Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın eşim ne iyi yapmışsın şimdiden afiyet olsun.Suyunu ihmal etme kolay gelsin

Doğru söylüyorsun canım konuşucam kesin ve net birşey söylesin hani baba olmaya hazır değilse bile bende bu kadar yıpratmam kendimi
Kesinlikle canım. Ama korktuğun gibi bi cevap almayacağını düşünüyorum. Senin ne kdar cirdi olduğunu görünce eşinde bence sana hak vericektir. Çok üzme kendini. Böyle strestli zamanlar hiç olmuyo olmasını istediğimiz şeyler. Kaç yaşındaydın peki

Günaydın kızlar kardeşim bu sabah isyan etti yeter ben diyette değilim bana patates kızartın sucuk yapın çörek börek yapın diye. Ona patates kızartıyorum ama ağzıma bile sürmicem. Ilık limonlu suyumu içmeye başladım. Hepinize çok güzel bir gün diliyorum. Mor Vampirella eşim nasılsın?

Haklısın çok teşekkür ederim 21 yaşındayım

Benim de esim isyan ediyor ara sira

Benim de esim isyan ediyor ara sira
Patates kızarttım sucuk kızarttım omlet yaptım çörek yaptım diyorum sen bitiremezsin bunları bana diyo abla bu ne ki ben sadece 2 haşlanmış yumurta 5 yuvarlak ince sucuk dilimi domates peynir yedim ama gözüm kaymıyor desem yalan olur. Tansu kaptanım bugün mottom budur

E English_teacherrr hosgeldin

Su formu doldurur musun canim

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Haklısın çok teşekkür ederim ☺ 21 yaşındayım
Oyyy daha çok gençsin be kuzum. Az daha gez dolaş bende yaşın geçiyo sandım. Tabi dktora git bi sorun varmı yapacağın bişey var mı öğren tabi ama daha dur gençliğinin baharındasın. Önce sen yaşa bi gençliğini çocukluğunu sonra anne ol

E English_teacherrr Hoşgeldin canım

Hoşbuldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…