Biraz karışık bi dönemdeyim ama bi yandan da if denemeleri yapıyorum yani yarın eksi olursam devam edeyim bencepesto26 canim hic yoksun, devam edebilecek misin takima?
@1delimavi , @BlueSkyyyy nasilsiniz kizlar?
@fyzanur sen nasilsin gulum?
Hahah iste o ben. Zorlamasam hic su icmeden bitirdigim gun oluyorTeşekkür ederim :) İnşallah öyle olur :)
Bugün suyu arttırmaya çalışacağım çok az içiyorum 1,5 L az bence. Diyetisyenime dedim az içiyorum diye benim güde 2 bardak su içen danışanım var üzülme dedi
Cok cok cok cokCanım kaptanım yaemin ol yazarken ben de çok çok duygulandım ... Senin yerin de bende çok çok özel, bunu söylememe bile gerek yok, sen de hem harika bir insan hem harika bir kaptan hem de harika bir yol arkadaşısın Bir selam da ben çakıyorum 🖐
Her şey için teşekkürler canım kaptanım
Eminecim aklimdasin, tasindiniz demek cok sevindim..iyi geceler kizlar. dun taşındık şükür. baya yorucu bir surec oldu. tabi esyalari eve getirmekle is bitmiyor. yerlestirme ne kadar surer bilmiyorum.Yawrukush kaptanciiim yarina eksi görürüm insallah. pazartesi -100 düm.
B Beklenen2 canim hic iyi bir es olamadim biliyorum. tasinma haftasina denk geldi. canli dersler, cocuklar, esya toplama derken gece 2 lere kadar ayaktaydim firsat bulup yazamadim. ins bu hafta cok guzel kilolar gider
Arrietty_ canim menu ve sporlarimi yazamadim ama guzel adimlar attim. akilli bileklik aldim bende attığım adim sayisini gordukce gaza geliyorum. hatta hemen fotolarini atayim. bunlar dun ve bugünün.insallah guzel kilolar gitmiştir..
Enerji dusurmek ne demek, ben kendi adima senin sohbetini ozluyorum, yaramaz kiz cocugu mesajlarini, neseli hallerini..Biraz karışık bi dönemdeyim ama bi yandan da if denemeleri yapıyorum yani yarın eksi olursam devam edeyim bencedeğilse de gereksiz eşya gibi durup enerjiyi düşürüyorum galiba bazen garip dönemler olur ya onlardan birindeyim.
MenümMathildablue
Sabah: şeftalili smoothie
Ara: elma çiğ fındık
Öğle: zeytin peynir domates biber haşlanmış yumurta
Ara: muz
Akşam: bir büyük tabak kısır
Spor yapamadım bugün yağmurluydu hava içim karardı
Su:1.5 lt
Canim sanki meyve fazla olmus bugun..Hahah iste o ben. Zorlamasam hic su icmeden bitirdigim gun oluyor
Isim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| |||||||
| 30M | ||||||
@MorVampirella | |||||||
M Mavimeltem | 30M | ||||||
| 15DK ADIMLAMA | ||||||
@_Vera_ | |||||||
| MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | |||
G GCA | |||||||
| |||||||
E English_teacherrr | |||||||
| |||||||
@Smneapdullah | |||||||
B Beklenen2 | |||||||
| MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | |||
| MUAF | MUAF | MUAF |
amin canim inşallah. en onemlisi en cok istedigim huzurla mutlulukla oturmak.Cok cok cok cokcanim benim...
Eminecim aklimdasin, tasindiniz demek cok sevindim..
Buyuk kismini atlattin gulum, artik firsatin oldukca yerlestirirsin..
Ufakliklarla, isinle, bu kadar yukun altinda hallettin ya bu isi ,inan ayakta alkisliyorum.
Cok guclu bir kadinsin sen, masallah sana canim...
Huzurla, mutlulukla, saglikla, agiz tadiyla oturun...
Enerji dusurmek ne demek, ben kendi adima senin sohbetini ozluyorum, yaramaz kiz cocugu mesajlarini, neseli hallerini..
Hepimizin hayatinda zor donemler oluyor pestom, keske elimden senin icin bir sey gelse..
Her sey yoluna girsin, sende aramiza don, ozaman devam ediyoruz yolumuza ,izin falan yok :)))
Canim sanki meyve fazla olmus bugun..
Smoothie var, elma var, muz var..
Birde aksam kisir var..
Bugun tarti gunumuz ya, tartidan onceki menulerine dikkat et canim..:)
Parmaklarin cok guzel can niye karalican kiGunaydin lizmsr
Gram vermemisim
Eki Görüntüle 2699212
Ise yuruyorum suan ve parmaklarimi karalamaya usendim
IF. Degil de farkli bir beslenme deneyecegim bugun den itibaren
G GCAYawrukush
Beslenmeni değiştirince far olur insAllahCunku ayak ve parmak fotolari görmek bana baya itici geliyorda
Ben tum hafta tartildim. Ve hep 66 gordum
Gunaydin lizmsr
Gram vermemisim
Eki Görüntüle 2699212
Ise yuruyorum suan ve parmaklarimi karalamaya usendim
IF. Degil de farkli bir beslenme deneyecegim bugun den itibaren
G GCAYawrukush
Günaydın canım
Tebrikler canim
Tebrikler cankmBaşlangıç 68
Güncel 67.4
Fark 0.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?