Menü ve spor süper eşim
Eşim inşallah bu haftada takım olarak birinciliği görürüzBu cuma güzel bir sayı görmek istiyorum artık :)
Hani kiz bende izliyorum gormedim
bnnu canim leslie ve ip atlayip katila bilirsin canim
Gunaydin kizlar
Evden cikmadan biraz ip atlayip hulahop cevirecegim
Is yerinde krep var bugun.
Kendimce onlemimi aldim.
Eggloaf yapip waffle kaliplarima doldurup firina attim
Yanima ketojenik syrup ve Badem filan aldim yanima
Eki Görüntüle 2697936
Kaptanlik yemegimi lahmacunduMehmet şefin yeme taktiklerini görmedin mi tansuuuu Serhat’ın yaptığı çok güzel duruyordu
Evden cikmadan 650 ml olan sulugumu bitirmem gerek diye hedeflemistim. Simdilik ikinciyi doldurdumgünaydın eşim ne iyi yapmışsın şimdiden afiyet olsun.Suyunu ihmal etme kolay gelsin
Kesinlikle canım. Ama korktuğun gibi bi cevap almayacağını düşünüyorum. Senin ne kdar cirdi olduğunu görünce eşinde bence sana hak vericektir. Çok üzme kendini. Böyle strestli zamanlar hiç olmuyo olmasını istediğimiz şeyler. Kaç yaşındaydın pekiDoğru söylüyorsun canım konuşucam kesin ve net birşey söylesin hani baba olmaya hazır değilse bile bende bu kadar yıpratmam kendimi
Haklısın çok teşekkür ederimKesinlikle canım. Ama korktuğun gibi bi cevap almayacağını düşünüyorum. Senin ne kdar cirdi olduğunu görünce eşinde bence sana hak vericektir. Çok üzme kendini. Böyle strestli zamanlar hiç olmuyo olmasını istediğimiz şeyler. Kaç yaşındaydın peki
Günaydın kızlar kardeşim bu sabah isyan etti yeter ben diyette değilim bana patates kızartın sucuk yapın çörek börek yapın diye. Ona patates kızartıyorum ama ağzıma bile sürmicem. Ilık limonlu suyumu içmeye başladım. Hepinize çok güzel bir gün diliyorum.Mor Vampirella eşim nasılsın?
Patates kızarttım sucuk kızarttım omlet yaptım çörek yaptım diyorum sen bitiremezsin bunları bana diyo abla bu ne ki
Benim de esim isyan ediyor ara sira
E English_teacherrr hosgeldin
Su formu doldurur musun canim
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :sivaskayseri
İsim (İsteğe Bağlı ):ayşe
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:sivas
Boyunuz :170
Kilonuz:110
Hedef kilonuz :80
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli hep kilolu biriydim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?kendi sağlığım için özgüvenim artık yerle bir olduğu için kıyafet almaya gittiğimde elim boş dönmemek için kıyafet denemek için kabine girince kan ter içinde kalmamak için kısacası herşey için eşim için çocuğum için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayır
Oyyy daha çok gençsin be kuzum. Az daha gez dolaş bende yaşın geçiyo sandım. Tabi dktora git bi sorun varmı yapacağın bişey var mı öğren tabi ama daha dur gençliğinin baharındasın. Önce sen yaşa bi gençliğini çocukluğunu sonra anne olHaklısın çok teşekkür ederim ☺ 21 yaşındayım
HoşbuldummmOyyy daha çok gençsin be kuzum. Az daha gez dolaş bende yaşın geçiyo sandım. Tabi dktora git bi sorun varmı yapacağın bişey var mı öğren tabi ama daha dur gençliğinin baharındasın. Önce sen yaşa bi gençliğini çocukluğunu sonra anne ol
E English_teacherrr Hoşgeldin canım
HoşgeldinizHoşbuldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?