Bende 200 ip 6 bin adımdayım şuan şimdi tekrar yürüyüşe çıkıcam
Kaptanım mükemmmmell bir şeyMotivatedAlready mezunum nasil bir duygu mezun olmak :) Canim editorumuz mezuniyet karneni hazirladiginda haber verecegim sana , mezuniyet rozetide verilecek sanirim profiline ondan da haberdar edecegim.
@cool_lime vazmigectin canim diyetten?
@1delimavi nasilsin canim, bu hafta 1. olduk gozlerim senin monkey sarkini aradi :)
@pesto26 bizim kiz mezun oldu, sen yoksun
Evet var canımmCanim telefonunda adim sayar var mi? 2saat yuruyus 2500 civari adim oluyor.
Adim yarismasi var ❤
Bende bir saat daha yürüdüm toplam 3 saat 13.024 adım attımBende 200 ip 6 bin adımdayım şuan şimdi tekrar yürüyüşe çıkıcam
Çok iyi evin içinde de tenpolu yürüyebilirsin canım ben bazen çıkamıyordum evde yüryorumBen yuruyuse cikarken 5yasinda ki kizim da takildi pesime. Tabii ki verimli bir yuruyus olmadi.
Aksam da derbi var esim evde olmayacak
Leslie ile adimlari tamamlamayi dusunuyorum
Biraz da ip atladim sizden gorunce
5 yaşındaki kızını benim yerime öper misin kaptanım ay pek tatlı oluyor kızlarBen yuruyuse cikarken 5yasinda ki kizim da takildi pesime. Tabii ki verimli bir yuruyus olmadi.
Aksam da derbi var esim evde olmayacak
Leslie ile adimlari tamamlamayi dusunuyorum
Biraz da ip atladim sizden gorunce
CanimGünaydın, çok teşekkürler özgecim yüzümü gülümseten kadın
Kolay gelsin guzelimBugün çalışıyorum kizlar aktif olamayacagim :)
Off off boyle olmem Fuze atsaydin canimistavrit ve barbun kaptanım
Canim benim suan zaten calisiyorsun, esinle ayni is yerinde olmaninda avantajlari vardir eminim.Birlikte gidip gelmek vs.Canım unutmuyorsun cansınnyok gerı donuş malesef zaten beklemiyorum doktorumla görüştüm gtmedım yanına asgarı ucret ıcın gelemeyecegım kusura bakmayın dedım
Özel sektör okadar hainki işini güzelde yapsan hakkını alamamıyorsun ama napalım takılmıyorum artık kısmet olsaydı zaten olurdu
Inanirim tabi kuzum,ben hala onu sende goruyorum ama sen hic zorlamiyorsun kendini..Valla kptanım inanır mısın bilmem ama ben eskiden tam anlamıyla diyet yaptığımda regl haftası haftada 2,5 kilo verirdim. Ne duraklama yaşadım ne de bişey. Ödülümü pazar günü yapar pazartesi sektirmez yine devam ederdim. Ama şimdi o azim yok. O yüzden nefret ediyorum kendimden. İlk başlardada 1 kg ya yakın gidiyodu hep, zayıfladıkça su koyvermeye başladım. Ceza mı kes bari napalım inşallah bu hafta 1 kg verir de bahtımın karasını silerimhoş yediklerim anca 2 kgdur
Cok sevindim,harikasin canim
Ooo bir guzel spor haberi dahaBende 200 ip 6 bin adımdayım şuan şimdi tekrar yürüyüşe çıkıcam
Canim kilomuzu koruyoruz diye bir grup var burada ama pek aktif kullanilmiyor sanirim.Kaptanım mükemmmmell bir şeyama hâlâ bunu yememeliyim, kilo almamalıyım kafasından çıkmamıştım bunu aşmak için dün gömdüm Türkiye sağlıklı beslenip az sporla kilomu korumayı yada çok az daha vermeyi düşünüyorum şu an. Teşekkür ederim kaptanım
Canım 15 bin adım attım bu gün toplam 3.30 4 saat sürdüCanim telefonunda adim sayar var mi? 2saat yuruyus 2500 civari adim oluyor.
Adim yarismasi var ❤
wowow harika bende eve yorgun geldim ama yarın sana yetişecem inş bugün böyle az oldustitch Yawrukush @_Vera_
Kızlarrr iyi akşamlarrr nasılsınıznasıl geçti gününüzz
Kahvaltı saat 11 de 4 zeytin çeyrek börek bi lokma yani bide bir çatal peynir
14.00de dondurma
15.30 da bi porsiyon et sote 2 yk pilav
20.00 iki tane küçük dolma biberi bir kase yoğurt
3.30 saat yürüyüş
2000 ip atlama
50 mekik
İnanamicaksınız ama 5 litre suuu
Olur mu yaa bu gün pazardı ya bütün gün evdeydim bol durmadımwowow harika bende eve yorgun geldim ama yarın sana yetişecem inş bugün böyle az oldu
Tam ayakları uzattım dinleniyim dedim ama beni gaza getirdin şimdi kalkıp leslie yapıyorum. Bu arada regl oldum dün ama karnım balon gibi şiş ağrıyor şişlikten yani o kadarOlur mu yaa bu gün pazardı ya bütün gün evdeydim bol durmadımfazla kaptırdım kendimi yarın iş başı tabi ama yine aynı tempoyla devam
Regl döneminde ödem biriktirir vücut ne kadar hareket edersen regl dan sonra eksileri o kadar çabuk görürsün benim bildiğimTam ayakları uzattım dinleniyim dedim ama beni gaza getirdin şimdi kalkıp leslie yapıyorum. Bu arada regl oldum dün ama karnım balon gibi şiş ağrıyor şişlikten yani o kadar
Mor Vampirella eşim işinde kolaylıklar diliyorum.
Hyt-123 canım neler yapıyorsun günün nasıl geçiyor?
G GCA spor yapıyor muyuz bugün 500 ipsiz bitirmeyelim günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?