Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mor Vampirella eşim işinde kolaylıklar diliyorum.
@Smneapdullah canım neler yapıyorsun günün nasıl geçiyor?
G GCA spor yapıyor muyuz bugün 500 ipsiz bitirmeyelim günü.
Teşekkürler canım :)
Menün de sporun da çok güzel bende regl şişliği yaşıyorum bugün işten eve biraz erken gelebildim o yüzden spor yapacağım eşim de işteyke sporumu yapıp gelip menü veririm :)

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk dil peyniri
1 kk beyaz peynir
1/2 domates
1/2 yeşil biber
1/2 kapya biber

Öğle
2 yk turşu kavurması
1 avuç ortası mısır ekmeği

Akşam
2 kepçe bezelye
2 yk sade makarna

Su 1,5 L
Spor
13152 adım 658 puan
15 dk leslie happy walk 105 puan
200 jumping jacks 600 paun

Toplam 1363 Puan

Yawrukush Arrietty_ @_Vera_

Tamamdır kaptanım çok çok teşekkür ederim
Bulamadım orayı ama zaten o kadar yazacak bir şeyim yok hatta buraya yazabilirim çünkü ekstra bir şey yapmadım. Sadece İF yaptım neredeyse bütün diyet zamanlarında, yanında da bol bol spor. Bir de karbonhidratı baya az tükettim zaten menülerimi hep yazdım.buraya. Ama bence en önemlisi bu durumu sürdürebilmekte, istikrarlı olmakta. Bana da bunu işte burası sağladı o yüzden burayı aksatmayın arkadaşlar diyip kamu spotumu da yapayım

Menün çok güzel eşim tabii sporunda tebrik ederim ben yarın kontrol tartısında artı çıkarım kesin ama sen güzel bi eksi görürsün umarım

Bende artı bekliyorum ödül adına yediklerim henüz yeni yendiği için pek beklentim yok benim de :)
Eşim bu hafta hedefimiz 1 kg olsun ama senin yoğun iş tempon var tabii spor konusunda zorlayamam ama hedefimiz 1 kg olsun 500 gram gelirse bahtımıza

Regl döneminde ödem biriktirir vücut ne kadar hareket edersen regl dan sonra eksileri o kadar çabuk görürsün benim bildiğim
1 mile leslie yaptım ama çoook yorgunum şuan. Yarın sabah 8de kalkıp leslie yapcam beni çok gaza getirdin bacısı

Bugünki menüm
Sabah
2.5 yumurtadan peynirli omlet
Domates salatalık

ara
1 nektarin

Öğle
Kıymalı taze fasulye
1 ince dilim tb ekmeği

Akşam
1 p domates çorbası
Yarım ince dilim tb ekmeği

su:2 lt
Spor: ev işleri , çok şüküürr bugün de hiç oturmadım

yalnız bende yine şişkinlik var umarım çok çıkmam
Yawrukush esmeriiim

kaptanımcım taşınacağımız evle uğraşıyorum o yuzden yazamadım. bi kaç kez girdim baktım ama cevap yazamadan uyuyakaldım. menülerimi hatırladığım kadarıyla yazayım canımcım. ama salı carsamba yazamasam olar mı?? çarş. taşıncaz ya çok yogun gecer salı çarş. ve hatta belki perş. yine elimden geldiği kadar girip yazmaya calışırım canım
başın sağolsun canım. mekanı cennet olaun anneannenın

Menüm Mathildablue
Sabah:2 dilim buğday ekmeği arasına sandviç, 4 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 2 közlenmiş biber, 1 yeşil elma
Öğle: kefir, 5 kaşık dolma içi bulgurlu
Ara: şekersiz sütlü Türk kahvesi
Akşam: 2 biber dolması, yoğurt
Ara: 2 dilim kavun
Su:2 lt
Spor: bugün yürüyüş yapamadım ama baya ev temizliği yaptım

cuma menüsü
11.30
1 has yumurta 1 kk peynir 5 zeytin domates 3 biber ceyrek hashasli gözleme
18.30 1 kase yesilmercimek 2 kasik bulgur pilavi 4 5 parca kadar firinda tavuk

20.30 1 avuc karışık leblebi

su 2 litre
14.000 adim

cumartesi
3 kasik kadar cokelekli yumurta 2 kk peynir 4 zeytin
1 parca tahin helvasi 1 dilim kiymali pide

ara 1 avuc karisik leblebi
aksam: 1 kase kırmızı mercimek corbasi
5 kasik kadar kiymali sogan mihlamasi bol dereotu
ara karisik kuruyemis( bu fazla oldu ama esim yerken dayanamadim yedim

su hatirlamiyorum ama 2 litre ancadir
10 binin uzerinde adim
pazar
1 kiymali yumurta domates salatalik 6 zeytin
1 el kadar hashasli sacüstü marul

ara 1 hurma

aksam 5 parca dilimlenmis oalamur ve bol salata

su 2 litre
11.000 adim
Yawrukush B Beklenen2

Guzel olmus canımm
Bende artı gelicem buyuk ıhtımal ama eksıye gecmek ıcın ekstra ugrasıcam bende anlamadıgım bı sıskınlık var ıcım dolu sankı

Helva ve pideyi ödül sayalim adimlarinda gayet güzel canim ama puan hesaplamasını yapip oyle yaz canim

Canim pazar gunu dondurma olmamis, gerisi guzel..
Suyu ne kadar cok icmissin, dikkat et su zehirlenmesi diye bir sey var Allah korusun, basina gelmesin kuzum..

Guzel birgun olmus canim...
Hain kofteler 2 gundur balik yiyen yiyenee ahhh ahhhh :))

Cok guzel birgun olmus canim, sporunu biraz daha arttir firsatin olursa :)

Misir ekmegiiiiii sizlerin menulerini okurken ben nasil kilo vereyim, imkansiz :)))

Canim link burada, istersen kopyala yapistir yapip yazabilirsin basari hikayeni :)))

Cok guzel birgin olmus canim, siskinligin gecer diye tahmin ediyorum regliden olmustur...

Canim menulerini firsat bulursan yaz diye anlasmistik ,firsatin yoksa direk muaf tutarim dert etme..
Ben aliskanlikla etiketlemisim seni..
Nasil gidiyor tasinma isleri, kolayliyor musun isleri canim :)

Cok guzel bir menu, su ve egzersiz olmus canim.
Epey alistin gibi hissediyorum diyetine, takima, her seye..
Bir ihtiyacin, yardimci olabilecegim bir sey var mi?

Cumartesi gununu odule saydim Eminecim ,onun haricinde her sey bu tasinma telasina ragmen cok cok guzel olmus :))

Dondurma olmasaymis her sey supermis gulum..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
aydingelini MUAF50M 100IAODUL 100IA50S
esmeriiim MUAF
Mor Vampirella ODUL
M Mavimeltem ODUL
Hyperborea17 50MODUL 200IA
@_Vera_ MUAFODUL MUAFMUAF
stitch MUAF MUAFMUAFMUAFMUAFODUL MUAF
G GCA 10DKA SPOR?
Mathildablue ODUL
Arrietty_ ODUL 10DK A
@Smneapdullah 100IA ODUL 100 MEKIK100IA
B Beklenen2 MUAF MUAF MUAFMUAFODUL 30M
sserendipity ODUL
bnnu 50M MUAF50S ODUL

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…