Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanım mükemmmmell bir şey ama hâlâ bunu yememeliyim, kilo almamalıyım kafasından çıkmamıştım bunu aşmak için dün gömdüm Türkiye sağlıklı beslenip az sporla kilomu korumayı yada çok az daha vermeyi düşünüyorum şu an. Teşekkür ederim kaptanım

Eklentiler

• 90B86A16-116C-4A7B-8062-0CEC56181CBC.webp
    15 KB · Görüntüleme: 22
Ben yuruyuse cikarken 5yasinda ki kizim da takildi pesime. Tabii ki verimli bir yuruyus olmadi.
Aksam da derbi var esim evde olmayacak
Leslie ile adimlari tamamlamayi dusunuyorum
Biraz da ip atladim sizden gorunce
Çok iyi evin içinde de tenpolu yürüyebilirsin canım ben bazen çıkamıyordum evde yüryorum

Ben yuruyuse cikarken 5yasinda ki kizim da takildi pesime. Tabii ki verimli bir yuruyus olmadi.
Aksam da derbi var esim evde olmayacak
Leslie ile adimlari tamamlamayi dusunuyorum
Biraz da ip atladim sizden gorunce
5 yaşındaki kızını benim yerime öper misin kaptanım ay pek tatlı oluyor kızlar leslieye zaafım var bende yapim bari hangisini yapcaksın

Günaydın, çok teşekkürler özgecim yüzümü gülümseten kadın
Canim

Bugün çalışıyorum kizlar aktif olamayacagim :)
Kolay gelsin guzelim

istavrit ve barbun kaptanım
Off off boyle olmem Fuze atsaydin canim

Canim benim suan zaten calisiyorsun, esinle ayni is yerinde olmaninda avantajlari vardir eminim.Birlikte gidip gelmek vs.
Hic ummadigin yerden gonlune gore bir is teklifi alirsin insallah canim

Inanirim tabi kuzum,ben hala onu sende goruyorum ama sen hic zorlamiyorsun kendini..
Haydi bu hafta silelim baptizing karasini
Bayiliyorum senim orjinal laflarina

@_Vera_ iyi gidiyor canım 2 saat yürüyüş yaptım daha yenii
Sende durumlar nasıl ?
Cok sevindim,harikasin canim

Bende 200 ip 6 bin adımdayım şuan şimdi tekrar yürüyüşe çıkıcam
Ooo bir guzel spor haberi daha

Canim kilomuzu koruyoruz diye bir grup var burada ama pek aktif kullanilmiyor sanirim.
Bir kiloyu kendine daimi kilon sec kuzum.O kiloda kaldikca dikkatli bir sekilde yersin.
Baktin biraz artiyor kilon hemen spor ve hafif beslenmeyle koruma kilona cekersin

Birde guzelim zorunlu olmamakla beraber cuma zayiflama mezunlarinin basari hikayeleri konusuna dilersen basari hikayeni yazabilirsinTelefondan girdigim icin linki paylasamadim.Pcden paylasirim

stitch Yawrukush @_Vera_
Kızlarrr iyi akşamlarrr nasılsınız nasıl geçti gününüzz
Kahvaltı saat 11 de 4 zeytin çeyrek börek bi lokma yani bide bir çatal peynir
14.00de dondurma
15.30 da bi porsiyon et sote 2 yk pilav
20.00 iki tane küçük dolma biberi bir kase yoğurt
3.30 saat yürüyüş
2000 ip atlama
50 mekik
İnanamicaksınız ama 5 litre suuu

Mor Vampirella eşim nasılsın günün nasıl geçiyor?
menümü yazayım
sabah yarım avokado yarım avuç ceviz 1 tatllı kaşığı labne ve 1 közde kapya biber
öğle 5 kuru vişne 4 çatal zeytinyağlı patlıcan
akşam 1 kızarmış balık ama derisini yemedim sadece iç etini maalesef kızarmış olmak zorundaydı ve salata
su 2 lt olmamıştır ama 3 yapcam uyuyana kadar
spor 100 squat 300 puan
600 ipli ip atlama 1200 puan
12.200 adım yürüyüş 610 puan
toplam 2110 puan
Hyt-123 sende durumlar nedir?

wowow harika bende eve yorgun geldim ama yarın sana yetişecem inş bugün böyle az oldu

wowow harika bende eve yorgun geldim ama yarın sana yetişecem inş bugün böyle az oldu
Olur mu yaa bu gün pazardı ya bütün gün evdeydim bol durmadım fazla kaptırdım kendimi yarın iş başı tabi ama yine aynı tempoyla devam

Olur mu yaa bu gün pazardı ya bütün gün evdeydim bol durmadım fazla kaptırdım kendimi yarın iş başı tabi ama yine aynı tempoyla devam
Tam ayakları uzattım dinleniyim dedim ama beni gaza getirdin şimdi kalkıp leslie yapıyorum. Bu arada regl oldum dün ama karnım balon gibi şiş ağrıyor şişlikten yani o kadar

Tam ayakları uzattım dinleniyim dedim ama beni gaza getirdin şimdi kalkıp leslie yapıyorum. Bu arada regl oldum dün ama karnım balon gibi şiş ağrıyor şişlikten yani o kadar
Regl döneminde ödem biriktirir vücut ne kadar hareket edersen regl dan sonra eksileri o kadar çabuk görürsün benim bildiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…