Olurmu canımm ne özürü yaaEvet sizin tablo bi tuhaf olmuş onu neden öyle yapmışım ki düzelteyim hemen bilgisayara bi program kuruyorum aşırı kasıyor 60 GBlık bişey deliye çevirdi donuyor felan ondan yaptığım da karıştı özür dilerim
Torpil mi en sevdiğim,ne yapıyoruzAman aman uzaaaakkkkllaaaaasssss
Aaa hemen torpil yapalim sana
Hosgeldin canim ben kaptan yard tans
2 cocuk annesi 3 4 ayda 15 kilo veren ama 3 aydir kitlenen
Tabi bu benim sucum
Aaa biz hic baslamayalim o zaman
Eşim inşallah bu haftada takım olarak birinciliği görürüz
Mor Vampirella eşim ben bugün spor yapamıcam galiba leslieyi açtım ama kollarım bacaklarım çok yorgun eğer yürüyüşe çıkmazsam başka bi spor yapamıcam beni affet
Merhaba eşimm :)Mor Vampirella eşim daha fazla bişey yememek için menümü bildiriyorum
Sabah 5 ince dilim sucuk 2 haşlanmış yumurta peynir domates
Akşam 3 yk etli güveç 1 kase cacık 2 köz kapya birde ekmek yemediğim için yerine 2 yk makarna yedim
Akşam fazla oldu sanki biraz
Spor yapamadım bugün vücudum halsiz
Su 2 lt
Taytimizi giyiyoruzTorpil mi en sevdiğim,ne yapıyoruz
İyi aksamlar. Yogundum biraz giremedim.
M Mavimeltem
Kahvaltı: 2 yumurta, peynir, domates,salatalık
Aksam: karnıyarık ve pirinc pilavı
Spor:6200 adım sadece
Su:2lt
[/QUOTE
İyi akşamlar ben de çok sık giremiyorum
Menü
Sabah: sebzeli omlet 2 tb ekmeği
Ara: kefir
Öğle: etli sebze yemeği salata
Akşam: meyveli smoothie
Spor: 6000 adım
Su:2.5 lt
Eşler | İp Atlama | Adım Sayısı | Leslie Mil | Toplam |
M Mavimeltem | 34560 | |||
@_Vera_ | 600 | 47059 | 7 | |
B Beklenen2 | 100 | 27000 | ||
| ||||
G
GCA
| 1500 | 39355 | 2 | |
| 3000 | 43666 | ||
| 14000 |
ben spora hiç alışkın biri değildim hayatım masa başı günde maks 13 bin adım felandı ama leslie felan asla öyle bişey yok şimdi düzene binince kaslarım diyo bacım sen hayırdırHavalardan veya kendini cok mu yordun? Gecen hafta baya aktifdin sporda. Acisi simdi cikiyor olabilir
@_Vera_ da seninle ayni durumda. Gerci onun sporlari hep guzel. Aliskin misin canim spora?
Menu ve suya diyecek birseyim yokm adim da super
Tamamdır kaptanımCanim pazar gunu dondurma olmamis, gerisi guzel..
Suyu ne kadar cok icmissin, dikkat et su zehirlenmesi diye bir sey var Allah korusun, basina gelmesin kuzum..
Guzel birgun olmus canim...
Hain kofteler 2 gundur balik yiyen yiyenee ahhh ahhhh :))
Cok guzel birgun olmus canim, sporunu biraz daha arttir firsatin olursa :)
Misir ekmegiiiiii sizlerin menulerini okurken ben nasil kilo vereyim, imkansiz :)))
Canim link burada, istersen kopyala yapistir yapip yazabilirsin basari hikayeni :)))
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Eveeeet eski ekürim @giustizia_ ayağını sürüdü Ve peşinden ben de mezun olduuum Öncelikle kilo alma hikayemle başlayım Üniversiteye başlarken 56-58 arası idim Sonra 2-2,5 saat gidiş aynı şekilde de geliş günde 5 saate yakın yol gidiyordum 2 saat yol gidince evde kahvaltı bile yapsam acıkıyor...www.kadinlarkulubu.com
Cok guzel birgin olmus canim, siskinligin gecer diye tahmin ediyorum regliden olmustur...
Canim menulerini firsat bulursan yaz diye anlasmistik ,firsatin yoksa direk muaf tutarim dert etme..
Ben aliskanlikla etiketlemisim seni..
Nasil gidiyor tasinma isleri, kolayliyor musun isleri canim :)
Cok guzel bir menu, su ve egzersiz olmus canim.
Epey alistin gibi hissediyorum diyetine, takima, her seye..
Bir ihtiyacin, yardimci olabilecegim bir sey var mi?
Cumartesi gununu odule saydim Eminecim ,onun haricinde her sey bu tasinma telasina ragmen cok cok guzel olmus :))
Dondurma olmasaymis her sey supermis gulum..
Eşim menün çok güzel kapya yarım ama ben günde 2 tane yiyorum ölüyorum kapya diye hele közleyince. Adım sayın da süper harika bir gün olmuş tebrik ederimSabah
1 yumurta ile soğan yahnisi
1 kk dil peyniri
1 kk beyaz peynir
1 dl ekmek
1/2 domates 1/2 yeşil biber 1/2 kapya biber
3 siyah zeytin
Öğle
1 kase ezogelin çorba
Akşam
Tavuk sote
Salata
2 yk makarna
Su 1,5 L
Spor 15851 adım 793 puan
10 dk pilates 70 puan
Toplam 863 puan
Yawrukush Arrietty_ @_Vera_
Geçmiş olsun canımKusura bakma kedim rahatsızdı. 2 gündür anesteziden kendine gelemedi. Şimdi yeni yeni dengesini sağlıyor.
Bugün
Sabah: peynir,salam,domates,1 dilim ekmek
Öğle: çorba,salata,sebze yemeği,1 dilim ekmek
Akşam: Ayran,2-3 kaşık makarna,tavuk sote
Su:2lt
Spor: chloe ting 9. Gün
Vaaoov sevdim bu sözüYeni bir soz ogrendim
Opmeye niyeti yok yanagin yerini soruyor
Tabak çok zengin oluyor ben de yarım koyuyorum yarılarını da eşimin tabağına koyuyorum :) Yarın işte olacağım aktif olamam epeydir işe yemek götürmeyi boşladım yarın için brokoli haşlıyorum yanımda götüreceğim üzerine zeytinyağlı sos yapıp dökeceğim :)Eşim menün çok güzel kapya yarım ama ben günde 2 tane yiyorum ölüyorum kapya diye hele közleyince. Adım sayın da süper harika bir gün olmuş tebrik ederim
Çok sağlıklı bi menü olur yarın işinde kolaylıklar dilerim canımTabak çok zengin oluyor ben de yarım koyuyorum yarılarını da eşimin tabağına koyuyorum :) Yarın işte olacağım aktif olamam epeydir işe yemek götürmeyi boşladım yarın için brokoli haşlıyorum yanımda götüreceğim üzerine zeytinyağlı sos yapıp dökeceğim :)
Teşekkür ederim canım bu aralar brokoliyi akşam menülerimde sık sık kullanacağım ve kabakÇok sağlıklı bi menü olur yarın işinde kolaylıklar dilerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?