Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pesto26 canim hic yoksun, devam edebilecek misin takima?
@1delimavi , @BlueSkyyyy nasilsiniz kizlar?
@fyzanur sen nasilsin gulum?
Biraz karışık bi dönemdeyim ama bi yandan da if denemeleri yapıyorum yani yarın eksi olursam devam edeyim bence değilse de gereksiz eşya gibi durup enerjiyi düşürüyorum galiba bazen garip dönemler olur ya onlardan birindeyim.

Hahah iste o ben. Zorlamasam hic su icmeden bitirdigim gun oluyor

Cok cok cok cok canim benim...

Eminecim aklimdasin, tasindiniz demek cok sevindim..
Buyuk kismini atlattin gulum, artik firsatin oldukca yerlestirirsin..
Ufakliklarla, isinle, bu kadar yukun altinda hallettin ya bu isi ,inan ayakta alkisliyorum.
Cok guclu bir kadinsin sen, masallah sana canim...
Huzurla, mutlulukla, saglikla, agiz tadiyla oturun...

Enerji dusurmek ne demek, ben kendi adima senin sohbetini ozluyorum, yaramaz kiz cocugu mesajlarini, neseli hallerini..
Hepimizin hayatinda zor donemler oluyor pestom, keske elimden senin icin bir sey gelse..
Her sey yoluna girsin, sende aramiza don, ozaman devam ediyoruz yolumuza ,izin falan yok :)))

Hahah iste o ben. Zorlamasam hic su icmeden bitirdigim gun oluyor
Canim sanki meyve fazla olmus bugun..
Smoothie var, elma var, muz var..
Birde aksam kisir var..
Bugun tarti gunumuz ya, tartidan onceki menulerine dikkat et canim..:)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
aydingelini
esmeriiim 30M
@MorVampirella SPOR?
M Mavimeltem 30M 50S
Hyperborea17 15DK ADIMLAMA
@_Vera_ 50M
stitch MUAFMUAFMUAFMUAF
G GCA MUAF
Mathildablue
E English_teacherrr MUAF
Arrietty_
@Smneapdullah
B Beklenen2 30M
sserendipity MUAFMUAFMUAFMUAF
bnnu MUAFMUAFMUAF

Gunaydin guzel arkadaslarim, hem gununuz cok keyifli gecer, hemde cok guzel eksiler gorursunuz umarim.

Ac karnina, mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz tartilip, fotografli kilo bildirimlerinizi en gec saat 17'ye kadar yapmaniz gerekiyor.

Tarti sonrasinda ODUL ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da cumartesi gunu odul ogunlerinizi yapabilirsiniz. (Yeni gelen arkadaslarim icin odul ogununu aciklamam gerekirse, cuma tartisi sonrasi,cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla, bir ogun dilediginiz seyleri yiyebilirsiniz.Bunun cezasi yok. :))

amin canim inşallah. en onemlisi en cok istedigim huzurla mutlulukla oturmak.

Gunaydin lizmsr
Gram vermemisim
Eki Görüntüle 2699212
Ise yuruyorum suan ve parmaklarimi karalamaya usendim

IF. Degil de farkli bir beslenme deneyecegim bugun den itibaren
G GCA Yawrukush

günaydın eşim aynı olmak artı olmaktan iyidir diyelim. Aslında bu hafta iyiydin ben eksi bekliyordum ama bazen vücut kitliyor kendini. Umarım önümüzdeki hafta güzel bir eksi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…