- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Teşekkür ederim kaptanımCanim kaygilanma
Eksin icin tebrikler
Dun bildirim yapmadi olarak gözüktün haftaya guncellenir
Adım yarışı güzel oluyor aslında kaptanım ben varım @_Vera_ seninle de eş olmuşuz :)
O kadarini bilmiyorum canim cuma gunu belli olurTeşekkür ederim kaptanımhaftaya yüzdem ikiye mi bölünecek böyle mi oluyordu ?
Merhaba canimB Beklenen2 merhaba yeni eşim nasılsın? bu hafta sonu taşınacaktık ama nakliye şirketinden dolayı haftaya çarşambaya kaldı. o yüzden sık girebilirmiyim bilmiyorum. carşamba taşınınca iş bitmiyor biliyorsun bir de yerleştirme var yani bu sıralar benim için daha yogun geçecek (sanki çok durgun ve sakin geçiyordu da) tabi yine de sana iyi bir eş olmak için elimden geleni yapcam. bu arada haftaya da en az 1 kilo hedefim
Valla özgecim bni o kadar rahatlatiyorsun ki imkân olsa seninle tanışmak sohbet etmek isterdimBende iyiyim canim, sen @MotivatedAlready ve @BlueSkyyyy in takimdan ayrilmalarinizda olmasaydi bugun daha mukemmel olurdum ama ayrilik, vedalasmak yok nasilsa..
Tebrikler herkese , @blume90 & @MotivatedAlready sizde harikasiniz kizlar
Ellerine saglik kaptanim..
Kesinlikle bu hafta eksilecegiz bol bol :))
Olur mu hepimiz takimiz, birlikteyiz bu yolda..
Bu takimimizin basarisi, hepimizin basarisi...
Kaptanim bu es listesini biraz guncelleyecegim izninle..
Bende iyiyim gulum, seni merak ediyordum..
Iyi oldugunu okudum mutlu oldum..
Gecmis olsun canim kedicige..
Operasyon kolaylikla hallolur umarim..
Sende uzme canini , sagligina kavusacak minigin..
Lahmacun 1 tane olsa sorun yok ama 2 oldugu icin odule saydim canimcim..
Bn artik toparlandigima ve spora engel bi durumum olmadigina gore adimlama ve leslie olur bnce birde kol egzersizi olabilir kollarimla basim dertte millet kilo alir gobegi basenleri şişer bnm kollar anlamadim gitti neden
Ne yaptigimi bir bilsem aslinda surekli yapar veiririm deNaptin canim da bu kadar kilo verdin tüyolara açığım
April hanin kollar icin olan videosunu yapmayi dusunuyorum sen ne dersinBn artik toparlandigima ve spora engel bi durumum olmadigina gore adimlama ve leslie olur bnce birde kol egzersizi olabilir kollarimla basim dertte millet kilo alir gobegi basenleri şişer bnm kollar anlamadim gitti neden
Kv si hastalanmis canim onun yanina gitmisti
Evett bu hafta inşallah çok güzel kilolar vericez eşim. Bugün regl oldum ve diyete uyamadım çok sancılanıyorum bir sürü şekerli su bitter çikolata yedim sancıya iyi geliyor yarın kaldığım yerden devam edicem inşallah. Sen pilatese başlamıştın. Bende sana eşlik etmek isterim ama kasık fıtığım var sadece leslienin core pilatesini yapabiliyorum. Ben bol wall at home yapıyorum. Sana ayak uydururum o şekilde.Adım yarışı güzel oluyor aslında kaptanım ben varım @_Vera_ seninle de eş olmuşuz :)
Kaptanım leslie mi yapsak yine katılın güzeldi ona ben leslieden vazgeçemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?