Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydın dunku menumu yazayım
Sabah kahve
Öğle 13:00 omlet peynır zeytın domates
Ara sütlü kahve bir mınık elma
Aksam sulu kofte ve 2 yemek kasıgı bulgur pilavı
Bi tane kacamak yaptım cocuklar yerken dayanamadım bir küçük ekler yedım tek lokmada attım agzıma gene olsa gene yaprım
Su 2 lt
Spor leslie 2 mil
Yawrukush vera bnnu

Gunaydin
Duzgun beslenme iyi spor yapiyorum diye tartiya ciktim. Gram oynama yok ya.
Yeme seklimi az degistirecegim
İf yapabilirsin mesela belki işe yarar vermende çünkü spor da yapıyorsun ve beslenmen düzgün

Eşim menün çok güzel kapya yarım ama ben günde 2 tane yiyorum ölüyorum kapya diye hele közleyince. Adım sayın da süper harika bir gün olmuş tebrik ederim
Veraa benim gittiğim bir diyetisyen kahvaltıda 2 közlenmiş kapya veriyordu neden dedim metabolizma hızlandırıyor demişti. Ben De çok severiö

Veraa benim gittiğim bir diyetisyen kahvaltıda 2 közlenmiş kapya veriyordu neden dedim metabolizma hızlandırıyor demişti. Ben De çok severiö
Kapya biliyor bu işiiiii ben yeşil biber yemek dışında salatada bile yemem içinden seçerim çocukluğumdan beri ama kapya içib kurşun atar kurşun yerim o kadar seviyorum. Bu bilgi beni çok mutlu etti

@_Vera_ Arrietty_ stitch günaydınn kızlarr
Herkeseeee günaydınnn canlarımmm
Nasılsınız nasıl gidiyor spor diyet hayat
Günaydın canımm üzerimden dozer geçmiş gibi uyanıyorum 2 gündür. Bugün sporum ev işi olacak galiba evde liseli bir erkek kardeş de varsa tabii ev savaş yeri bi görsen sabah kalkmış evde top oynamış saksıyı devirmiş toprağa basa basa gezmiş akşama kadar ancak temizlenir her yer. Bi de kalkmış diyo abla bu evi bi süpürün her yeri pislik götürüyor bırak leslieyi,

Gunaydin kizlar

Geçmiş olsun canım

Vaaoov sevdim bu sözü
Bende
Teşekkür ederim canım bu aralar brokoliyi akşam menülerimde sık sık kullanacağım ve kabak
Buraya gelse bende alicam
Gunaydin
Duzgun beslenme iyi spor yapiyorum diye tartiya ciktim. Gram oynama yok ya.
Yeme seklimi az degistirecegim
Cumadan sonra degistir sok yap
Bende yapayim hatta konservesini de yapayim kisin cok pahali oluyor bahcemden yapip koyayim simdiden

tabi tabi kışın el değmiyor. Valla ben normal közleyip atıyorum buzluğa tansu
Bizde 10 kg alıp fırında közlettirip evde paketlere koyup buzluğa atıyoruz. Konserve yapmaya annemde çok çekiniyor zehirlenmesi felan oluyormuş

Bencedeee ayyyyyy

Selam kizlar nasilsiniz, gelemiyorum bir turlu. ara ara geliyorum alinti yapiyorum ama yazamadan cikiyorum
Hyt-123 esim harika gidiyorsun, sporlarin sahane bu hafta, bugun boyun agrim biraz daha az, biraz leslie yapiyi bari ben de
Ex eşimmm leslie dedin beni kalbimden vurdun

Selam kizlar nasilsiniz, gelemiyorum bir turlu. ara ara geliyorum alinti yapiyorum ama yazamadan cikiyorum
Hyt-123 esim harika gidiyorsun, sporlarin sahane bu hafta, bugun boyun agrim biraz daha az, biraz leslie yapiyi bari ben de
Çokkk geçmiş olsun canımmmm dikkat et amann

kardesin de ilerde bu sayfalarda olucak denese
Haklısın çok teşekkür ederim ☺ 21 yaşındayım
Canim, eski alintilar kaybolmus nedense.
Yasin daha cok gec, stres bu konuda en buyuk engeldir. sen doktora esin olmadan git, bir yumurta sayisina baksin istersen ama endise etme. esin istemiyorum dedi mi kesinlikle? istememek ile ertelemek ayri seyler cunku. ben de senin yaslarinda evli bile degildim, evlendigimde de kendimi hazir hissetmem de cok uzun surmustu :)
allah gonlunuze gore versin, istediginiz zaman olsun insallah
Yok adım yanlış olmuş galiba ben zaten dün 22 bin adım attım onu eklememişsin sanırsam bide bu günde 14 bin adım attım 1000 defada ip atladım canım onuda eklersen sevinirim ♥
tek kelimeyle harika
cok az olmus ama bu
bugun biraz daha yemeye calis olur mu, besleyici guzel bir salata, yogurt, bakliyat veya et/balik
canim ama dizlere dikkat, bir kere sorun olunca bir daha hep ugrasiyorsun. ben cok spor yapardim, squat en sevdigim hareketti ve hic zorlanmazdim. artik 10 tane bile yaparsam dizlerim sisiyor yuruyemiyorum
dizleri hatta hicbir kasi cok zorlamadan sadece ufak denemelerle yapmali. mesela 2x10 squat yapabiliyorsan 2x12 dene, 2x20 yapmaya calisip yuklenme cok. 2x12ye alisinca bu kez 2x15 vs arttirarak gitmeli
kosu dizlere cok kotu gelirmis, o bozdu beni sanki
@_Vera_ Arrietty_ stitch günaydınn kızlarr
Herkeseeee günaydınnn canlarımmm
Nasılsınız nasıl gidiyor spor diyet hayat
gunaydin esim, yettim. bugun buralarda olucam ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…