İf yapabilirsin mesela belki işe yarar vermende çünkü spor da yapıyorsun ve beslenmen düzgünGunaydin
Duzgun beslenme iyi spor yapiyorum diye tartiya ciktim. Gram oynama yok ya.
Yeme seklimi az degistirecegim
Veraa benim gittiğim bir diyetisyen kahvaltıda 2 közlenmiş kapya veriyordu neden dedim metabolizma hızlandırıyor demişti. Ben De çok severiöEşim menün çok güzel kapya yarım ama ben günde 2 tane yiyorum ölüyorum kapya diye hele közleyince. Adım sayın da süper harika bir gün olmuş tebrik ederim
Gunaydin
Kapya biliyor bu işiiiiiVeraa benim gittiğim bir diyetisyen kahvaltıda 2 közlenmiş kapya veriyordu neden dedim metabolizma hızlandırıyor demişti. Ben De çok severiö
GünaydınnnHerkese Günaydın bayanlar çoook güzel bir gün geçirirsiniz inşallah
Günaydın canımm üzerimden dozer geçmiş gibi uyanıyorum 2 gündür. Bugün sporum ev işi olacak galiba evde liseli bir erkek kardeş de varsa tabii ev savaş yeri bi görsen sabah kalkmış evde top oynamış saksıyı devirmiş toprağa basa basa gezmiş
BendeGeçmiş olsun canım
Vaaoov sevdim bu sözü
Buraya gelse bende alicamTeşekkür ederim canım bu aralar brokoliyi akşam menülerimde sık sık kullanacağım ve kabak
Cumadan sonra degistir sok yapGunaydin
Bende yapayim hatta konservesini de yapayim kisin cok pahali oluyor bahcemden yapip koyayim simdidenVeraa benim gittiğim bir diyetisyen kahvaltıda 2 közlenmiş kapya veriyordu neden dedim metabolizma hızlandırıyor demişti. Ben De çok severiö
Gunaydin kizlar
Bende
Buraya gelse bende alicam
Cumadan sonra degistir sok yap
Bende yapayim hatta konservesini de yapayim kisin cok pahali oluyor bahcemden yapip koyayim simdiden
Bizde 10 kg alıp fırında közlettirip evde paketlere koyup buzluğa atıyoruz. Konserve yapmaya annemde çok çekiniyor zehirlenmesi felan oluyormuştabi tabi kışın el değmiyor. Valla ben normal közleyip atıyorum buzluğa tansu
Taytimizi giyiyoruz
Yabanci bir muzik acip
Yurumus gibi yapiyoruz
Bencedeee ayyyyyyGünaydın canımm üzerimden dozer geçmiş gibi uyanıyorum 2 gündür. Bugün sporum ev işi olacak galiba evde liseli bir erkek kardeş de varsa tabii ev savaş yeri bi görsen sabah kalkmış evde top oynamış saksıyı devirmiş toprağa basa basa gezmişakşama kadar ancak temizlenir her yer. Bi de kalkmış diyo abla bu evi bi süpürün her yeri pislik götürüyor bırak leslieyi,
Ex eşimmm leslie dedin beni kalbimden vurdunSelam kizlar nasilsiniz, gelemiyorum bir turlu. ara ara geliyorum alinti yapiyorum ama yazamadan cikiyorum
Hyt-123 esim harika gidiyorsun, sporlarin sahane bu hafta, bugun boyun agrim biraz daha az, biraz leslie yapiyi bari ben de
Çokkk geçmiş olsun canımmmm dikkat et amannSelam kizlar nasilsiniz, gelemiyorum bir turlu. ara ara geliyorum alinti yapiyorum ama yazamadan cikiyorum
Hyt-123 esim harika gidiyorsun, sporlarin sahane bu hafta, bugun boyun agrim biraz daha az, biraz leslie yapiyi bari ben de
kardesin de ilerde bu sayfalarda olucak deneseGünaydın kızlar kardeşim bu sabah isyan etti yeter ben diyette değilim bana patates kızartın sucuk yapın çörek börek yapın diye. Ona patates kızartıyorum ama ağzıma bile sürmicem. Ilık limonlu suyumu içmeye başladım. Hepinize çok güzel bir gün diliyorum. @MorVampirella eşim nasılsın?
Canim, eski alintilar kaybolmus nedense.Haklısın çok teşekkür ederim ☺ 21 yaşındayım
tek kelimeyle harikaYok adım yanlış olmuş galiba ben zaten dün 22 bin adım attım onu eklememişsin sanırsam bide bu günde 14 bin adım attım 1000 defada ip atladım canım onuda eklersen sevinirim ♥
cok az olmus ama bustitch canım nasılsın sesin çıkmıyor
Menümü yazayımmm
Sabah hiç bir şey yemedimm iştahım yoktuu
Saat 3.30 3 mandalina bir armut
Başkada birşey yiyemedim
Akşamda 2 mandalina daha yedim işte
2.5 lt su
2.30 saat yürüyüş 1000 ip atladım ♥
canim ama dizlere dikkat, bir kere sorun olunca bir daha hep ugrasiyorsun. ben cok spor yapardim, squat en sevdigim hareketti ve hic zorlanmazdim. artik 10 tane bile yaparsam dizlerim sisiyor yuruyemiyorumÇok pis bişey ya diz kapaklarım inanılmaz ağrıyor onu kullanınca lisedeyken kullandım çok günde 45 dk felan ama sonra dizlerim mahvolduBirgaripanne kırık olmasa sana gönderirdim valla süs gibi duruyor ama erkek kardeşim sağ olsun parçaladı gösterge kısmını koltuğunu pedallarını 10 dkdan sonra yerle bir oluyor alet
gunaydin esim, yettim. bugun buralarda olucam ☺☺
zaten sen heves ettiriyorsun, yoksa koltuga uzanip butun gun tv izlerimEx eşimmm leslie dedin beni kalbimden vurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?