azmini kutluyorum canım inşallah cuma günü karşılığını fazla fazla alırsın. Suya çubuk tarçın koysan o şekilde içince şekeri dengeliyor. İhtiyacını bastırır belki
Evde var sabah atayim bi.
Umarim ama cok cins benim vucud. Vermezsem aglarim. Suan yine Masterchef izliyorum aciktim :)) cok pis bogaz oldum ciktim ya
Umarim ama cok cins benim vucud. Vermezsem aglarim. Suan yine Masterchef izliyorum aciktim :)) cok pis bogaz oldum ciktim ya
ben de izliyordum kızımı yatırmaya kalktım ve canım sebzeli bulgur pilavı istiyor
Kizlar masumlar apartmanini izleyin o zamanben de izliyordum kızımı yatırmaya kalktım ve canım sebzeli bulgur pilavı istiyor
İyi akşamlar Kızlar, bugün çok halsizlik var üzerimde
İlk öğünüm kıymalı patlıcan musakka ve yoğurt
16 gibi midem yandı muz yedim
Akşam zeytinyağlı pırasa
Adım sayım 9500
Su 3 lt
İp atlayacaktım ama elim kolum kalkmıyor yapamam sanıyorum
Arrietty_
İyi o zaman şanslısın bu durumdaBenimde arpa Sehriye pilavi :)) evde yok ne arpa ne Bulgur. Pek bulamam zaten burda marketde. Canim istedi yarin alayim yapayim durumu yok sukur
Kizlar masumlar apartmanini izleyin o zaman
Allah yardimcimiz olsun dizi sektorunun yenilenmesi ile hepimiz psikotitiz olucazOnda da surekli beynimi yoruyorum. Analiz edip duruyorum. Sunda yetisitilirken su eksik olmus o yuzden boyle diye dusunmekden. Yoruyor beni. Cuma tekrarini az izledim. Bugun de 2 dk dayana bildim.
Kızlar merhaba tabloda bir hatam varsa gözden kaçırdığım söylerseniz düzenlerim tekrar sporlar şahane
Eşler İp Atlama Adım Sayısı Leslie Mil TOPLAM PUAN(PAZAR) @blume90
@Mavimeltem34560 @MorVampirella
@_Vera_600 4759 7 @sserendipity
@Beklenen2100 27000 @esmeriiim
@bnnuG GCA
Arrietty_ 1500 39355 2 Hyt-123
stitch 25462 21024 @aydingelini
@Hyperborea177000 7000
Arrietty_ kaptanım puanlamada milleri 15 dkdan mı yapcaz yoksa farklı mı yapcaksın bilemediğim için boş bıraktım
Yok adım yanlış olmuş galiba ben zaten dün 22 bin adım attım onu eklememişsin sanırsam bide bu günde 14 bin adım attım 1000 defada ip atladım canım onuda eklersen sevinirim
Havalardan veya kendini cok mu yordun? Gecen hafta baya aktifdin sporda. Acisi simdi cikiyor olabilir
@_Vera_ da seninle ayni durumda. Gerci onun sporlari hep guzel. Aliskin misin canim spora?
Menu ve suya diyecek birseyim yokm adim da super
canımm adımları yanlış yazmışsın ben dün zaten 22 bin adım attım bu gün de 14 bin adım attım 1000 de ip atladımKızlar merhaba tabloda bir hatam varsa gözden kaçırdığım söylerseniz düzenlerim tekrar sporlar şahane
Eşler İp Atlama Adım Sayısı Leslie Mil TOPLAM PUAN(PAZAR) @blume90
@Mavimeltem34560 @MorVampirella
@_Vera_600 4759 7 @sserendipity
@Beklenen2100 27000 @esmeriiim
@bnnuG GCA
Arrietty_ 1500 39355 2 Hyt-123
stitch 25462 21024 @aydingelini
@Hyperborea177000 7000
Arrietty_ kaptanım puanlamada milleri 15 dkdan mı yapcaz yoksa farklı mı yapcaksın bilemediğim için boş bıraktım
Çok pis bişey ya diz kapaklarım inanılmaz ağrıyor onu kullanınca lisedeyken kullandım çok günde 45 dk felan ama sonra dizlerim mahvolduEliptik evet. Bende de vardi. Süs olarak duruyordu resmen. Sattim gitti
Her aksam yaparim derken her aksam bakmakla yetindimciktigim zaman da kizim Bende yapacagim der Yarim kalirdi
Evet sizin tablo bi tuhaf olmuş onu neden öyle yapmışım ki düzelteyim hemen bilgisayara bi program kuruyorum aşırı kasıyor 60 GBlık bişey deliye çevirdi donuyor felan ondan yaptığım da karıştı özür dilerimcanımm adımları yanlış yazmışsın ben dün zaten 22 bin adım attım bu gün de 14 bin adım attım 1000 de ip atladım
Çok pis bişey ya diz kapaklarım inanılmaz ağrıyor onu kullanınca lisedeyken kullandım çok günde 45 dk felan ama sonra dizlerim mahvolduBirgaripanne kırık olmasa sana gönderirdim valla süs gibi duruyor ama erkek kardeşim sağ olsun parçaladı gösterge kısmını koltuğunu pedallarını 10 dkdan sonra yerle bir oluyor alet
canımm adımları yanlış yazmışsın ben dün zaten 22 bin adım attım bu gün de 14 bin adım attım 1000 de ip atladım
Kaptanım hata yapmışım şimdi girip düzeltiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?