Sinsi sinsi geldim sizin sonuçlara bakıyorum :) kız ne güzel vermişsin maşallah :)
Gittikçe eriyordu :) tebrik ediyorum vera :)
Sinsi sinsi geldim sizin sonuçlara bakıyorum :) kız ne güzel vermişsin maşallah :)
Uygulamadan giriyorsan eklenmiyor canimGünaydınlar bugun çok mutluyum tartıda eksilenleri görünce kendime bi güven geliyo ki sormayın ben bu işi yaparım diyorum
Pazar günü tartılınca 110.5
Güncel 108.5 foto nası ekleyeceğim dosya ekle dedim ama Yapamadım
Tebrikler canim
Gunaydınnn
Igrenc bır hafta bu hafta soylemek bıle ıstemıyorum ınsan kaçamak yapmaz ve artı cıkarmı ya
Gecen cuma 63
Bu hafta cuma 63.80
Daha dun tartıldım 63.000 cıktım nasıl bu sabah 800 gram almıs oluyorum acaba bu nedır boyle yaa artık pes edıcem salıcam yeterr
Hayır yawrukuşum gitmek istemiyorum bu kadar artı çkacağımı hiç düşünmedim takımın ortalamasını baya düşürdüm ve çok sıkkınım haftaya hepsini vermek için buradayım gitmiyorumMenuler sorun degil Banucum, cok az kaldi mezuniyetine, yinede emin misin yarin izne ayrilmak istediginden canim?
Egzersize gore degisir canim.
Agirlikla yapilan, kas kitlesini arttiran tarzda egzersizler, kaslarda odeme sebep olur, bu odem kisa surede gecer ama 2-3 gun tartiya arti olarak yansiyabilir.
Bu sebeple tarti oncesi 1-2 gunu hafif egzersizlerle (yuruyus gibi) gecirmek en guzeli canim..
Canim istedigin kiloya inince kilo koruman gerekir..
Cunku istediklerini yer, egzersizede cok vakit ayiramazsan misal, kilolar geri geliyor.
Kilo korumada kendine bir kilo araligi belirleyip, mesela diyelim ki hedefin 60 kg , 61-62 kilo gormeye basladin tartida, diyetteki gibi 60 kg.ya inene kadar dikkat eder sonra ,belirledigin duzende yemeye devam edebilirsin.
if meselesine gelirsek , gunde 2 ogun yemeye devam edebilirsin.
Fakat duzenli olarak her turlu besin ogesinden yeteri kadar almalisin.
Yani vucudunun ihtiyaci olan seyleri 2 ogunde ona verebilirsin, ancak diyet yapiyormus gibi aralikli oruclarin saatini beklemezsin mesela.Kendi hayatina gore ayarlarsin yeme saatlerini canim...
Olabilir canim diyet uzun soluklu bir surec, sende robot degilsin.
Arada boyle zamanlar olabilir, dert etme :)
Cok sevindim canim, gayet iyi gidiyorsun zaten :)
Takim senin, soz verdin, toparlaninca bekliyorum..
Acil sifalar Senemim, tatli kizinida operim yanaklarindan canim..
Guzel bir gun olmus canim :)
Gayet guzel birgun olmus Aysecim ,cok begendim :)
Günaydınlar bugun çok mutluyum tartıda eksilenleri görünce kendime bi güven geliyo ki sormayın ben bu işi yaparım diyorum
Pazar günü tartılınca 110.5
Güncel 108.5 foto nası ekleyeceğim dosya ekle dedim ama Yapamadım
İnşallah canım bide normal site den deneyim foto eklemek zorundayız demiUygulamadan giriyorsan eklenmiyor canim
Siteden gir
Tebrik ederim umarim bir an once yaklasirsin bana
Tebrikler canim
Ayy benim tartımdan :) ve benim 2. Hafta kilomdu bu
YaaaaaAyy benim tartımdan :) ve benim 2. Hafta kilomdu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?