Menüm
Kahvaltı
1haslanmis yumurta.kk kaşar peyniri iki zeytin 1 çatal bpeynir
Öğle
Bir dilim palamut (kızarmış) ,deniz börülcesi.bir köz patlıcan bol yeşil salata
Akşam
bir külah dondurma
Ara
Yarım elma
Nescafe
Şu 1.5 lt
Spor
4800 adım 350atlama 40 mekik 80bolgesel (bacak,yan simit)
Arrietty_ Yawrukush
Selam kızlarrr menümü yazayım
Sabah yok
Öğlen:500 ml chia tohumlu ayran
akşam: yarım kase nohut, 2 minnacık kabak dolması(yarım yarım çok ufaklardı) bol limonlu salata
sonrası çay ve yarım kase sütlaç
su: 2 lt
Spor: 2 saat ev temizliği, sonrasında pazara gidip alışveriş yapma (20 dk o sürmüştür) toplam adımım ne kadar bilemiyorumçünkü pazardaykende iş yaparkende telefon cebimde değildi.
düşük bütçeli güzel akıllı saat istiyorum yaa
Arrietty_ Mor Vampirella Yawrukush
Umarim daha kolay uykuya dalar,daha deliksiz uyursun canim.Günaydin kaptBin
Bir tik daha iyi uyudum bugun
Ama dun menuyu paylastim sonra saat 19.30 civariydi herhal. Cocuklar yatagimda oynuyordu Bende kk i okurken dalmisim. Cocuklar ara ara bisey soruyor uyaniyorum tabi. Ama sersem gibiydim. Onlari yatirdim icim gitmis. Uyandim bir ara aldim melatonin i yaptim.
Dedigim gibi gece ara ara uyandim ama hemen uyudum yine.
Saat 5 uykum var ama kalkmam lazim. Spora gidecegim
Gerçekten izne ayrılsam daha kötü duruma düşebilirimKuzum en azindan bir eksi goruyorsun ben 3 aydir ayni kiloda surunuyorum biraksam geri 85 e cikmistim sabret gececek
Canim gecen haftaki kilonla yuzdeyi hesaplasan
Haftaya toparlarsin
Haftaya odemini de atarsin hem bak ben izne ayrildim da ne oldu bir turlu donemedim izne ayrildigim kilodayim ama hedefim 67 ye dusmekti
Oooo masAllah
Deyimde nazar olaun daha cok ver
Evet canim
Topikler arasi sallantilar cok olacak gibi
Bende o yontemi sıkilasmak icin yapiyorum bayagi ise yariyor
Çok teşekkürler canım haklısın, duygusal açlık var evet bir de moral olmaun diye birşeuler yapıp getirenler vardı sağolsunlar onlara da dikkat etmeden yedim, zor dönemler geçecek biliyorum. Yeni haftaya yeni benle başlıyorum o zamanbnnu üzülme bu hafta böyle olmuş olabilir olacak inişlerimiz çıkışlarımız önemli olan pes etmemek. Herkesin hayatında sıkıntılı dönemler oluyor ve duygusal açlık dediğimiz şey bu dönemlerde kendini gösteriyor şimdi bunları unut ve yeni haftaya yeni hedeflerle başla :)
Teşekkürler özgecim , vereyim şu fazlalıkları , takım için tekrar üzgünümNasil bir beslenme deneyeceksin kaptanim?
Canim harikasin tebrikler..
Canim simiti yarim yiyebilirsin ekmek yerine, patateste cok degildir umarim.
Kucuk bir telafi cezasi geliyor tabloda patates ve simit ayni gun oldugu icin..
Harika ne kadar cabuk ,ne kadar cabuk gitmis kilolar.
Bayildim bu eksiye , tebrikler canim.
Tebrikler canimcim.
Canim duzenli menulerini yaz bu hafta, biliyorum moralin bozuluyor ama bazi insanlar cabuk kilo veriyor, bazilari yavas.
Metabolizmayla, beslenmeyle ,egzersizle, dinlenmeyle, yasla vs vs cok seyle ilgisi var bunun..
Diyetinden vazgecme, zor olsada gidiyor kilolarin.
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim, nice mutlu senelere
Iyiyim canim sen nasilsin, ne guzel gidiyor kilo verme seruvenin :)
Aslinda ekside gibi oldun canim, gecen hafta bildirim yapmamistin 600gr ekside oldun bu hafta listede :)
Canim toparlanma zamani, ver kilolari mezun ol mis gibi..
Bu zor zamanlarin gececek.
Ben iyiyim Feyzos, Akin sagolsun yeniden 2.sinifa baslamis gibiyim, onunla 1 universite daha okuyacagim burada kafama koydum :)
Sen nasilsin canim?
Toparlanma zamani bu hafta, arada olur boyle canim..
Harika eksi cok sevindim kuzum.
Merhaba eşim bu hafta güzel geçsin benim için toparlanma zamanıbnnu eşim günaydın kahvaltıdan önce biraz yürüyüş yapmaya çıkıcam şimdi. Güzel bir gün dilerim sana
bnnu eşim nasılsın?
Menümü yazıp bi duş alıp uzanıcam daha kalmıcam
Sabah 2 köz kapya 1 yumurta tereyağı çökelek
Öğle 2 yı zeytinyağlı fasulye
Akşam 4 yk zeytinyağlı fasulye
Ara şekersiz kahve 2 hurma
Spor 800 ip atlama 17.500 adım su 2 ltye yaklaştı belki de olmuştur sayamadım
Birgaripanne Arrietty_ Yawrukush
Bitter çikokata masum zaten hem az miktarının faydası bile var:)Ay olur mu öyle şey layık falan hepimiz zaman zaman zor dönemlerden geçiyoruz bu durum yediğimize içtiğimize de yansıyor doğal olarak ben bugün arkadaş ziyaretine gitmiştim kahvenin yanına küçük bir parça bitter çikolata koymuş hayır diyetteyim demedim daha doğrusu demek istemedim
Almadigima sukrediyorum bu arada 400 gram fazla oda odemdir zatenya aslında yavas vermek bı yandan ıyı kalıcı oluyor ve sarkma olmuyo bence ama bır kıloda bır ay takılmakta cok kötü
Eevet canim hep sifa icin yapiyorlar cunku aclik oldugu zaman hastalikli hucrelerle beslenirmisBu hafta bir arkadasim yitik sifaya basladi, gecen sene kanser olmustu, tedavisi az kaldi ,sirf sifa bulmak icin basladi..
Canim ben tum gun evde adimliyorum, cocuklari birakip bir yere gidemem, esim desen zaten calisiyor.
Evde surekli adimla, oldugun yerde bile olsa adimla..
Gayet guzel birgun olmus,boyle devam :)
Hic gerek yok, zaten senin sorunun az yemek yemek, bugunku gibi menulere devam et bence canim..
Daha guzel uykulara insAllahGünaydin kaptBin
Bir tik daha iyi uyudum bugun
Ama dun menuyu paylastim sonra saat 19.30 civariydi herhal. Cocuklar yatagimda oynuyordu Bende kk i okurken dalmisim. Cocuklar ara ara bisey soruyor uyaniyorum tabi. Ama sersem gibiydim. Onlari yatirdim icim gitmis. Uyandim bir ara aldim melatonin i yaptim.
Dedigim gibi gece ara ara uyandim ama hemen uyudum yine.
Saat 5 uykum var ama kalkmam lazim. Spora gidecegim
Aman aman az kaldi seninki devam etGerçekten izne ayrılsam daha kötü duruma düşebilirim
Çok teşekkürler canım haklısın, duygusal açlık var evet bir de moral olmaun diye birşeuler yapıp getirenler vardı sağolsunlar onlara da dikkat etmeden yedim, zor dönemler geçecek biliyorum. Yeni haftaya yeni benle başlıyorum o zaman
Teşekkürler özgecim , vereyim şu fazlalıkları , takım için tekrar üzgünümtopiklere de yazdım şimdi
Merhaba eşim bu hafta güzel geçsin benim için toparlanma zamanı
Çok güzel ben de birazdan yazayım menülerimi
bnnu eşim nasılsın?
Menümü yazıp bi duş alıp uzanıcam daha kalmıcam
Sabah 2 köz kapya 1 yumurta tereyağı çökelek
Öğle 2 yı zeytinyağlı fasulye
Akşam 4 yk zeytinyağlı fasulye
Ara şekersiz kahve 2 hurma
Spor 800 ip atlama 17.500 adım su 2 ltye yaklaştı belki de olmuştur sayamadım
Birgaripanne Arrietty_ Yawrukush
Mutluluk mutluluk mutluluk ❤Bitter çikokata masum zaten hem az miktarının faydası bile var:)
Haftanin esleri | Adim | Ip atlama | Ev isi (saat) | Toplam puan |
| 5000 | 3,2 | ||
| ||||
M
Mavimeltem
&
| 37750 | |||
| 31000 | |||
| 17000 | 650 | 2 | |
| 17500 | 800 | ||
B Beklenen2 & E English_teacherrr | 6000 | 6 | ||
@pesto20 &
| 32000 | |||
| 7000 | |||
Toplam |
Canım günaydın akıllı saatimiz yoksa adım nasıl sayabilirizHaftanin spor tablosu
Haftanin esleri Adim Ip atlama Ev isi (saat) Toplam puan aydingelini i & Mor Vampirella 5000 3,2sserendipity & esmeriiim M Mavimeltem & Mathildablue 37750Hyt-123 & G GCA 31000Arrietty_ & Canfeb 17000 650 2bnnu & @_Vera_ 17500 800B Beklenen2 & E English_teacherrr 6000 6@pesto20 & Yawrukush 32000Birgaripanne & Hyperborea17 7000Toplam
Telefonuna uygulama indirebilirsin canim yaninda oldugu surece adimini sayar yadaCanım günaydın akıllı saatimiz yoksa adım nasıl sayabiliriz
Az su ictigin icin ceza geliyor 2 bardak su fazla icer misin bugunCuma menüm
Sabah
1 h yumurta
Şekersiz filtre kahve
öğle
1 kase ezogelin çorba
4 ızgara köfte
Akşam
2 adet etli biber dolma
100 gr yoğurt
su:2 lt
Spor: yarım saat yürüyüş bandı
cumartesi menüm
Sabah
1 h yumurta
2 dilim beyaz peynir
Salatalık domates
öğle
1 küçük etli biber dolma
100 gr yoğurt
Akşam
1 palamut buğulama
ara
Toplamı 1 avuç kaju ve badem
su:1.5 lt
Spor: ev temizliği
Yawrukush @_Vera_
Benimde yok ben telefonu hep cebimde taşıyorum internetten 30 tlye gördüm kola sabitleme bandı var onu alcamCanım günaydın akıllı saatimiz yoksa adım nasıl sayabiliriz
UcuzmusBenimde yok ben telefonu hep cebimde taşıyorum internetten 30 tlye gördüm kola sabitleme bandı var onu alcam
Menü çok güzel ama spor ve su az mı eşim?Cuma menüm
Sabah
1 h yumurta
Şekersiz filtre kahve
öğle
1 kase ezogelin çorba
4 ızgara köfte
Akşam
2 adet etli biber dolma
100 gr yoğurt
su:2 lt
Spor: yarım saat yürüyüş bandı
cumartesi menüm
Sabah
1 h yumurta
2 dilim beyaz peynir
Salatalık domates
öğle
1 küçük etli biber dolma
100 gr yoğurt
Akşam
1 palamut buğulama
ara
Toplamı 1 avuç kaju ve badem
su:1.5 lt
Spor: ev temizliği
Yawrukush @_Vera_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?