Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aman allahımmm bu nasıl spor ben bunları yapsam yerımden kalkamam
Okadar adımı atman kac saat suruyor acaba

Tedavimi gormustunuz peki yada simdi korunuyor musunuz
Hayır geçen ay çatlama iğnesi oldum ama olmadı sorunumuzda yok bekliyorum ama 1 yıl oldu bebeği kaybedeli olmaması normal değil ve ben çok üzülüyorum bu duruma

Çook teşekkür ederim ♥Çocukları çok sever yiğenlerini çok seviyor kızıyor ben öyle deyince anlamadım gurur mu yapıyor bilmiyorum aklım çok karışık
Erkeklerde biraz sorun ya bendeyse ya bana bişey derlerse korkusu var.En ufak bişey de kafalarını kabuklarına çekiyorlar ölü taklidi yapıyorlar.Üf zaten erkekler nebliyim çocuk gibiler. Sıkma canını hiç doktora gitmek istiyorsan git gelmesin keyfi bilir ama aklındaki neden olmuyor sorusuna cevap bulursun. Keşke mitozla felan kendi çocuğumuzu doğursak erkeklere gerek kalmasa. Allaaah erkeklere ölüm yaşasın seferoğulları moduna girdim ben yine. Ama yüzün gülsün canım her derdin bi dermanı da vardır rabbim yardımcın olsun. Yaşasın kızkardeşlik

Çok sağol yaa insanın yüzünü güldürüyorsun yaa

Çok sağol yaa insanın yüzünü güldürüyorsun yaa
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Bir kere nasip eden rabbim yine nasip eder inşallah. Bence üstün körü konuştuğunu düşünüp eşin umursamıyo olabilir. Böyle büyük konularda küsüp konuşmamak yerine al karşına enine boyuna herşeyi tüm duygularınla anlat ve onu anla. Çocuk istiyo da herhangi bi sorunun kendisinde olmasından mı korkuyo, çocuğun maddi manevi sorumluluğundan mı korkuyo, yoksa korkmak yerine aman böyle iyi mi diye düşünüyo hepsini öğrenmeye çalış. Öğrendiklernin sonucunda da sen ne yapcaksın onu düşün. Allah herkesin kalbine göre versin inşallah. Erkekleri böyle durumlarda anlamıyorum olayı uzatmak yerne kesin net düşünceni söyle bari biz de ona göre hareket edelim bu ekmek su vs gibi bişey değil ki

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
Haftanin ilk gunu nasil gecti? :)
Benim zordu kuzumla 3 gün beraberdik bugün işe gidince çok özledim senin günün nasıl geçiyor
Umuyorum özgecim, aslında karnım aç birşeuler yeme isteğim var, yemiyorum ama sabitim bakalım bu hafta nasıl geçecek
Ben aslında gün içerisinde çok adım atıyorum ama ylf yanımda değil adımsayarım da yok o yüzden bu listeye hiç katılamadım
Bende 63 — 63.4 arası hergun bu aralıklarda cıkıyorum takıldım kaldım kıramıyorum bunu. 64 te de bır ay cakılmıştım her takıldıgımda yontem degstrmek gerekıyor sanırım
Yöntem ekstradan yürüyüş bandını gündeme getirdim ama bu aralar pek müsait olamadım bakalım yarın yaparım belki :)
Menün güzel canım ben beğendim

şuan krizdeyim valla sinir oldum çıtır çıtır yiyorlar
Hani kiz bende izliyorum gormedim

Bugünki menüm
Sabah
1 h yumurta

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 p etli kuru fasulye

Ara
6-7 anasonlu gevrek (bağımlılık yapıyor sanırım bitsin bir daha almıcam )

Akşam
3 adet fırın tavuk pirzola(biraz da patates havuç dilim 2-3 adet)
1 kase yoğurt

Su:2 lt
Spor: öğlen yarım saat yürüyüş

Yawrukush esmeriiim

Kizlar dugun tarihi belli oldu 18 gun sonra kardesim evleniyor
Su durumda neden dugun yapiyorsaniz derseniz arayi fazla tutmamak icin bir an once olsun istiyorlar

Doğru söylüyorsun canım konuşucam kesin ve net birşey söylesin hani baba olmaya hazır değilse bile bende bu kadar yıpratmam kendimi

Nereden alıyorsun diyetini canım eşim listede değişiklik derken keto felan mı düşünüyorsun
Başka bir ilde bir diyetisyenden online danışmanlık alıyorum canım yok keto düşünmüyorum hazırladığı listeden sıkıldım sanırım farklı şeyler yazmasını isteyeceğim bakalım
Nasilsin canim, isler gucler nasil?
İyiyim kaptanım çok şükür ne diyeyim aynı koşturmaca devam sen biliyorsun bizim işleri :) Sen nasılsın denk düşemiyoruz saat farkından dolayı :)

Menün de sporun da çok güzel :)
Ben de vereyim hemen.

Menümü yazıyorum Mathildablue
Sabah: peynir, haşlanmış yumurta, domates, salatalık biber maydanoz 1 tb ekmeği
Ara: 1 kırmızı elma
Öğle: 2 biber dolma yoğurt salata
Akşam: şehriye çorbası bulgur salata
Ara: şekersiz sütlü Türk kahvesi , kavun
Kaçamak: 1 küçük paket hoşbeş gofret 45 gr ( CEZAMA RAZIYIM)
Spor:6000 Adım
Su: 2.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…