak yicem cok heyecanliyim
Canim aslinda takimi o devralacakti biliyorsun, oyle anlasmistik.
Gecmis olsun veracim, aman diyim tatli ve sekere kaptirma kendini cok...Evett bu hafta inşallah çok güzel kilolar vericez eşim. Bugün regl oldum ve diyete uyamadım çok sancılanıyorum bir sürü şekerli su bitter çikolata yedim sancıya iyi geliyor yarın kaldığım yerden devam edicem inşallah. Sen pilatese başlamıştın. Bende sana eşlik etmek isterim ama kasık fıtığım var sadece leslienin core pilatesini yapabiliyorum. Ben bol wall at home yapıyorum. Sana ayak uydururum o şekilde.
Canim ben her zamanki bildigin Ozge, cocuklarin pesinde kosturuyorum.tebrikler kızlar ne güzel kilolar vermişsinizoyyy ne kadar çok mesaj birikmiş bu geçmiş oku oku bitmez
Yawrukush özgecim sen nasılsın canım , nasıl gidiyor hayat iş güç çocuklar :)
Bizde var bundan Feyzos cok guzel bir egzersiz aleti, tavsiye ediyorum kesinlikle :)Eki Görüntüle 2696791
KIZLAR BUNDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KULLANAN VAR MI ARANIZDA , İŞE YARIYOR MU ACABA
Çok içmişsin ilaç bir mide koruyucu alsaydın öncesinde keşkeMor Vampirella eşim nasılsın günün nasıl geçti ben hala sancı çekiyorum allahım bu ay havalar sıcak diye çorapsız şortla gezmenin cezasını çekiyorum sabah 8den beridir inanılmaz sancılıyım.
Menüm yazmaya değer değil ama yazıyım yine
Sabah 2 biber biraz peynir azıcık tb ekmeği bol şekerli sıcak su 2 paket bitter çikolata (sancı azalttığını söylemişti aile hekimi)
Akşam 1 kase makarna ve yine bol şekerli sıcak su
Şekerli suyu da hep sancı için içerim gerçekten faydasını görüyorum ya da psikolojik bilemiyorum ama sancım hafifliyor.
Bu arada 6 majezik içtiğim için korkunç mide ağrısı çekiyorum 1 paket tuzlu bisküvi yedim
Su az
Spor yok
Ama yarın diriliş vera olucam inşallah
Yawrukush
eşim yarın inşallah güzel bir menü ve harika bir menü yazarız buraya ve bu hafta birinci oluruz
Evet 2.5 lt su bazen 3 lt içiyorum canımGuzel bir menu, guzel su miktari ve yuruyus olmus canim tebrikler :))
Odulun afiyet olsun canim, ip ve mekik egzersizlerin cok guzel :)
Yeterince su iciyorsun degil mi gulum?
Tamam canim biraz kilolar gittiginde odul yaparsin, ne zaan istersen, ben seni kurallardan haberdar etmek icin yazdim :)
Gunluk menu tablosu hazirliyoruz ve es- spor yarismalarimiz var.
Gecmis mesajlarda takip edebildin mi onlari?
Bende seninle ayni durumdayim, diyeti -egzersizi hayatima sokamiyorum.
Bir suru sey var yaptigim, ona odaklansam digerleri yarim oluyor..
Ne yapacagiz Zeynebim...
Kolaylikla hallolacak bence hic dert etme canim :)
Ooo ne guzel harika gitmis kilolar :))
Canim seni hem merak ettim, hemde bildirim yapmaman biraz kotu oldu ama canin sagolsun..
Iyi olmana sevindim kuzum..
Kilonu guncelleyemeyecegim canim, cunku dunku listede bildirim yapmadi olarak paylastim.
Haftaya yuzden 2ye bolunecek, o yuzden ne kadar cok kilo verirsen cumaya o kadar iyi olur canisi.. :)
Askolsun o ne demek, senin ellerine saglik canim...
YAni keşke bir olsaydı neyse artık yapacak bişey yokEvet sonuncu olmaktan farksızız
Beni bu hafta yarisma harici tutabilirsen sevinirim, hala hastaligim gecmedi, esime haksizlik olsun istememEs yarismasi
@blume90 @Mavimeltem
_Vera_Mor Vampirella
@sserendipity @Beklenen2
esmeriiim @bnnu
G GCAArrietty_
stitch Hyt-123
Katilmak isteyenler yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?