Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım bugün daha iyi toparladık şükür

Hic enerjimizi dusurmeyelim, bugun yeni bir gun canim.
Bak kizlarda bugun yeni haftya bol motivasyonlu basliyor, mevsim gecisi bizden korksun, mezuniyetin cook yakin :))

Seni spor yapmis gorunce cok mutlu oluyorum canim :)
Baligin ne baligiydi, ahh denizden babam ciksa yerim derler ya ben oyleyim :)))

Tamam yarın 100 mekik fazla yaparım olur muu
Anlastik canim :)

Menuleri oku oku bitmedi gulum, hadi ekleri odule sayayim, kurabiyeyi ne yapacagiz :)
Bak sen var ya adam gibi dikkat etsen en az1 kg gidecek senden her hafta...
Ahhh ahhhhhh....

Canim guzel bir gun olmus..
Ev islerini egzersizden saydim..
Var mi is konusunda bir geri donus?
Doktorunla gorustun mu, keyfin yerinde mi?

Ilaclarini bari hic aksatmadan al canim benim...

Menuyu okurken gozlerim yerinden firladi Senemim...
Hastasin diye odule saydim menuyu ama bugunden itibaren toparla kuzum..

Teşekkür ederim eş seçimi konusunu görmüştüm ama biraz bahseder misiniz nasıl oluyor
Canim bu hafta Mathildablue arkadasimizla es oldunuz.
Tum hafta menulerinize birbirinizi etiketleyip, menu-egzersiz yorumu yapacaksiniz.
Birbirinize destek olacaksiniz, spora tesvik edeceksiniz, en cok kiloyu veren es grubu siz olmaya calisacaksiniz.
Cuma gunu dereceler verilen kilolara gore hesaplanip duyurulacak :)

Canim patatesi odule sayiyorum onun haricinde guzel bir gun olmus :)

Simdi telefonuma duvar kagidi yaptim, bir su anki halim bir de 36 beden halim yanyana hatta o resimdeki elbisem duruyor, acaba tekrar giyebilecek miyim. Bugun de birkac etek aldim indirimden 38beden. O yuzden artik mutlaka zayiflamaliyim
Seni motive edecek cok guzel seyler bulmussun canim benim, cok guzel gidiyordun, hastalik seni suan engelliyor ama ustesinden geleceksin eminim..

Bugünkü menüm sabah
1 dilim ekmek peynir çay
Ara 1 cay b süt
Aksam
Lahmacun ödül olarak
Ayran
Su 1.5 lt
Spor
2000 adım 100 puan
100 bacak hareketi 300 puan
Yawrukush Arrietty_ sserendipity
Afiyet olsun canim odulun, sporlarinda cok guzel.
Suyu azicik daha arttirsan harika olur :))

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
aydingelini MUAF50M 100IAODUL 100IA50S
esmeriiim MUAF
Mor Vampirella ODUL
M Mavimeltem ODUL
Hyperborea17 50MODUL 200IA
@_Vera_ MUAFODUL MUAFMUAF
stitch MUAFMUAFMUAFMUAFMUAFODUL
G GCA 10DKA SPOR?
Mathildablue ODUL
Arrietty_ ODUL 10DK A
Hyt-123 100IA ODUL 100 MEKIK
B Beklenen2 MUAF MUAF MUAFMUAFODUL
sserendipity
bnnu 50M MUAF50S

Hyperborea17 , sserendipity , bnnu , fyzanur meniulerinizi bekliyorum kizlar :))

MotivatedAlready mezunum nasil bir duygu mezun olmak :) Canim editorumuz mezuniyet karneni hazirladiginda haber verecegim sana , mezuniyet rozetide verilecek sanirim profiline ondan da haberdar edecegim.

cool_lime vazmigectin canim diyetten?

M MaviFeslegen nasilsin canim, bu hafta 1. olduk gozlerim senin monkey sarkini aradi :)

pesto26 bizim kiz mezun oldu, sen yoksun

Kızlar yazamadığım menülerimi yazayım
Cuma
Sabah
1 simit

öğle
1 simit
2 dilim süzme beyaz peynir

ara
1 muz

Akşam
1 kase mercimek çorbası

Su:2 lt
Spor: bebeğim hastaydı

cumartesi
Sabah
1 yumurta
1 dilim süzme p
1 dilim beyaz p

öğle
1 p Kıymalı yeşil mercimek yemeği

Akşam
1 kase Domates çorbası

su:1.5 lt
Spor ev işleri, bebeğim hiç oturmadım desem yeridir

Yawrukush esmeriiim
Yeni eşim merhaba bu günler kötü geçiyor ama şükğr bebeğim iyileşti , anneannemi kaybettim onun üzüntüsü var ama yavas yavas toparlıyorum...

istavrit ve barbun kaptanım

Canim guzel bir gun olmus..
Ev islerini egzersizden saydim..
Var mi is konusunda bir geri donus?
Doktorunla gorustun mu, keyfin yerinde mi?
Canım unutmuyorsun cansınn yok gerı donuş malesef zaten beklemiyorum doktorumla görüştüm gtmedım yanına asgarı ucret ıcın gelemeyecegım kusura bakmayın dedım
Özel sektör okadar hainki işini güzelde yapsan hakkını alamamıyorsun ama napalım takılmıyorum artık kısmet olsaydı zaten olurdu

Cok üzüldüm canım başınız sagolsun tekrar
Bebegın ıyımı sımdı

Valla kptanım inanır mısın bilmem ama ben eskiden tam anlamıyla diyet yaptığımda regl haftası haftada 2,5 kilo verirdim. Ne duraklama yaşadım ne de bişey. Ödülümü pazar günü yapar pazartesi sektirmez yine devam ederdim. Ama şimdi o azim yok. O yüzden nefret ediyorum kendimden. İlk başlardada 1 kg ya yakın gidiyodu hep, zayıfladıkça su koyvermeye başladım. Ceza mı kes bari napalım inşallah bu hafta 1 kg verir de bahtımın karasını silerim hoş yediklerim anca 2 kgdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…