Patates kızarttım sucuk kızarttım omlet yaptım çörek yaptım diyorum sen bitiremezsin bunları bana diyo abla bu ne kiben sadece 2 haşlanmış yumurta 5 yuvarlak ince sucuk dilimi domates peynir yedim ama gözüm kaymıyor desem yalan olur. Tansu kaptanım bugün mottom budur
Eki Görüntüle 2698009
Belkide fazla aceleciyim ama ne yapayım yaa elimde değil kiiOyyy daha çok gençsin be kuzum. Az daha gez dolaş bende yaşın geçiyo sandım. Tabi dktora git bi sorun varmı yapacağın bişey var mı öğren tabi ama daha dur gençliğinin baharındasın. Önce sen yaşa bi gençliğini çocukluğunu sonra anne ol
E English_teacherrr Hoşgeldin canım
Tabikii iyi yapmışsın iradeni ve seni tebrik ederimmmsüpersin Vera sen şimdi yeme cumartesi ödül yaparsın. BiZim İş yerindekilerinde bonkörlüğü Tuttu. Normalde ayda yılda bir bişey alırlar. Dün simit almıştı biri bugün de börek getirmişler ama ben yer miyim yemedim aferin bana canım kendim akıllı kendim daha önce yediklerine say dedim iyi yapmış mıyım
Teşekkür ederimm hoşbuldumHoşgeldiniz
Tabikii iyi yapmışsın iradeni ve seni tebrik ederimmmboşver onlar yesin biz yiyemeyiz biz Bihter Ziyagiliz
Eki Görüntüle 2698043
Hoşbulduk canım
Hoş geldiniz inşallah sağlıkla kalıcı kilolar verirsinizTeşekkür ederimm hoşbuldum
Vera biz 2 sene önceki kış bu ağır yaşamlara sarmıştık. Kızımında hoşuna gidiyordu şişkolar diyerek izliyordu 3 yaşında filandı. Bir gün annemlere gidiyoruz kapıdan aynı ağır yaşamlardaki gibi obez biri çıktı. Kızımın gözleri ayrıldı anneeeee televizyondaki şişkolardaaan demesin mi. Ay yerin dibine girdim ama belki duymuştur da Kilo vermeye karar vermek için başlangıç olmuştur diye kendimi avuttum
Ay çok güldüm
Tabikii iyi yapmışsın iradeni ve seni tebrik ederimmmboşver onlar yesin biz yiyemeyiz biz Bihter Ziyagiliz
Eki Görüntüle 2698043
Hoşbulduk canım
Hosgeldin tekrar
Ben Zeynep kaptan yardimcisi. Spordan sorumluyum :))
Ilk sayfa nin Ilk postunu okumani tavsiye ederim
Pazartesi kontrol tarti günü.
Cuma tarti günü. Fotograf cekip tarti sonucu paylasiyoruz. Ilk 2 hafta deneme süresi
[/QUOTE
Teşekkür ederim memnun oldum zeynepokurum ilk msjı da ayrıntılı bi şekilde hergün menü müzümü paylaşmamız gerekiyo demi
Evdeyim genelde ama evde de leslie yapıyorum küçük oğlum var bi tane 2 yaşında pek çıkamıyorum dışarıEvet canim E English_teacherrr
Her aksam menu, su ve spor paylasimi yapiyoruz
ES yarismasida var Cuma günü yeni es belirliyorBirgaripanne kaptan yardimcisi.
Sen menü ve su bildirimindeYawrukush kaptanimizi etiketle. Spor da beni ❤
Gun icinde aktif misin? Evde misin? ☺
Leslie yapiyor isen sahaneEvdeyim genelde ama evde de leslie yapıyorum küçük oğlum var bi tane 2 yaşında pek çıkamıyorum dışarı
Aa ben normalde kayseriliyim ama sivasa gelin geldim 5 sene olacakLeslie yapiyor isen sahane
Kucuk cocuk olunca bazen o bile zorluyor. Onemli olan dogru vakti bulmak ve yapma istegi.
Belirli bir diyet uyguluyor musun yoksa kafana gore mi?
Bu arada yurtdisi dogumluyum ama annemler sivasli :))
Takıma bir leslie sever daha gelmişşşş bende spor olarak genelde leslie yapıyorumEvdeyim genelde ama evde de leslie yapıyorum küçük oğlum var bi tane 2 yaşında pek çıkamıyorum dışarı
Takıma bir leslie sever daha gelmişşşş bende spor olarak genelde leslie yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?