- 8 Ağustos 2018
- 133
- 198
- 53
- 34
Ay olur mu öyle şey layık falan hepimiz zaman zaman zor dönemlerden geçiyoruz bu durum yediğimize içtiğimize de yansıyor doğal olarak ben bugün arkadaş ziyaretine gitmiştim kahvenin yanına küçük bir parça bitter çikolata koymuş hayır diyetteyim demedim daha doğrusu demek istemedimiyi aksamlar kızlaar
Tekrar merhaba M Mavimeltem :) yine eş olmusuz bu hafta sana layık bir es olayım telafi edeyim
Menümü yazıyorum
Kahvaltı: 1 kase corba biraz tel peynir
Öğle:1 mandalina, biraz kuruyemis
Aksam:2 dolma, 1 kase corba
Spor:17750 adım
Su:2lt
Canim guzel birguno lmus, neden yoruldun o kadar ?Kızlaaar çok yorgunum yazılanları yarın okuyacağım şimdi günümü paylaşayım
Sabah Menemen, ceviz ve zeytin
Akşam fırında bezelyeli tavuk üstünde beşamel ve kaşar vardı 1 dilim de ekmek yedim canım istedi garip bir şekilde
9000 adımın var 50 dk yürüyüş yaptım üstüne de 5 dk zıpladım
Su 2 lt
@Smneapdullah
Dondurmayi odule saydim gulum, gerisi gayet guzel :)Menüm
Kahvaltı
1haslanmis yumurta.kk kaşar peyniri iki zeytin 1 çatal bpeynir
Öğle
Bir dilim palamut (kızarmış) ,deniz börülcesi.bir köz patlıcan bol yeşil salata
Akşam
bir külah dondurma
Ara
Yarım elma
Nescafe
Şu 1.5 lt
Spor
4800 adım 350atlama 40 mekik 80bolgesel (bacak,yan simit)
Arrietty_ Yawrukush
Tek ogun yapmaya zorlama kendini ac kalma pestokusum..Ooo spor falan efsooben dışarda yedim(döner menü gibin bişey) ama dayanırsam tek öğüm olarak kalacak. Bi de 5000 adım atmışım, yetmez ama evet
Ne guzel yemekler varmis bugun menunuzde , afiyet olsun canim :)Çok güzell
Bende heemmen paylaşayımm
2.30 saat yürüyüş yaptım yani onbeş bin adım
2.5 lt su
Sabah 3 zeytin bir çatal peynir helvası
Çok yoğundum Ondan öğleni biraz geç yedim
Saat 15.00 kuzu eti sote bir porsiyon
Akşam kıymalı taze fasulye tavuk sote
♥
Benim esim cok zor begenen birisi , gercekten cok zor begenir..BENCE çok güzel hem kendini geliştirmiş olursunnzamanla insanın eli alışıyor
Ooo senden yeniden menu gormek ne guzel kaptanim :))Menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
3 ceviz
15 gram yulafli omlet cocuklardan kalan
Ogle
4 kasik yogurtlu pilav cocuklardan kalan
Aksam
6 kasik bulgur pilavi
2 porsiyon eskili kabak yemegi
2 bardak ayran
1 p salata
Su 8 bardak
Spor 35 dk leslie
7000 adim 350 puan
Yawrukush Arrietty_ @_Vera_ Hyperborea17
Egzersizlerede basliyorsun cok sevindim :)Kizlar bu haareketleri yapmayi dusunuyorumPin on Fitness & Workouts
Sep 28, 2020 - Elegant and versatile leggings for women that lift you in all the right places? Yes, please. Check out our leggings for yoga, the gym or just hanging out with your friends. From timeless neutrals to distinguished prints. We specialized in making chic leggings that help you look...pin.it
Ellerinize saglik canim, afiyetle yiyin ama sen cok yeme yufkayi:)Bizde bugun yufka yaptik yemekti temizlik gitgel bnde baya yoruldum bi de ayağıma ari soktu bu arada hala sızlıyor
Guzel, hafif birgun olmus canimcim :)Bugunku menüm sabah
1 yumurta kucuk bi parca bazlama
Aksam
1 parca tavuk
1 kase kadar fasulye nohutlu karisik pişirilmesi
Ara 3 4 cig kofte yemesem olurdu ama cok acıkmıştım
Su 2 lt kadar
Spor yufka yaptik bugun bnde yemek temizlik git gel 6000 adim olmuş
E English_teacherrrYawrukush Arrietty_
Bitter cikilata candir, bir sey olmaz ondan canim :))Ay olur mu öyle şey layık falan hepimiz zaman zaman zor dönemlerden geçiyoruz bu durum yediğimize içtiğimize de yansıyor doğal olarak ben bugün arkadaş ziyaretine gitmiştim kahvenin yanına küçük bir parça bitter çikolata koymuş hayır diyetteyim demedim daha doğrusu demek istemedim
1 kuru inciri de yemeyeydim iyiydi deBitter cikilata candir, bir sey olmaz ondan canim :))
Guzel birgun olmus canim :)MenümMathildablue
Sabah: zeytin peynir haşlanmış yumurta bir buçuk dilim tb ekmek domates biber kavurması
Ara:sade şekersiz Türk kahvesi 2 ceviz 1 kuru incir 1 küçük parça bitter çikolata
Öğle: etli patates yemeği domates salatası
Akşam: tarhana çorbası 3 kaşık pirinç pilavı Kavın
Ara: kefir
Spor:10000 adım
Su:2 lt
Ben begendim menunu , 1 tane incir yemekte sorun yok.1 kuru inciri de yemeyeydim iyiydi de
Nereye kadar sabit duracam artik baslamaliyim haftaya kilo veremezsem yitiksifaya baslayacagim geriCanim guzel birguno lmus, neden yoruldun o kadar ?
Dondurmayi odule saydim gulum, gerisi gayet guzel :)
Tek ogun yapmaya zorlama kendini ac kalma pestokusum..
1 ogun daha yap guzelce..
Ne guzel yemekler varmis bugun menunuzde , afiyet olsun canim :)
Benim esim cok zor begenen birisi , gercekten cok zor begenir..
Berbere gittiginde bile icine tam sinmezdi..
Oyuzden benimkinede bir suru kulp buluyor tabi ama malum korona, hastalik vs derken eli mahkum kestiriyor bana :)
Epey alisigim aslinda cunku 2 oglumuda dogdugundan beri ben tras ediyorum, berbere 1-2kez sadece Turkiye tatillerimizde gittiler.. :))
Ooo senden yeniden menu gormek ne guzel kaptanim :))
Egzersizlerede basliyorsun cok sevindim :)
Ellerinize saglik canim, afiyetle yiyin ama sen cok yeme yufkayi:)
Gecmis olsun bu arada
Guzel, hafif birgun olmus canimcim :)
Ya bende vok ıstıyorum ama vakıt yokkı yurumeye hergun yurumeye uygun bıyere gtmem lazım eve gelıp cocukların karnını doyurmam saat 9 u buluyor sonra uyut yat zaman kalmıyoBu hafta yediklerini arttir, cok az yiyorsun, vucudun kitlik var sanip depoluyor.
3 ogun ye sebze, proteinini al bolca..
Egzersiz olarakta sadece adimla gulum, ben eminim gidecek.:)
ya aslında yavas vermek bı yandan ıyı kalıcı oluyor ve sarkma olmuyo bence ama bır kıloda bır ay takılmakta cok kötü4 ayda 15 kilo verdim 3 aydir sabitim tamam fazla dikkat etmiyorum ama bir sure sabit kalmakta iyi bence
Bu hafta bir arkadasim yitik sifaya basladi, gecen sene kanser olmustu, tedavisi az kaldi ,sirf sifa bulmak icin basladi..Nereye kadar sabit duracam artik baslamaliyim haftaya kilo veremezsem yitiksifaya baslayacagim geri
Canim ben tum gun evde adimliyorum, cocuklari birakip bir yere gidemem, esim desen zaten calisiyor.Ya bende vok ıstıyorum ama vakıt yokkı yurumeye hergun yurumeye uygun bıyere gtmem lazım eve gelıp cocukların karnını doyurmam saat 9 u buluyor sonra uyut yat zaman kalmıyo
Gayet guzel birgun olmus,boyle devam :)Bugunku yedıklwrım hevesle yazdıgım gunler nerde
Sabah peynır yarım simit cay 10 badem
Ara saat 12 1 mınık elma
Ara Saat 16 salatalık
Aksam 6 tane fırında kanat salata
Su 1/5 lt
Spor yarım saat dans
sserendipity @Yarukush
Hic gerek yok, zaten senin sorunun az yemek yemek, bugunku gibi menulere devam et bence canim..3 gun corba detoksu mu yapsam acaba
Bak bugun diyete bsladim yine, 69lara ciktim 67nin baslarina kadar harika hizli bir sekilde iniyorum ,yani ilk 2 kilo muthis hizli gidiyor.ya aslında yavas vermek bı yandan ıyı kalıcı oluyor ve sarkma olmuyo bence ama bır kıloda bır ay takılmakta cok kötü
vazgecmeyelım evet bu hafta 62 li bısey gormek ıcın ne gerekıyorsa yapıcam şu egzersız tekerleğinden alıcamBak bugun diyete bsladim yine, 69lara ciktim 67nin baslarina kadar harika hizli bir sekilde iniyorum ,yani ilk 2 kilo muthis hizli gidiyor.
Sonra kesinlikle 66lari gormek icin yirtiyorum kendimi ve vazgeciyorum.
Bu sefer vazgecmeyecegim, sende vazgecme..
Yaa çok gemiş olsunBizde bugun yufka yaptik yemekti temizlik gitgel bnde baya yoruldum bi de ayağıma ari soktu bu arada hala sızlıyor
Güzel olmuş canım valla yufka dedin canım çektiBugunku menüm sabah
1 yumurta kucuk bi parca bazlama
Aksam
1 parca tavuk
1 kase kadar fasulye nohutlu karisik pişirilmesi
Ara 3 4 cig kofte yemesem olurdu ama cok acıkmıştım
Su 2 lt kadar
Spor yufka yaptik bugun bnde yemek temizlik git gel 6000 adim olmuş
E English_teacherrrYawrukush Arrietty_
Evet canim vazgecmeyelim , egzersiz tekerlegini de tvsiye ederim kesinlikle..vazgecmeyelım evet bu hafta 62 li bısey gormek ıcın ne gerekıyorsa yapıcam şu egzersız tekerleğinden alıcam
Canim sutlac var ama cok az yemissin tum gun, odule saymadim bile..Selam kızlarrr menümü yazayım
Sabah yok
Öğlen:500 ml chia tohumlu ayran
akşam: yarım kase nohut, 2 minnacık kabak dolması(yarım yarım çok ufaklardı) bol limonlu salata
sonrası çay ve yarım kase sütlaç
su: 2 lt
Spor: 2 saat ev temizliği, sonrasında pazara gidip alışveriş yapma (20 dk o sürmüştür) toplam adımım ne kadar bilemiyorumçünkü pazardaykende iş yaparkende telefon cebimde değildi.
düşük bütçeli güzel akıllı saat istiyorum yaa
Arrietty_ Mor Vampirella Yawrukush
Isim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| |||||||
| 30M | ||||||
| |||||||
| |||||||
M Mavimeltem | 30M | ||||||
| 15DK ADIMLAMA | ||||||
@_Vera_ | ODUL | ||||||
G GCA | ODUL | ||||||
| |||||||
| 30M | ODUL | 30S | ||||
E English_teacherrr | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Smneapdullah | |||||||
B Beklenen2 | ODUL | ||||||
| MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | |||
| MUAF | MUAF | MUAF |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?