Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uygulamadan giriyorsan eklenmiyor canim
Siteden gir
Tebrik ederim umarim bir an once yaklasirsin bana
Eki Görüntüle 2699239
Geçen cuma 68.8
Bu cuma 68.2
Fark 600 gram
Yüzde 0.87
Mor Vampirella
Tebrikler canim

Yawrukush stitch
Günaydın hanımlarrrr
Dün evlilik yıl dönümümdü andan gelemdimmm pekk
Dünki menüm
Kahvaltı zeytin 4 tane 1 haşlanmış yumurta
Öğlen köfte 4 tane
Akşam eşimle dışarıda yedik ama çok yemedimm
3 saat yürüyüş
2.5 lt su

şartlarınız uygunsa bişey yemeden bir kaç saat sonra bir daha mı tartılsanız acaba. Dünle bugün arasında bu kadar fark olmaz çünkü

Son düzenleme:
Hayır yawrukuşum gitmek istemiyorum bu kadar artı çkacağımı hiç düşünmedim takımın ortalamasını baya düşürdüm ve çok sıkkınım haftaya hepsini vermek için buradayım gitmiyorum

geçen hafta: 59.7
Bugün : 61.0
Fark: 1.3 kg
Yüzde: -2.1

tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum inanın keyfi değildi , hep bi moral olsun diye arkadaşlarla oturmalar birşeyler yemeler, moral olsun diye evden de eşim kayınvalidem birşeyler yaptı aldı getirdi ben de yedim evet aslında moral oldu ama ona rağmen kendimi hala kötü hissediyorum.onun dışında arkadaşımın babası kanser oldu kemiklere de sıçramış durumu iyi değil, ona da çok üzüldüm... Bugün de annemler anneannemin kabrini ziyarete gidecekler ben uzaktan ayrı şehirden haber alıyorum sadece.
neyse çok uzatmiim gerçekten özür dilerim hepinizden haftaya toparlicam söz veriyorum
Birgaripanne

Uygulamadan giriyorsan eklenmiyor canim
Siteden gir
Tebrik ederim umarim bir an once yaklasirsin bana

Tebrikler canim
İnşallah canım bide normal site den deneyim foto eklemek zorundayız demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…