Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eşimmm çok güzel bi haftaydı sende bana çok güzel destek oldun leslieler ipler harikaydı. Birlikte başardık ikinci olmayı sayemde değil. Yeniden eş olmayı dört gözle bekliyor olacağım

duygularımız karşılıklı canım motivasyonun için ayrıca teşekkür ederim, ben de heyecanla tekrar eş olacağımız günü bekliyorum

Zaten hesaplanan yuzdeler bunu belli ediyor
Canim boy farkindan kaynakli ama olsun birlikte verip birlikte kutlayalum

Evet canım, çoktan saha kolay gidiyor ama benim kg da boyuma göre çok aslında hayırlısıyla güzel güzel hep yağdan olacak şekilde verelim inşallah

Zaten hesaplanan yuzdeler bunu belli ediyor

Canim boy farkindan kaynakli ama olsun birlikte verip birlikte kutlayalum
İns. Mezuniyetini görmeyi çok isterim cnm. Kısa sürede ve sağlıkla olsun ins.
İlk hedefimin 72 olduğuna bakma İkinci hedef 69 ve nihai hedef 60/65 arası. Artık zamanla netleşecek. Yani benim hedefime daha çok var. Yine de bu sefer izne çıkmadan tamamlamak niyetindeyim bı aksilik olmazsa. En azından 69 a kadar
Birlikte sağlıkla verelim kilocuklari ins.

tebrik ederim çok sevindim ben pek etkilemesem de karar verdim haftaya dijital tartı alıyorum
Öyle demeyin hepimiz birbirimizi motive ediyoruz esas listede olmak önemli değil ki ama birimiz eksik olsak bunu yapamazdık liste hepimizin başarısı dahil olanın da olmayanın da

InsAllah canim verecegin 12 15 kilo var benimde tahminen oyle ama ben direnc dusuklugu yuzunden ara verdim bir de kuzenim yoktu biraz motive olmam lazimdi
Vucut kendini topladi sukur
Kuzenimde geldi daha ne

Iyiyim canım şükür sen nasılsın

İşler yorucu,eve gider gitmez uykum geliyor. Antremanlarımın olduğu gün daha yorgunum. Bugün kedimin kontrolü için gittim. Pazartesi günü ameliyat günü aldım. Çok moralim bozuk. Veteriner iç açıcı konuşmadı. @_Vera_ Canım geçen hafta 59.5 kiloydum. Ben sabah kalkıp işe gittiğim için tartılamıyorum cumaları. Cumartesi tartılıyorum.
Sabah: peynir,sosis ve avokadoyu kızarttım,domates ve çayla içtim
Ara: Avokadolu ton balıklı salata(not 2 avokado değil yarım yarım kesip kullandım)
Öğle: çorba,mantar sote,cacık
Ara: 1 incir,ayran
Akşam:2 lahmacun,salata ve su
Su:2lt
Spor: moralim çok bozuktu eve de geç geldim yapamadım

Tabiki yarın tabloyu yeniden düzenlerim kedin için çok üzüldüm atlatır en kısa zamanda umarım

Ayy teşekkür ederim darısı başınıza arkadaşlar

Gecmis olsun canim
Umarim iltihap falan yoktur disinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…