Merhabalar bugunkü menümKizlar nasilsiniz, dun pert oldum ,felaket birgundu..
Aksam giremedim siteye, haliyle sayfalar birikmis, simdide Akin'in dersi basliyor 5 dk sonra , gecmisi bitirmem imkansiz, telden girecegim.
Nasil geciyor gununuz?
Merhabalar bugunkü menüm
Sabah 1 adet haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim beyaz peynir 4 tane yeşil zeytin domates ve salatalık
Öğlen ve akşam ı aynı tükettim yoğurtlu kabak salatası ve haşlanmış tavuk göğsü ara öğünümde bir adet armut yedim 2.5 lt su içtim bugun dışarda ydım spor 30 dk leslie yaptım sadece
Valla tatile gittim geldim almadım kilo ama vermedim de hedefim ayın 8 inde diyetisyen kontrol üm var o zamana bişeler çıkarmak inşallah olurAy daha ne olsun. Menu de guzel 30dk spor da. Suyunda gayet iyi.
Günümü yazip aksam yemegine geciyorum
Ögle
Keto eggloaf
Eki Görüntüle 2698167
Ara
10 Gr Peynir atistirmaligi. Cips gibi keto ya uygun
Eki Görüntüle 2698169 Eki Görüntüle 2698168
Aksam yemegi
3 tahta kasigi ile Tazefasulye
1 Kibrit kutusu beyaz peynir
(daha yemedim yenecek birazdan :))
Su 2,6 L
Spor
18600 adim 930 puan
800 ip atlama 1600 puan
20dk yurume bandi
15dk bisiklet
1000 m Row machine
10dk agirlikli hulahop cevirmece
G GCAYawrukush
zeynep bugün yemeğinin suyunun sporunun her şeyin maşallahı var çok güzel
Aman aman uzaaaakkkkllaaaaasssssPatates kızarttım sucuk kızarttım omlet yaptım çörek yaptım diyorum sen bitiremezsin bunları bana diyo abla bu ne kiben sadece 2 haşlanmış yumurta 5 yuvarlak ince sucuk dilimi domates peynir yedim ama gözüm kaymıyor desem yalan olur. Tansu kaptanım bugün mottom budur
Eki Görüntüle 2698009
Aaa hemen torpil yapalim sana
süpersin Vera sen şimdi yeme cumartesi ödül yaparsın. BiZim İş yerindekilerinde bonkörlüğü Tuttu. Normalde ayda yılda bir bişey alırlar. Dün simit almıştı biri bugün de börek getirmişler ama ben yer miyim yemedim aferin bana canım kendim akıllı kendim daha önce yediklerine say dedim iyi yapmış mıyım
Hosgeldin canim ben kaptan yard tansTeşekkür ederimm hoşbuldum
Aaa biz hic baslamayalim o zamanVera biz 2 sene önceki kış bu ağır yaşamlara sarmıştık. Kızımında hoşuna gidiyordu şişkolar diyerek izliyordu 3 yaşında filandı. Bir gün annemlere gidiyoruz kapıdan aynı ağır yaşamlardaki gibi obez biri çıktı. Kızımın gözleri ayrıldı anneeeee televizyondaki şişkolardaaan demesin mi. Ay yerin dibine girdim ama belki duymuştur da Kilo vermeye karar vermek için başlangıç olmuştur diye kendimi avuttum
Kusura bakma kedim rahatsızdı. 2 gündür anesteziden kendine gelemedi. Şimdi yeni yeni dengesini sağlıyor.Menümü yazayım canlarım telafi menülerndeyim
Sabah: 1 domates 1 yumurta yarım kırmızı biberden menemen, yarım dilim ekmek
ara: 2 kaşık yoğurt
akşam: 3 dilim palamut fırında, çeyrek kase tarhana çorbası (oğlumdan kalan)
Su: 2 lt
Spor: 7000 adımArrietty_
Hyperborea17
Eşler | İp Atlama | Adım Sayısı | Leslie Mil | TOPLAM PUAN(PAZAR) |
M Mavimeltem | 34560 | |||
@_Vera_ | 600 | 4759 | 7 | |
B Beklenen2 | 100 | 27000 | ||
| ||||
G
GCA
| 1500 | 39355 | 2 | |
| 25462 | 21024 | ||
| 7000 | 7000 |
Fotosunu atsan soylerdik eliptik mi diyeMor Vampirella bugün spor yapmıcaktım ama içim rahat etmedi sporsuz
7 dk eliptik bisiklet mi ne öyle bi alet var evde
100 mekik
2 dk plank
Evde yürüyüş 3.000 adım
200 ipsiz ip atlama
Fotosunu atsan soylerdik eliptik mi diye
Eki Görüntüle 2698204 bundan kaptanım eliptik bisiklet yazıyor ama hiç sevmem kendisini 7 dk sürdüm ama 7 saat sanki pff
Keske benim de olsaEki Görüntüle 2698204 bundan kaptanım eliptik bisiklet yazıyor ama hiç sevmem kendisini 7 dk sürdüm ama 7 saat sanki pff
Kızlar merhaba tabloda bir hatam varsa gözden kaçırdığım söylerseniz düzenlerim tekrar sporlar şahane
Eşler İp Atlama Adım Sayısı Leslie Mil TOPLAM PUAN(PAZAR) Mathildablue
M Mavimeltem34560 Mor Vampirella
@_Vera_600 4759 7 sserendipity
B Beklenen2100 27000 esmeriiim
bnnu G GCA
Arrietty_ 1500 39355 2 Hyt-123
stitch 25462 21024 aydingelini
Hyperborea17 7000 7000
Arrietty_ kaptanım puanlamada milleri 15 dkdan mı yapcaz yoksa farklı mı yapcaksın bilemediğim için boş bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?