Rica ederim canımEnerjine hayranım canım ya maşallah beni inanılmaz motive ediyorsun enerjinle çok teşekkür ederim
Spor yaparken suyumu almayi unutmasaydim is sonrasi 2,5 olurdu. Yarin daha iyi Olur umarim
Yediklerine bakinca gayet dengeli. Tek karbonhidrat simit den. Gerci incir de ama dengeli bence.
Spor ve su sahane
Hayirdir canim ne oldustitch canım nasılsın nasıl geçti günün
Sabah:5 zeytin 1 h yumurta
O kadar başkada birşey yemedim
5 saat yürüyüş yaptım
3.5 litre su içtim
Bu gün pek moralim yerinde değil üzgünüm biraz
Hayirdir canim niye uzgunsun?
iş ortamın masa başı mı Nasıl canım, ben oturarak çalışıyorum ve 500 ml şişeden içiyorum hep. Benim için içim daha kolay oluyor. Öğleden önce 1 öğleden sonra minimum 1 lt hedefim. Çok su içtikçe wc ihtiyacı oluyor böylece hareket etmiş oluyorum
BilmiyorumHayirdir canim ne oldu
BilmiyorumHayirdir canim niye uzgunsun?
Bende dun kek yapmistim. Yemedim bugun de kalani kahve yaninda yedi esim. Birde pizza coregi yaptim cocuklara. Onada dokunmadim.simit en sevdiğim fırındandı dayanamadım. İncir de takip ettiğim bir doktor çok faydalı demişti dönemi bitmeden yiyeyim dedim. 17 Ağustos önce nerdeyse hergün 1 simit kahvaltımdı şükür kurtuldum. Akşam eşim çay yanına profiterol almış normalde 2-3 tane yerdim ama burda size karşı sorumluluğum var diye hiiiç oralı bile olmadım.
Yaninda olup sarilmak isterdim sanaBilmiyorumbelkide suç bende belkide ben çok abartıyorumdur bilemedim
3 yıldır çocuğumuz olmuyor bundan 1 tıl önce iki aylık bebeğim karnımda öldü ve ben bir yıl hiç dr gitmedim hep eşimin demesini bekledim ama hiç bir şekilde konusu bile açılmadı ve ben Cumartesi günü söyledim ben anne olmak istiyorum dedim bana olmuyor ne yapalım falan dedi çok zoruma gitti dr git diyorum erteliyor beraber gidelim diyorum istemiyor benimle dr gelmiyor bilmiyorum çok üzülüyorum bazen öyle bir noktaya geliyorum ki sevmiyorsan uzatmayalım diyorum tık yok ne gidebiliyprum ne kalabiliyorum çok sıkıldım artık
Bende dun kek yapmistim. Yemedim bugun de kalani kahve yaninda yedi esim. Birde pizza coregi yaptim cocuklara. Onada dokunmadim.
Suan acikmaya basladim. Yatmaya gidecegim. Yoksa esimin yedigi fistik dan bir avuc alacagim
Bilmiyorumbelkide suç bende belkide ben çok abartıyorumdur bilemedim
3 yıldır çocuğumuz olmuyor bundan 1 tıl önce iki aylık bebeğim karnımda öldü ve ben bir yıl hiç dr gitmedim hep eşimin demesini bekledim ama hiç bir şekilde konusu bile açılmadı ve ben Cumartesi günü söyledim ben anne olmak istiyorum dedim bana olmuyor ne yapalım falan dedi çok zoruma gitti dr git diyorum erteliyor beraber gidelim diyorum istemiyor benimle dr gelmiyor bilmiyorum çok üzülüyorum bazen öyle bir noktaya geliyorum ki sevmiyorsan uzatmayalım diyorum tık yok ne gidebiliyprum ne kalabiliyorum çok sıkıldım artık
Bilmiyorumbelkide suç bende belkide ben çok abartıyorumdur bilemedim
ooh harikasın bence de hemen yat bazen durduramıyor insan kendini
Bilmiyorum konuşmuyorm 2 gündürEvlenmeden önce konustunuz mu cocuk isini?
Belki hazir hissetmiyor kendini veya ekonomik yonden dolayi. O yuzden doktora ikna olmuyordur
Tabi bu onu hakli gostermez.
Önce isteyip istemedinin ogren. Sonra senin icin Anne olmanin ne kadar onemli oldugunu anlat
Kiyamam Sana ya.
Uzme kendini
Çok teşekkür ederimabarttığını düşünüp kendine haksızlık etme. Evlenmeden önce dermiydi sana çocuk istemiyorum diye. Bu şekilde kartlarını açık oynayıp çocuk istemeyenlere saygı duyuyorum ancak aksi bir durumda isteyene büyük haksızlık. Erkeklerin doktor takıntısını anlamak zor.. sen gitsen eşinle gitmeni ister doktor çünkü 3 yıl olmuş. Hoş normal yolla gebe kalabilmişsin bir kere ama bir ilaçlık bir iğnelik sıkıntı var belki ama bunu gitmeden bilemezsiz. İşin çok Zor gerçekten rabbim gönlüne göre versin canım
Çook teşekkür ederimYaninda olup sarilmak isterdim sana
Bir sucun oldugunu dusunmuyorum
Ama esin cocuk sevmiyordur belki
Peki sen olmuyorsa bitsin dediginde tepkisi ne oluyor hic sinirlenmiyor mu
Ben oyle bisey desem esim evi yikar bilemedim
Tedavimi gormustunuz peki yada simdi korunuyor musunuzÇook teşekkür ederimÇocukları çok sever yiğenlerini çok seviyor kızıyor ben öyle deyince anlamadım gurur mu yapıyor bilmiyorum aklım çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?