Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar bu hafta sadece adim takibi yapacagim
O yuzden de adim yarisinda olanlar etiketlesin beni

Gecen hafta yarisinda en aktif G GCA ve @_Vera_ idi

Pek katilim olmadi
Yapmak istediginiz spor nelerdir biraz fikre ihtiyacim var.

Adım yarışı güzel oluyor aslında kaptanım ben varım @_Vera_ seninle de eş olmuşuz :)

Merhaba canim taşınma telaşı da zordur Allah kolaylik versin canim insallah canim birbirimize destegimizle bol eksili bi haftamiz olur

Valla özgecim bni o kadar rahatlatiyorsun ki imkân olsa seninle tanışmak sohbet etmek isterdim tüm zor zamanlarda yanimda oldun surekli merak edip sordun Allah razı olsun senden ve buradaki herkesten

Pek katilim olmadi

Bn artik toparlandigima ve spora engel bi durumum olmadigina gore adimlama ve leslie olur bnce birde kol egzersizi olabilir kollarimla basim dertte millet kilo alir gobegi basenleri şişer bnm kollar anlamadim gitti neden

Naptin canim da bu kadar kilo verdin tüyolara açığım
Ne yaptigimi bir bilsem aslinda surekli yapar veiririm de
Bn artik toparlandigima ve spora engel bi durumum olmadigina gore adimlama ve leslie olur bnce birde kol egzersizi olabilir kollarimla basim dertte millet kilo alir gobegi basenleri şişer bnm kollar anlamadim gitti neden
April hanin kollar icin olan videosunu yapmayi dusunuyorum sen ne dersin
Yawrukush kaptanım sahi CEYDOS napiyor dönmeyecek mi bundan sonra
Kv si hastalanmis canim onun yanina gitmisti

Adım yarışı güzel oluyor aslında kaptanım ben varım @_Vera_ seninle de eş olmuşuz :)
Evett bu hafta inşallah çok güzel kilolar vericez eşim. Bugün regl oldum ve diyete uyamadım çok sancılanıyorum bir sürü şekerli su bitter çikolata yedim sancıya iyi geliyor yarın kaldığım yerden devam edicem inşallah. Sen pilatese başlamıştın. Bende sana eşlik etmek isterim ama kasık fıtığım var sadece leslienin core pilatesini yapabiliyorum. Ben bol wall at home yapıyorum. Sana ayak uydururum o şekilde.

Pek katilim olmadi

Kaptanım leslie mi yapsak yine katılın güzeldi ona ben leslieden vazgeçemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…